Откровеното ви мнение за жените, които не боядисват посивелите си коси?

• 35 618
  • 757
  •   1
Отговори
# 615
Да, да, баш богатите баби са естествено сиви. Ние живеем на някоя друга планета.

# 616
  • Русия
Не познавам модерни баби Simple Smile На 42 съм и предпочитам да съм лелка демоде. Simple Smile

# 617
Да, да, баш богатите баби са естествено сиви. Ние живеем на някоя друга планета.
Абсолютно.
 Посивели са от богати лели още.

# 618
Доста богати баби и лели виждал насам-натам, но да си падат по сиви коси, въобще не съм забелязала.

Не се опитвайте да придадете социална принадлежност на сивите коси. Такава няма.

# 619
На 47 съм. От три години  се лекувам от рак на млечната жлеза. Минах три курса химиотеапия и  25 лъчетерапии. На три пъти  ми окапа всичкото косъм, после взе да расте( но след прекаран тежък Ковид и новопорасналата коса  взе да капе, та минаха месеци докато се възстанови), новопорасналата косата ми се накъдри, нищо че цял живот беше права като праз. В момента съм щастлива и доволна, че имам някаква коса, а че  е къдрава го примам като чудо и мога само да ѝ се радвам. Не смея да сложа боя, щото по време на терапиите  отключих алергии към какво ли не.....и  честно, се радвам на сивата коса. За да не слагам бои, от време на време  ползвам тонери- бях синя, зелена  последно- лилава, но преобладаващият цвят е сив. Ами радвам му се. Щото като окапа, още първия път беше почти бяла.  Та, нека има коса, пък нека е сива бих казала аз...от опит мога да Ви кажа, че перуката е временно решение, но е страшно неудобна работа. Та, моля не съдете без да знаете за какво става въпрос!

# 620
Не искам да съм груба, пожелавам ти да се оправиш по-бързо, но случаят ти просто няма общо с темата.

# 621
Защо да няма общо? Цял живот съм била  с прическа, боядисвах се( от ученичка, щото съм хванала времената дето не даваха и като отпуснаха положението, бяхме като невидяли), но сега разбирам че не фасона е главното.

# 622
Алис Уолтън, 72г, богатство от 64.5млрд долара, собственик на Уолмарт,естествено прошарено и както се вижда е доста добре поддържана жена

# 623
Къде видя поддържана жена?

# 624
  • SF
На мене не ми харесва.

# 625
Бели зъби, пипната е с бижута, шал, кожата е хидратирана, макар и сбръчкана. Добре си е жената, нищо й няма. С боядисана коса щеше да е по-добре според мен, но кво толкова.

# 626
Естествено сивата коса си е грозна, няма какво да казваме на черното бяло. И бръчките са грозни, изобщо старостта е грозна. Това не означава, че човек не може да остарява, като катедрала и да изглежда добре за възрастта си. Ако беше хубаво да си стар козметичната индустрия нямаше да я има. Не разбирам защо трябва да изопачаваме нещата. Не искам да съм стара, но дай Боже, да доживея дълбока старост, защото друг начин да мина през живота няма. Няма да казвам, че е хубаво да си стар, само защото аз съм. Нормален, разумен човек съм и приемам остаряването съвсем нормално. Също така на 40 няма да се правя на 20 годишна, но няма и на 60. Това е положението.

# 627
Моля ви, не ставайте смешни. Алис е дала десетки хиляди за зъби и козметични интервенции, наистина ли вярвате, че косата ù е натурално такава??

Защо да няма общо? Цял живот съм била  с прическа, боядисвах се( от ученичка, щото съм хванала времената дето не даваха и като отпуснаха положението, бяхме като невидяли), но сега разбирам че не фасона е главното.
А аз от дете съм учена, че не фасонът е главното. И какво? На стари години осъзнах, че не пречи и фасонът да е добре. Пречи само на мързеливите и безпаричните.

# 628
  • Варна
Козметичната индустрия ВИ Е накарала да си мислите, че да остарееш е грозно и нелицеприятно, защото се хранят от нашите комплекси.

Утре ще бягам да си търся крем за шия, защото и бръчките на врата са проблем.
Замислям се и за филър на скулите, нищо че ДНК-то ми не е утредило да имам скули, защото козметичната индустрия ме е накрала да си мисля, че големи скули, големи устни, малка брадичка са "красивото"

# 629
Моля ви, не ставайте смешни. Алис е дала десетки хиляди за зъби и козметични интервенции, наистина ли вярвате, че косата ù е натурално такава??

А аз от дете съм учена, че не фасонът е главното. И какво? На стари години осъзнах, че не пречи и фасонът да е добре. Пречи само на мързеливите и безпаричните.
............и на хората с медицински проблеми.  Освен болните от РМЖ( според статистиката 1 от 8 жени, а според мен- вече са повече) има още доста диагнози, които  могат да накарат човек да се замисли дали  фасонът му е най- важен.  Не знаеш човека насреща ти, какви са му дертовете и приоритетите, но съдиш.... Честно, след като почнах борбата за оцеляване, най- гадно ми беше като ме срешне някой не особено близък и  започне да ми коментира прическата( тогава перука, сега порастваща косица) и килограмите, щото от леченията трупнах едни 20-тина и нямат сваляне( масово се случва, дори и  при повишена физическа активност и  здравословно хранене, но повечето лекарства имат странични ефекти- особено хормоналната терапия и кортикостероидите). Но ще приема че съм мързелива и безпарична....

Общи условия

Активация на акаунт