Ах,тези ЮЛСКИ бебоци, на мама и татко сладките мишоци

• 12 084
  • 305
  •   1
Отговори
# 210
Честито на празнуващите дечица Ема на мама Рopova
                                                         Георги на мама BuNNy
                                                         Ния на мама Nike
                                                         Яна на мама Betta   

newsm67

# 211
Черпя ви по случай 4-та месечинка на моята принцеса.Момичета толкова бързо и неусетно се минава времето,а във вашата компания е прекрасно.

Почерпете се хубаво за здравето на моята Емичка.
Честито и на останалите месечинки,да са живи,здрави и много весели дечица bouquet

Рени,отрязаното парче е за Галко,че знам че не си поплюва в яденето на тортичка  Mr. Green

Последна редакция: вт, 14 ное 2006, 09:33 от popova

# 212
  • някъде
Ей, Попова, благодаря за почерпката!  bouquet Hug В колко часа стана та сътвори тези кулинарни изкушения Mr. Green
Много вкусноооооо   chef

# 213
  • Стара Загора
Честити месечинки на всички бебчовци!
 popova за такава торта(2) си мечтая от много време,чак ми иде да захапя екрана на компа! Crazy
За топченцето от ваксината в гръбчето-разнася се с времето-наща първата се разнесе за 2 седмици.
И Дарито от 2 седмици не иска да заспива.КАто го приспивам е един рев едно чудо!И в количката не иска да заспива.Като ревне когато сме навън че му се спи-ама с такава сила че чак хората се обръщат и ме гледат все едно го убивам!Какво е това чудо незнам!
Иначе не се обръщаме още,играчките не ги признаваме за нищо освен за лапане,и засега сме си открили само колената-хващаме си крака за коляното.

# 214
здравейте мами и сладки бебочета.
на нас ни предстой втори прием на полиомелит капките,разбрах,че може да сложим вместо капките от касата имовакс на инжекция,а иначе за дтк сложихме инфанрикс,има ли някой,който е ползвал имовакс вместо капките от касата.А по принцип след капките вдига ли се температура.

# 215
Влизам само да честитя месечинките на малките човечета:
                             ЕМА
                                                  ЯНА
                                                                     ГЕОРГИ
                                                                                 НИЯ
Да растат в щастливо детство!

# 216
Честити месечинки на Ема, Георги, Ния и Яна!               

# 217
честито на мацките ема, ния и яна   bouquetчестито и на юнака георги  bouquetДА ПОРАСНАТ МНОООООГО ГОЛЕМИ   Hug
Popova,кога успя и тортички да направиш Peace Плодовата пита на "Неделя" ми беше любима като бях бременна, сега затова съм с тези килца  Embarassed

# 218
 Честити месечинки на Георги на мама BuNNy Ния на мама Nike
Яна на мама Betta

и по специално на малката принцеса Ема на мама Рopova[/u] Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
на малките сладури желаем
На слънцето нека бъдат деца
с него да носят добрата зора
с лъчите му да огряват целия свят.
Бъдете здрави, умни и добри много целувки от нас за вас
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001

# 219
  • Варна
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ
на Георги на BuNNy
на Емка хубавелка на Popova
на Яна на Betta
на Ния на Nike
  4uu newsm67  ura
Попова,мерси за вкусната почерпка  bouquetТъкмо се бяхме засилили към голямото парче и видяхме че е за Галко  Joyи ние сме едни ящни,дано да е останало за всички Hug
Аз за пореден път се провалих в желанието да сме само на кърма Cryоколо две седмици беше само на кърма,будеше се нощем папкаше,не даваше признаци на глад.преди три дни започна пак зверски да вика и плаче отказа да яде от гърдата и вчера като отидохме на консултация си оказа че за 10 дни не само че не е натдал,а е отслабнал с 50гр. newsm45.В голямото си желание да го кърмя ще взема да си уморя детето Weary.затова спирам да мисля за кърменето Crossing Armsако има има.то такова психясване като мойто няма,само за това мисля и станах толкова нервна....... smile3514.ще направя всичко възможно все пак да давам по малко,колкото има ще стимулирам с помпа или ако той суква по малко.и така.....аз се оплаквам от това,а като знам че има мами с болни бебоци,моите кахъри са бели май.
Дано всички бебчета с проблеми бързо да оздравяват и да радват своите родители.
спирам да пиша че вкарах черна нотка в хубавата тема.
Много ви обичам и ви благодаря че ви има newsm20

# 220
 С Ния плагодарим за хубавите пожелания.Черпим виртуално всички мами и бебета от форума.
Навън времето изглежда много приятно и ние излизаме на разходка.
Ния е на Frisolac и яде 5 пъти по 150мл.Тепърва се пробвам даи давам зеленчуково пюре,домашно приготвено не иска,но купеното на Хип много и допадна(картофи и моркови).
Поздрави на всички други празнуващи бебоци и мамите им:)

# 221
jorjito влизам само да ти кажа че трябва да се благодариш и на малкото кърма която имаш и да не те плаши АМ когато Марти беше бебенце всичко на всичко е кърмен 1м. и не че аз не исках а защото се разболях и ми се пресечи кърмата а и този 1м. кърмата ми не беше пълноценна защото благодарение на Ямболските лекари се наложи да ми се прави повторна пластика и не можех да се обръщам сама камоли да ставам защото ми казаха че само да кихна и пак ще се разкъсам. претърпях много болка изпаднах във безсъзнание от болка но не пих лекарства само да мога да го кърмя но уви после се разболях и всичките ми усилия отидоха на вятъра да ми е жив и здрав аз до 2г. не знаех какво е саполче. сега се радвам че макар и малко мога да давам на Валери и ще давам докато сама спре не можем да вървим срещу природата.
 целувки на всички  love001  love001  love001 и голяма прегръдка от нас  Hug Hug Hugкогато имаш със кого да споделиш живота макар и труден става по-лек благодаря ВИ

# 222
Сoccinella , още седмица след изписването акото на Макси стана по-рядко. Още тогава имаше съмнение за клебсиела, първо заради консистенцията на акото и втро, защото се знаеше за други случаи в Майчин дом (най-добрата ми приятелка е лекар в инфекциозна клиника). Но ако бебето наддава, значи не е необходимо лечение, защото организмът може и сам да се справи. Изследвахме го чак, когато спря да наддава - 300г за месец.  Специално отидохме до Варна, за да се консултирам с бившата ни педиатърка, която аз много ценя и с приятелката ми от инфекциозното. В това време се оказа, че през последната седмица изобщо не е наддал, дори е изгубил 50-60г. Сега сме на пробиотици и много ми се иска да не стигаме до антибиотик. А хемоглобина изследвахме, защото пуснахме стандартни изследвания покрай клебсиелата.

Не е задължително Дамян също да се е заразил! Ако акото му си е нормално, това, че един месец е наддам по-малко нищо не означава! А и на тази възраст бебетата започват да наддават по-малко- към 500г. Ако се тревожиш, говори с педиатъра си!
И не се притеснявй Hug!!!

# 223
  • някъде
Мами искам да ви попитам- бебчовците ви имат ли понякога слуз в акото- в смисъл като течно безцветно сополче образно казано?

# 224
Честити месечинки на:
Ема на мама Рopova Hug baloni
Георги на мама BuNNy newsm67
Ния на мама Nike  party006
Яна на мама Betta
[/color]  party006
Тиди, тези живите ваксини нали ги забраниха, отстоявай си правата! /май Isi kam беше копнала излязлото в ДВ по този въпрос/.
Мамита, като почна захранването, непременно ли трябва да разреждам с мляко? Аз досега не съм се цедила, освен во време на престоя ми в болницата, и не знам какво ще излезе. Не може ли просто с водичка да се разреждат захранките? Уф, трябва да попрочета малко.
Слънчев ден на всички!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт