Модни тенденции в прическите и всичко за косата: 19 Зимна тема

• 66 407
  • 811
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте, през годините косата ми е била от руса до кестенява, червена пак руса и накрая черна. От две години и половина я боядисвам черна с къна. Е наистина не е това, което беше. Не цъфти като цяло е добре. Преди година родих. И сега косата ми е на черта и възможно най-дълга от години насам. Но тук приключва всичко хубаво. Имам себорея, ходя при дерматолог. И като цяло не мога нищо да я правя освен да я суша. Никакви маски в корените и само с определени шампоани. Реших и да не я боядисвам. Хем ми се иска да я подстрижа, хем ми е жал. А по въпроса за биотина. От три седмици пия двойни дози и ще е така три месеца. Имам чувство, че не капе толкова колкото преди, въпреки че го пия за себореята.

# 181
Leli bebe, страхотен ти е цвета. Но за жалост след месец ще започне да избива малко рижавото, просто няма как, все пак е тонер. Може да ходиш само за тониране ако знаеш как да си оправяш корените, не е толкова скъпо, или пък да попиташ как да поддържаш този тон вкъщи.

mountain_crystal, бях дълго време на черта с много гъста коса и единствения начин да замразя краищата прави беше като изправях много тънки кичури. Разбира се че пресата има значение, но ако нямаш хубава преса и варианта с тънки кичури помага.

# 182
Пресата ми е от Кауфланд . Не е висша марка, има керамично и турмалиново покритие и една постоянна температура от 220 градуса. Същото покритие виждам имат и преси за 80 лева да кажем.. Но защо моята не ми държи косата идеално права не знам. А след пресата на фризьорката дори спах и на другия ден косата не беше мръднала. Е как става тоя номер.. Взех си шампоан за изграждане и маска . Ще видя как ще действат с текущата ми преса, докато измисля каква да купя.

# 183
Попитай фризьорката си, може резултата да е от продукт който е използвала. Един професионалист би трябвало да ви каже как да поддържате вида който ви харесва у дома, едва ли има някой който очаква да си миете косата при него 2 пъти в седмицата.

# 184
Чак сега я намерих тази тема и ще си позволя да задам въпрос, който пуснах и в темата със серии продукти за коса.
Търся си четка подходяща за тънка, фина и права коса. Хвърлила съм око на IKOO от Златна рибка, но съм отворена за всякакви други мнения и предложения. Simple Smile

# 185
  • София
Rocket, аз съм с четката на Макадамия. Доволна съм, не скубе, разресва. Не знам по какво се различава от по евтините или по скъпите такива четки.

Аз пък търся предложение за бретон. Влязла ми е мухата яко. Нещо на страни, асиметрично, небрежно? Повечето сте виждали мои снимки тъй че ще се радвам на предложения Hug

# 186
  • Варна
Rocket аз използвам Wet Brush Professional Original Detangler не накъсва лесно разресва,бодличките са тънки и някак меки,приятни на допир.За IKOO  виж и в Пинк Панда излизат ми някакви намаления.
Elena_of_Avalor Обожавам бретони,но сигурна ли си,че го искаш?Подръжката е ежемесечна,а решиш ли нова промяна аз вече чакам година и половина да израсте достатъчно.

П.П mountain_crystal не исках да я плаша и реших,че само аз го подържам през седмица до 10 дни,но е  явно хубавия бретон изисква сериозна подръжка!

Последна редакция: пн, 07 мар 2022, 12:13 от desuri

# 187
Имам бретон от две години. Поддържката е през седмица. Зависи от формата и дължината му разбира се. Сутрин е застанал безформено и се нуждае от лакове а понякога и от преса, за да застане където искам и понякога пак не иска. Но въпреки това не съм ок да нямам. Бретона ми е такъв, че може от прав над очите, да го изместя страничен и седи сладко. Формата е като дъга , отстрани на слепоочията се спуска по -дълъг.

# 188
Curtain bangs Simple Smile Първо че е голям хит в момента и второ че се оформя много бързо. И най- вече вероятноста някой да ти го орезели е почти минимална.

# 189
  • Някъде там
Curtain bangs Simple Smile Първо че е голям хит в момента и второ че се оформя много бързо. И най- вече вероятноста някой да ти го орезели е почти минимална.
Точно с такъв бретон съм.
Много ми харесва. Оформя се бързо, по точно понеже моята коса е права като праз и винаги си е оформен.
Дължината и бретона са ми така

# 190
И аз искам. Утре съм на фризьор и ще се покажа после.

# 191
Аз в момента съм с подобна дължина до раменете, но ми се иска промяна, защото и цвета искам да изсветля с един тон. Харесала съм си ето това, косата ми уж е леко чуплива. Нямам идея как се казва, може би ми излезе като търсих short bob 😊

# 192
  • Някъде там
Аз в момента съм с подобна дължина до раменете, но ми се иска промяна, защото и цвета искам да изсветля с един тон. Харесала съм си ето това, косата ми уж е леко чуплива. Нямам идея как се казва, може би ми излезе като търсих short bob 😊
Коса около ключицата се поддържа по лесно, по късата коса изисква повече време за оформяне за да стои добре.
Обмислете добре преди да се решите.

# 193
  • на брега на морето
Аз бях с такава прическа близо 2 години. 1 идея по- нечуплива. Не е трудна за поддръжка. Като я измиех- не я решех, за да стои по- чуплива и небрежна. Даже и по-права стои добре. Естественият ми цвят е едно към едно с този на снимката- тъмнокестеняв.
Сега съм с късо пикси. Също много удобно и лесно.

Последна редакция: вт, 08 мар 2022, 10:26 от Мелина_3

# 194
Това е най-лесната за поддръжка прическа и аз от години се подстригвам така, оставям я да израсте до ключицата и пак я режа - може да не се решиш, ако искаш да я начупиш с маша/преса, за пет минути си готов, не мислиш за изгорели краища, защото е достатъчно къса, ако искаш по-агресивно боядисване пак не мислиш за дължините и винаги изглежда сякаш си се пипнал в главата. Но аз не държа на дълга коса по принцип. Ако искаш дълга коса и сантиметрите са ти важни - по-добре до ключицата, че да не съжаляваш много. Това е, което аз харесвам много:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт