Кауфланд - тема 53

• 47 763
  • 805
  •   1
Отговори
# 135
В нашия край, южна България, всяка седмица има ходещи на пазар.
От утре вкарват пср и  за влизане от Турция.

# 136
Пийк и за преболедували и ваксинирани ли?

# 137
Кауфланд младост. Похвалвам ги. Пропуснали да поръчат палет с Пепси зеро и на двете места тикнали палета обикновенно. Машала машала.

# 138
За всички , а на връщане искат пср тест независимо че си ваксиниран или не иначе 10 дни карантина ха честито ние мислехме да ходим края на месеца
Пийк и за преболедували и ваксинирани ли?

# 139
Всичко е временно, постоянно се променят правилата им, ама душа не излиза, имам си запаси.

# 140
Аз вчера се върнах от Одрин и чак ме е яд, че бях толкова скромна Wink

# 141
  • Русе
Всичко е временно, постоянно се променят правилата им, ама душа не излиза, имам си запаси.
Аха, променят се! Ти ще видиш сега март месец като правим по 70 000 положителни на ден Joy
Не успях днес да мина през Кауфланд. Утре сутрин дано има останали точила и тенджери.

# 142
Днес купих на детето бикини, които след пране и сушилня на програма на ниска температура се свиха точно толкова, че достигнаха размера на тези, които са й малки Sad Умирам си от яд, защото купих 2х7 броя и всичките се свиха. Има ли някакъв трик да се отпуснат? Четох за накисване във вода с бебешки шампоан и после увиване в кърпа да се подсушат...Дайте идеи, че 18лв отиват в кофата.

# 143
Аз вземам на кунибо и съм много доволна изобщо не са се свили боксерките му . Чакам да пуснат пак повече бройки и да взема

# 144
Мокри ги гладиш с ютията, за да се отпуснат. Дано не се деформират, но поне има шанс да станат използваеми.

# 145
Днес уцелих големи намаления- всичко, което взех, беше намалено на -90%. 🤩 Чорапи 10 чифта за 1,80 лв 😆, гащеризон софт тач за малката- 3 лв, 2 термо блузи за мен по 90 ст  всяка (имат качулка и дълги ръкави с дупки за палците), резервни подложки за под от микрофобър за 67 ст и за 80 ст (в този комплект са 2 броя за под+ 1 брой за стъкла)...Имаше тигани Тефал и Ръсел Хобс по 5-6 лв, ножове Брио с магнитна поставка по 15 лв комплекта, бебешки чорапогащници 2 броя за 30 ст, блузка с Мини за 45 ст...и много други. Почти всички неща бяха по 1, 2 или макс 3 бройки. Гащеризонът за дъщеря ми онзи ден го гледах намален на 12 лв (от 29,99 лв- не помня наистина ли бяха по толкова, но вероятно да), термо блузите в петък бяха по 3,60 лв (от 9,99 лв) и т. н. Доволна съм от пазара 😃😃😃
Скрит текст:

При плодовете и зеленчуците нямаше почти нищо интересно, освен ябълки по 79 ст- но повечето бяха огромни...
Погледнах за напитката от ръж и ечемик К-класик- 3,79 лв е актуалната цена. Стои почти на земята, доста на ниско са ги сложили и трудно се виждат бурканите, ако не знаеш за какво да гледаш. Освен това, разместили са кафетата и още се ориентирам трудно. 2 броя бяха с червени капачки, 1 буркан беше със златиста капачка, а четвъртият буркан беше БЕЗ капачка и май някой беше скъсал фолиото...да си отсипе ли, да пробва вкуса ли....хората вече съвсем пощуряха с това увеличаване на цените! 🤪 Ще купувам друг път, първо да заредят нови буркани...

Последна редакция: вт, 18 яну 2022, 08:20 от dolce miele

# 146
  • На изток от Ада
Браво, Долче. Със здраве да си носите находките от К! А лака кой е може на Лично?

# 147
Насито, благодаря! Тъкмо от такива чорапи имах нужда, но не очаквах да ми излязат чак толкова изгодни 🙂
Скрит текст:
Лакът е от ДМ- Trend it up Cosmic Crystals 010, холограмен е:

# 148
Долче, браво! Големи попадения! Ние станахме много пренаселени и няма шанс за такива намаления.

# 149
На отиване за работа минах през магазина, нито масло, нито етикет имаше оставен, явно е било само за деня до изчерпване.

Общи условия

Активация на акаунт