Какво се случва ПРЕДИ менопаузата? Да споделим и да обсъдим. Тема № 17

• 61 531
  • 805
  •   1
Отговори
# 120
Не бързай, от 3 до 10-ия ден може да дойде. Имаш още време.
Аз започнах примолута вместо на 14, на 16-тия ден и то вечерта. Просто се улисах. Чудех се дали изобщо да го започна като обърках схемата, но пък два дни по-късно, дано не е толкова от значение. И още след първото хапче, това вчера вечерта, тази нощ яко потене. Иначе се чувствам много добре с него.

# 121
  • София
Краят на януари бях болна, тестът за ковид отрицателен, но пък сега ми тече вече осми ден. Купих си ампули витамин ц и калций фосфо, не ми спира. Бях на обстоен преглед на 7ми януари. Май започвам да се притеснявам, ако се наложи уикенда да търся лекар Confused

# 122
Бъни, в темата съм чела за ротаскорбин.

# 123
  • София
Аз пих рутаскорбин след кръвоизлива в окото от ковид ваксината. Никакво влияние върху цикъла не ми е оказал.

# 124
А-ха. Дано се включат и други с мнения за добавки, които да пробваш.

# 125
Това следствие от ваксината ли се е получило, не разбрах, в темата за ваксините имаше жени, получили по-голяма обилност, и съсиреци.
Кръвоспиращи за Цикъл. са дицинон или циклонамин - за екстрени случаи, по лекарско предписание са, но се намират и без, но ако е след прясна ваксина по-добре лекар да си каже думата.. Може да препише хормонален препарат напр..
Има витамин Ц с цинк с удължено действие 24 ч. на Абофарма.

# 126
при скоро прекаран ковид (бъни - края на януари) аз бих се въздържала от вит. С и други сгъстяващи кръвта лекарства и добавки
ние го изкарахме семейно в средата на януари, личната изписа и на тримата (девойката ми е тийн) натаспин за един месец, който е кръворазреждащ
моят цикъл беше дълъг и обилен, детето в момента се оплаква от същото, но предпочитам дълъг и обилен цикъл пред опасност от тромбози

# 127
  • София
bubanka, при вас с детето дългият цикъл вероятно е от натаспина. Аз не съм пила нищо кръворазреждащо. Сега май няма да рискувам и с витамин ц и калций...може би си права.

# 128
Аз имам един въпрос малко странен.🥵 Понеже всичко ми съхне - лигавици, кожа и др. Съществува ли нещо, някаква добавка, която овлажнява отвътре организма? Иначе вода много пия.

# 129
Хиалуронова киселина?

# 130
До колкото зная, цинка е много полезен за кожата и лигавиците, защо не вземеш да попиеш малко.
Моята беше адски суха по едно време, точно тогава ми избухнаха отново ядовете със щитовидната.

# 131
Хиалуронова киселина?
Дали може да се взема вътрешно? Ще потърся. Иначе би могло да помогне.

Леми , имах по едно време цинк в комбинация с витамин ц , но пих малко от него, че ми сгъстяваше кръвта. Мисля, че не се пие самостоятелно цинк, а с нещо друго. Но  ще потърся варианти.

# 132
Ами, аз пия Цинк глицинат, иначе да, има и разни комбинирани добавки.
https://www.iherb.com/pr/now-foods-zinc-glycinate-120-softgels/18419#details

# 133
Има си хиалуронова киселина като хобавка за пиене.

# 134
Ами, аз пия Цинк глицинат, иначе да, има и разни комбинирани добавки.
https://www.iherb.com/pr/now-foods-zinc-glycinate-120-softgels/18419#details
Това ще го сметна като препоръка, веднага го купувам. Дали е подходящо за диабетици като добавка, дали е полезно да не навредя. Със сигурност захари няма.

Общи условия

Активация на акаунт