Перилни препарати и омекотители - 68

• 47 102
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
  • Габрово
Tandil е нещо като DenkMit .  Лично още не съм го пробвала , но съм чела , че е много добър .
A Денкмит как е като качество?
Между другото имам в къщи Денкмит за бяло на прах и съм доволна ,но не съм наясно с техния гел за пране за цветно.

# 586
Tandil е нещо като DenkMit .  Лично още не съм го пробвала , но съм чела , че е много добър .
A Денкмит как е като качество?
Между другото имам в къщи Денкмит за бяло на прах и съм доволна ,но не съм наясно с техния гел за пране за цветно.
За цветно гелът е добър ,пробвайте!

# 587
Аз в момента съм с денкмит прах за бяло, добре се справя.

# 588
Здравейте , включвам се с въпрос , има ли голяма разлика между двата перилни препарати ? Имате ли мнение за тях ? Кой  препоръчвате ? и

# 589
И аз с въпрос...въпросния Тандил има ли го в Англия..да си поръчам да ми пратят🙂

# 590
  • Русе
И аз с въпрос...въпросния Тандил има ли го в Англия..да си поръчам да ми пратят🙂
Тандил е собствена марка на ALDI.

# 591
От син флумастер върху бял чаршаф не мога да се отърва ...
Петна от флумастер/перманентен маркер премахвам със спирт. Напоявам обилно, изчаквам няколко секунди и попивам от двете страни с нещо памучно, обикновено с тампони за грим. Ако петното е много упорито, разтърквам леко само върху него и попивам.

# 592
От син флумастер върху бял чаршаф не мога да се отърва ...
Петна от флумастер/перманентен маркер премахвам със спирт. Напоявам обилно, изчаквам няколко секунди и попивам от двете страни с нещо памучно, обикновено с тампони за грим. Ако петното е много упорито, разтърквам леко само върху него и попивам.
Колко процента да е спирта?

# 593
70 %, 90 %... Какъвто имам под ръка.
Казват, че ставало и с водка или с друг концентриран алкохол, макар че те са около 40 %. Също - с лак за коса, понеже съдържа спирт. Тези не съм ги пробвала.

# 594
Гел-а на Савекс Платинум за цветно хич не е лош . Даже е приличен. Не съм го очаквала от Савекс .

# 595
Гел-а на Савекс Платинум за цветно хич не е лош . Даже е приличен. Не съм го очаквала от Савекс .

Blueberry, заслужава ли си да го редувам с Даш или да не рискувам?
Какви алтернативи има, за да разнообразявам, тъй като Даш нямат много варианти за гел - за цветни дрехи.

За Сано и Коколино какво мислите?
Има ли разлика в качеството между Сано с латински букви, и тези опаковки изписани на еврейски?!
Скрит текст:

# 596

Blueberry, заслужава ли си да го редувам с Даш или да не рискувам?
Какви алтернативи има, за да разнообразявам, тъй като Даш нямат много варианти за гел - за цветни дрехи.

За Сано и Коколино какво мислите?
Има ли разлика в качеството между Сано с латински букви, и тези опаковки изписани на еврейски?!
Скрит текст:

Зависи какъв Даш ползваш .
Гел на Коколино и всичко на Сано освен омекотителите не харесвам .
Не знам защо едното ССано е с латински , другото с еврейски букви . Предполагам са за различни пазари .

# 597
Само тези редувам
Скрит текст:

# 598
Не си заслужава . Ползвай си Даш. Ако го намериш и в новата опаковка , за да е пресен - още по-добре .

# 599
  • София
Коколиното пере разкошно, но е за 2-3 кг дозировката и не е изгодно. Но го ползвах доста време, поне 5 *40 пранета използвах и нямам забележка.

Общи условия

Активация на акаунт