ИЗДИРВА СЕ ТОВА МОМЧЕ - МОЛЯ ПОГЛЕДНЕТЕ!

• 50 179
  • 359
  •   1
Отговори
# 225
и все пак,   
 почви се човек, който твърди, че е виждал момчето

Е, той е учил там и много хора са го виждали. За говорния дефект не ми е известно, дано майка му скоро да погледне и да каже дали е така.  Confused

# 226
Видях, че Силвето е писала последно и се надявах да е съобщила, че са го намерили жив и здрав.
Ужасно е това, което се случва.

# 227
опс... аз не съм прочела достатъчно и съм се заблудила Sad Embarassed
извинете

# 228
не мога да съм сигурна 100% че е същото момче , но когато видях снимката ми се видя много познат
за Бургас става въпрос
дано се намери...

# 229
Оле това е вече много време в търсене на това момче  Sad, неможах да прочета цялата тема за да видя дали сте пробвали да разлепите по градовете плакати с неговата  снимка .
Ако не е направено няма ли да е по добре да се разлепят където могат за да се вижда от всички , newsm78
Искренно се надявам да е добре въпреки дългото време което го няма ....

# 230
                  В темата за Маделин - изчезналото момиченце се развиват разни неща за ДжиПиЕс и ДНК... Може пък да не са толкова смешни, колкото аз ги приех... Не може ли да опитате да се свържете с човека с машинката? Отдавна не съм давала толкова откачено предложение, но не се бъзикам...

# 231
дано по-скоро да се чуят добри новини Praynig

# 232
Дано майката да се включи и да каже как се развиват нещата.

# 233
  • Sofia
Да доста време е в неизвестност. Никой роднина или познат не пише какво става. Дано момчето е живо и здраво! Praynig Praynig Praynig

# 234
Майката не е влизала отдавна, но Емо все още е в неизвестност  Sad

В темата за Маделин - изчезналото момиченце се развиват разни неща за ДжиПиЕс и ДНК... Може пък да не са толкова смешни, колкото аз ги приех... Не може ли да опитате да се свържете с човека с машинката? Отдавна не съм давала толкова откачено предложение, но не се бъзикам...

Не намерих темата, може ли да ми дадеш линк за какви машинки говориш?  Praynig

# 235
  • Sofia
Кой знае колко мангизи са му  набутали на този с машинката, но това е все пак добро предложение.

# 236
Майката не е влизала отдавна, но Емо все още е в неизвестност  Sad

Не намерих темата, може ли да ми дадеш линк за какви машинки говориш?  Praynig

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=221403.1140

# 237
                   Мерси, Бъчко   bouquet, точно тази имах предвид  Peace...

# 238
Мерси Бъчи  Hug

Мерси Лигла, че сподели  Hug

# 239
  • вкъщи
познавам майка му,беше ми преподавателка в университета.изклю4ително интелигентна жена,рядко се срещат такива ерудирани ли4ности.познавам и брат му.гледах я скоро в едно предаване колко беше от4аяна.сигурно е май ,4е  ежив,бил е виждан май в бургас.нямам време да 4ета темата назад,но дано скоро с е прибере при семейството си.

Общи условия

Активация на акаунт