Предстои ми инсеминация - Тема No 30

• 38 179
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Момичета, да споделите мнения за инсеминация при доктор Владимиров?

# 646
Момичета, да споделите мнения за инсеминация при доктор Владимиров?

ЛейдиРоуз, клиниката ли ще сменяш?
Аз се чудя например ако има 4 инсета в различни клиника, важи ли така за подаване на док. по фонда. Аз имма вече две неуспешни и се чудя дали да не опитам на другио място или... Просто имам предчувствие че и последните две няма да са успешни и ще си минем на инвитро.

# 647
Аз също имам 2 инсе в различни клиники и мисля, че не е проблем за фонда. Но може би не е добре да се сменят постоянно.

# 648
  • София
Аз имам 2 в една клиника, другите две ще ги направя в друга и не мисля, че е проблем. От Фонда искат 4, не е казано в една и съща клиника. Те дори за ин витро дават да се сменя клиника, доколкото разбрах, камо ли за инсеминация. Иначе имам инфо, че във Фонда броят един опит ин витро дори ако не е станало, но продължиш на следващ цикъл със замразени вече ембриони. Още не ни е на дневен ред, но се подготвям вече, защото и на мен ми се струва, че май накрая така ще станат нещата. Лекарите като че ли не са достатъчно мотивирани да дадат всичко от себе си за успех при инсеминация! Явно е, че и финансовият интерес с ин витрото става по-голям...А ние през какво минаваме психологически, това явно си е наш проблем.

# 649
Аз имам 2 в една клиника, другите две ще ги направя в друга и не мисля, че е проблем. От Фонда искат 4, не е казано в една и съща клиника. Те дори за ин витро дават да се сменя клиника, доколкото разбрах, камо ли за инсеминация. Иначе имам инфо, че във Фонда броят един опит ин витро дори ако не е станало, но продължиш на следващ цикъл със замразени вече ембриони. Още не ни е на дневен ред, но се подготвям вече, защото и на мен ми се струва, че май накрая така ще станат нещата. Лекарите като че ли не са достатъчно мотивирани да дадат всичко от себе си за успех при инсеминация! Явно е, че и финансовият интерес с ин витрото става по-голям...А ние през какво минаваме психологически, това явно си е наш проблем.
Така е просто ще си ги броим. Някак така се настроих вече. Но вече и финансово се затрудняваме особено на тая скъпотия вече,но  ще се справим няма начин.Явно много напред мисля, но ми беше интересно какво варианти имаме. Например ако направим още два опита в др. клиника, от старата дават ли някакви док. за извършените процедури, изследвания и т.н. Става въпрос за Надежда.

# 650
След 1-вата и 2-рата ми неуспешни инсеминации ми дадоха епикриза.
В нея е описана дата, изследвания и т.н

# 651
Kakijuli, длъжни са да ви дадат епикриза за всеки един опит. Ако не го направят сте в пълното си право да си я изискате.
 Фонда иска 4 инсеминации, без значение в колко клиники са правени. За да кандидатствате обаче трябва да представите оригиналите на 4- те епикризи, така че си ги потърсете задължително.

# 652
Kakijuli, длъжни са да ви дадат епикриза за всеки един опит. Ако не го направят сте в пълното си право да си я изискате.
 Фонда иска 4 инсеминации, без значение в колко клиники са правени. За да кандидатствате обаче трябва да представите оригиналите на 4- те епикризи, така че си ги потърсете задължително.
Благодаря, не бях запозната. Нищо не са ми давали. Само спермограма са ми давали. Със сигурност ще си поискам 🙂

# 653
  • София
Дават, да. При мен в Токуда ми ги дадоха, макар и всеки път с около месец по-късно.

# 654
Привет момичета. Вчера пуснах именно документите за фонда, като първата инсеминация ми беше от друга клиника. Това не е проблем,стига да сте си взели необходимите документи от предните клиники.
Аз подадох инсеминациите + един куп декларации и резултат от АМХ. Това беше.

# 655
  • София
Успех, Амира! Да те питам - резултатът от АМХ-то с каква давност е? Защото си давам сметка, че от моето вече мина година...Може би се е променило. Може би преди ин витро пак ще ми го пуснат да го изследвам.
Друго въпросче - колко горе-долу казаха, че трае разглеждането?

# 656
Успех, Амира! Да те питам - резултатът от АМХ-то с каква давност е? Защото си давам сметка, че от моето вече мина година...Може би се е променило. Може би преди ин витро пак ще ми го пуснат да го изследвам.
Друго въпросче - колко горе-долу казаха, че трае разглеждането?
АМХ е с давност 6 месеца мисля.
Разглеждат всеки месец около 15- ти и до края на месеца се разпращат заповедите.

Последна редакция: сб, 04 юни 2022, 07:28 от lady25

# 657
А изследването за проходимост на тръбите има ли давност за фонда?

# 658
А изследването за проходимост на тръбите има ли давност за фонда?

То е с давност 6 месеца.

# 659
  • София
Леле...през 5 минути едва ли не трябва да си предглеждаме тръбите и резерва...

Общи условия

Активация на акаунт