Кауфланд - тема 53

• 46 546
  • 805
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте момичета! Опитвам се да разбера нещо за кафе машината, която е на -50%. Доволни ли сте? Извинявайте, но поръсих в предишни страници, има въпроси дали е хубава, но няма отговори. Благодаря ви!

# 76
Филето от риба тон аз го правя на грил тиган. Предварително го овкусявам с подправки и малко зехтин, стои няколко часа /в зависимост от това колко време съм имала/ и го пека/пържа.

# 77
Благодаря за рецептите за риба тон!
Ще си взема и ще пробвам по вашите препоръки.

# 78
Жалко, че филето риба тон го няма навсякъде. А и има разлика в месото на промоция. При нас е каре, а в брошурата от линка е врат.

# 79
Не знаех, че не го зареждат навсякъде. Аз и в Кауфланд в провинцията съм го намирала.

# 80
  • Карлово
Здравейте момичета! Опитвам се да разбера нещо за кафе машината, която е на -50%. Доволни ли сте? Извинявайте, но поръсих в предишни страници, има въпроси дали е хубава, но няма отговори. Благодаря ви!
Това е хвалена форумска машина.
От 3 дни и ние сме с такава. Бива го кафето. Аз само кафе пия. Дъщеря  ми си прави какао, капучино и ги харесва. Хубава пяна прави, на мене ми е в повече, но ще свикна.
Мъжът ми казал, че му киселее кафето с машината, но изобщо не  му е дошло на ума, че сме отворили друг вид кафе.Yum

# 81
Мариат, снимки на буркана с напитка тип "инка" има на стр. 2, постове 25 и 28. 😉 Бурканите са със същата форма като тези с разтворимото им кафе, стоят и в близост до кафетата. 🙂
Малко неща харесах от брошурата, поне на първо четене. Цялото пиле с допълнителни бутчета ме заинтригува, но може и да е неоткриваемо през уикенда...😄 Няма да има сериозни харчове. 🙂

Последна редакция: сб, 15 яну 2022, 23:27 от dolce miele

# 82
Инката не се ли вареше? Имам детски спомени как събирах всички деца от улицата   сутрин у нас на двора и се правихме на големи като си варим кафе. Май инка пихме 😁по онова време май само такова имаше '97,98.
Дори не знаех, че има и разтворима. Късно вечер някой път ми се допива кафе и ще видя и аз да си взема.
А от цикорията наистина ли се отслабва?

# 83
  • София
А от цикорията наистина ли се отслабва?

Не съм чула някой да е отслабнал от цикория .

# 84
Коя цикория хвалите толкоз, има ли я в К.?

# 85
Не бих похвалила цикория, няма нищо общо с кафето!

# 86
Не знам да се отслабва от цикорията, но има много лечебни свойства тя, за разлика от това да си направиш топла боза от ръж и ечемик. Smiley Вкусът е еднакъв, дали ще я има или не, процентът е малък. Кауфланд са направили бюджетна оферта без никаква. В кутиите Инка по магазините е със. Аз подсилвам с още чиста от биомагазин. Има в Кауфланд и някаква украинска цикория, но не съм я пробвала. Коментирахме вече. Всъщност цикорията е скъпата и не случайно. Другото е евтин ароматен пълнеж, много приятен за пиене (за мен е приятен). Това, което се вари, е ръж и/или леблебия, може и инка да са го кръстили някъде. Има и разтворима напитка. Никое от тези неща не е кафе, дано някой не си прави илюзии.

# 87
По въпроса с отслабването с цикория- едва ли, те тези неща не стават само с един продукт. 😉
Напитката от Кауфланд е с ръж и ечемик (доколкото разбирам) и няма нищо общо с боза на вкус. 🤣 А и ароматът е много приятен. Инстантна е, т. е. се разтваря в топла вода и няма нужда да се вари. На мен лично леблебията винаги ми е била неприятна, тази за варене...Иначе от няколко години аз лично не пия нито инка, нито цикория, нито напитката от Кауфланд- последната обаче детето я харесва и заради нея основно я купувам.
Соул, не вярвам някой да си прави илюзии, че инката, цикорията или каквото и да е от този тип е кафе. 😉

# 88
Вярно, че от леблебията на баба варихме.Обърках я, но майка по едно време Инка пиеше и от нея ни е давала и на нас.Детски спомени имам,но помня, че ни харесваха и двете неща.
За цикорията питам, защото навсякъде чета, че уж се отслабва от нея.И чая на Хербалайф бил цикория и бил неоправдано скъп.

# 89
Долче, някой може и да си прави илюзия, понеже казва, че не препоръчва цикория, нямала общо с кафето. То и тофуто няма общо със сиренето, но това не е причина да не го препоръчваме. И вече става досадно. 🙄

Общи условия

Активация на акаунт