ИЗДИРВА СЕ ТОВА МОМЧЕ - МОЛЯ ПОГЛЕДНЕТЕ!

• 50 176
  • 359
  •   1
Отговори
# 285
Преди време въс форум на дир-а четох за един свещеник, който открива изчезнали хора чрез радиестезия.

Моля се за момчето и за родителите!! Praynig

# 286
  • до Бургас
За съжаление чак сега видях тази тема.
Какво стана с момиче от Бургас,  свързахте ли се с нея?

# 287
Сега виждам темата и аз съм майка и съм потресена. Толкова много време! Бог да е на помощ на детето и родителите му! Искрено се надявам скоро да са отново заедно живи и здрави Two Hearts !
           Юе следя темятя а вие известявайте! Моля се с вас! Praynig

# 288
За съжаление чак сега видях тази тема.
Какво стана с момиче от Бургас,  свързахте ли се с нея?
Da, svyrzahme se i csovek hodi v Burgas v dvete zavedenija do dupkite, no  za sega njama nikakyv polojitelen rezultat.

Да, свързахме се, и човек ходи в Бургас в двете заведения “до дупките”, но за сега няма никакъв резултат.

# 289
Това за предаването ясновидци е добра идея  Peace
Как разбраха по снимка къде се намира човекът дали няма да помогнат наистина  Thinking  опитахте ли да се свържете с тях  Rolling Eyes 
Ох много искам да е добре и да се върне при вас  Praynig  или да го намерите вече че много време го няма вече  Sad

Бих желала да се свържа с Георги Асенов, радиестезистът, който участва в “Ясновидци” и с младото момиче от “Ясновидци”, но нямам координатите им. Може ли някой да ми помогне?

# 290
Пенка, разчисти си пощата да ти изпратя тел.

# 291
Успяхте ли да намерите кординатите на някои от тях

# 292
Пенка, разчисти си пощата да ти изпратя тел.

Mojete da mi izprashtate informacii i na
penkaangelova@yahoo.de

# 293
# 294
Бих желала да се свържа с Георги Асенов, радиестезистът, който участва в “Ясновидци” и с младото момиче от “Ясновидци”, но нямам координатите им. Може ли някой да ми помогне?
Във форума пише сценаристът на предаването "Ясновидци", ника му е vockil - http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=118941.Може би ще помогне Praynig

# 295
Във форума пише сценаристът на предаването "Ясновидци", ника му е vockil - http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=118941.Може би ще помогне Praynig
Mnogo blagodarja,
izpratih pismo na scenarista.

# 296
...Пенка, дано в най-скоро време да прегърнеш сина си  Praynig Praynig Praynig
Искрено ти го пожелавам  Hug

# 297
Пенка, и аз от все сърце ти пожелавам скоро да прегърнеж ЖИВО и ЗДРАВО момчето си!!!  Praynig

# 298
за съжаление нито един гадател или ясновидец досега не е помогнал за откриването на изчезнал.горчив опит има Тодор Деянов-бащата на съвестин.
не можели да се разгласи повече:отпечатване на снимка върху торбички или мляко.сигурно семейството е много притеснено,но ние сме тук да помагаме.
 Praynig Praynig Praynig скоро да е денят в който една майка ще прегърне детето си.

# 299
за съжаление нито един гадател или ясновидец досега не е помогнал за откриването на изчезнал.горчив опит има Тодор Деянов-бащата на съвестин.
не можели да се разгласи повече:отпечатване на снимка върху торбички или мляко.сигурно семейството е много притеснено,но ние сме тук да помагаме.
 Praynig Praynig Praynig скоро да е денят в който една майка ще прегърне детето си.
Това е добра идея. Не всеки ползва интернет, но почти всеки ходи ежедневно до магазина.

Общи условия

Активация на акаунт