Модни тенденции в прическите и всичко за косата: 19 Зимна тема

• 67 824
  • 811
  •   1
Отговори
# 675
Иска ми се някаква промяна в прическата да направя, но се чудя каква.
Дълги години бях с наистина къса коса, от 4-5 се опитвам да пускам дълга, но все се изкушавах с някакъв боб. Последните 2 години вече си наложих забрана да се стрижа, в момента съм с коса до под раменете, но усещам, как искам да променя нещо в прическата- хем да е различно, хем да не е особено драстично.
Април месец ще си правя пролетно- летните цветове, т.е. вкарвам повече светлина и движение в косата. Светло кестеняво или тъмно русо, балеаж някакъв, тази година може би и някакъв карамел... с фризьорката ми в момента сме в процес на обсъждане какво- що. Но ми се иска и самата прическа да променя, а не зная какво точно търся. С права коса съм, в момента съм на дълго каре. От много време го мисля и до никъде не стигам.
Оплаках се!

# 676
LaCumparsita, този път обещавам да се щракна! Simple Smile

Caroline_Bingley, моето лице е закръглено, но се изхитрих. Не го подстригах на цялото чело, а оставих 2 кичура дълги, които точно скриват бузките ми. Винаги съм се чудела как да направя прав бретон да ми отива, и мисля че това е успешната формула.
Този завесния бретон не беше за мен, само в очите ми стоеше, да, седи разкошно с коса издухана със сешоар, но не ми е практичен.

# 677
LaCumparsita, този път обещавам да се щракна! :
Caroline_Bingley, моето лице е закръглено, но се изхитрих. Не го подстригах на цялото чело, а оставих 2 кичура дълги, които точно скриват бузките ми. Винаги съм се чудела как да направя прав бретон да ми отива, и мисля че това е успешната формула.
Този завесния бретон не беше за мен, само в очите ми стоеше, да, седи разкошно с коса издухана със сешоар, но не ми е практичен.

А моето хем издължено уж, хем си имам бузки, или по-изразни скули.
Не знам доколко е от значение това за бретон, но на мен ми отива. По-късно ще кача снимка.

# 678
Бретон не харесвам. Била съм един- два пъти през живота ми, добре изглеждам, но не моето. От няколко години съм с боб. Не ми омръзва, защото ходя при различни фризьорки и те ме подстригват различно. Това ми е и целта.

# 679
Здравейте,
Някой има ли Масажна четка за шампоан? Например, тази:
https://www.zlatnaribka.com/touch-treat/masazhna-chetka-za-shamp … ocean-touch-treat

Виждате ли някаква разлика след ползването й? Препоръчвате ли?

# 680
Аз взех четката доста импулсивно от Златна рибка, беше изложена на касата, много ми хареса как изглежда. Ползвам я на сух скалп като си нанасям ампулите против косоапд и също когато ползвам шампоаните на Напура. Много мек и нежен масаж се получава, харесва ми. Пробвах и под душа, на мокра коса с другите шампоани, които ползвам и си признавам, че ефект не видях в разпенването или по-малкото количество шампоан, което се предоплага да използвам.
Като ефект може би виждам повече обем в корените и сякаш се омазнава по-бавно косата (моята се омазнява бързо в корените).

# 681
Момичета, реших да се пробвам да се боядисам сама. Гледах в сайта на Златна рибка, не успях да се ориентирам изобщо. И май се насочох към Лореал Кастинг, пък по-натам ще мисля за по-профи боя. Обаче два пъти вече не мога да реша какъв цвят да взема. Не мога да се ориентирам нито по цвета, нито по името... Да рискувам лии, нещо друго ли да мисля. Ако някой реши да се пробва да ми налучка цвят, е добре дошъл Grin
https://postimg.cc/62cdZMVj

# 682
# 683
6 ца или 7 мица, нещо, околи тези нюанси.
Ако беше от тъмната гама щях да дам по- точен и по-добър съвет, ама в такива светли цветове не съм спец.

# 684
Вие ме шашнахте с това русо Smile Мислех, че 5.0 светло кестеняво или 4.0 средно кестеняво ще предложите Simple Smile

# 685
5 ца и 4ка са мн тъмни цветове. За мен ненса средно и светло кестеняво, а са си тъмен кестен, или натурално тъмно кестеняво, вече според зависи от нюансите.
Светъло и средено кестеняво вече отива към 6 ца.
7, 8,9 е вече чисто русото, ама много русо.
 Това на снимката е далече от 5,ца или 4 ка тях, няма как да ги предложим.

# 686
  • Някъде там
Аз съм за 7 ца.
6 цата става много тъмна при мен.
Най-добре е да се консултираш с фризьор и да си запишеш час, да ти направи корените Simple Smile.
Последния ми експеримент на корени преди доста време в домашни условия, завърши с ходене на фризьор.
В нас правя единствено и само обливка на дължини Simple Smile

# 687
  • В полите на Пирин планина
Пепелна 7ца. Обаче с боя 7ца има вероятност да стане дори по-тъмно.
Аз харесвам боите JOC. От Златна рибка поръчвам. Комбинация от 7.00 и 7.1, заради белите коси.

# 688
О, четворките и петиците са си тъмни. Аз съм естествена 5, но се боядисвам със 7, за да ми е малко по-светъл цвета.

# 689
  • Някъде по Дунава
Барбалена, за мен също си цвят 7. Вече зависи дали искаш пепелно или златисто. Аз се боядисвам с комбинация от 5.1 и 6.1 и заради пепелния нюанс става доста тъмна в началото.

Общи условия

Активация на акаунт