ИЗДИРВА СЕ ТОВА МОМЧЕ - МОЛЯ ПОГЛЕДНЕТЕ!

• 50 173
  • 359
  •   1
Отговори
# 270
Всеки път отварям темата с надежда за добри новини най- после, но...уви..
 Cry

# 271
Ами в случая с изчезналата Маделин те наеха един човек, който твърдеше, че има уред с който засича ДНК-то на търсения човек. Не се сещам какъв беше по националност, но май не успя да каже нещо конкретно за момиченцето... Нека ако има по-запознати да допълват.
С машинка работят и радиестезистите. Ходихме при двама радиестезисти. Единият от Стара Загора. Другата от Варна. Казват, че е жив, но не го локализират. Струва ми се, че и радиестзията е много близка до гледачите и ясновидците. Или още е твърде неусъвършенствана наука. ТЪРСИМЕ!!!

# 272
Сви ми се сърцето. Минало е време,а не е дадена голяма гласност.Знам,че родители,близки и познати са направили каквото е по силите им.Моля се с вас. Не е единственния случай за съжаление.Няма ли някаква организация ,занимаваща се с такива случаи?Аз лично познавам един родител,който очаква детето си доста години вече.Болката е огромна................Мило семейство,бъдете силни.
Писахме до "Жди меня", която все пак извършва и международни издирвания, но от там няма отговор. В други страни също има такива организации, но в България не ми е известно и не откривам.

# 273
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
гледах предаването за Ясновидците, те дали няма да проявят интерес? Кубрат Томов даде интервю за това предаване - звучеше като разумен човек  ooooh!
 Confused вярвам, че вече сте премислили всички варианти и сте пробвали всичко възможно, но се опитвам да помогна  Hug
успех  Heart Eyes

# 274
Дано да е добре.Силно се надявам да се намери

# 275
Всеки път отварям темата с надежда за добри новини най- после, но...уви..
 Cry
Praynig

# 276
бОЖИЧКО,ОТ ТОГАВА Е МИНАЛА ГОДИНА И ПОЛОВИНА...Искренно се надявам все пак да го открият...Опитвам се да запомня физиономията,но не съм добър физиономист...Какво предполагат близките?!Това е важно,за да се знае къде все пак да се търси...В смисъл дали сред наркомани,сред бездомници...къде?! Praynig Praynig Praynig

# 277
Вярвам, че момчето е добре...вярвам, че ще се прибере у дома....дано Господ даде сили на майката.

Пенка Ангелова  bouquet вие сте силна жена и знам, че ще разгадаете какво се е случило със сина ви....вярвайте и разчитайте на себе си и на хората около вас.....полицията за съжаление е безсилна....
Успех и дано скоро вашата история има положително развитие.

# 278
Това за предаването ясновидци е добра идея  Peace
Как разбраха по снимка къде се намира човекът дали няма да помогнат наистина  Thinking  опитахте ли да се свържете с тях  Rolling Eyes 
Ох много искам да е добре и да се върне при вас  Praynig  или да го намерите вече че много време го няма вече  Sad

# 279
Как разбраха по снимка къде се намира човекът дали няма да помогнат наистина  Thinking  опитахте ли да се свържете с тях  Rolling Eyes 
Ох много искам да е добре и да се върне при вас  Praynig  или да го намерите вече че много време го няма вече  Sad
И според мен е добра идея
Може и да помогне

# 280
  • Пловдив
И според мен е добра идея
Може и да помогне
И аз също мисля,че трябва да се опита! Praynig

# 281
Какво стана,свързахте ли се с жената от Бургас,която смята,че го е видяла? Rolling Eyes

# 282
олеле PraynigСили да имат тези родители!

# 283
Силно и искрено се моля момчето да бъде скоро при семейството си - живо и здраво. Дано Господ ви помага! Praynig

# 284
Има ли новини
Свързаха ли се с момичето в Бургас
Моля се най сетне да открият момчето живо и здраво  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт