Всичко за всички марки гел лакове - 39 тема

• 47 445
  • 797
  •   1
Отговори
# 690
Момичета, може ли линк за glelish top it off. Една приятелка ще си идва след месец от Америка и искам да го поръчам на адреса и. Благодаря!

Има ги в амазон, може да си го поръча тя. Освен ако не е просто за подарък, който искаш да й направиш Simple Smile

# 691
Момичета, може ли линк за glelish top it off. Една приятелка ще си идва след месец от Америка и искам да го поръчам на адреса и. Благодаря!

Има ги в амазон, може да си го поръча тя. Освен ако не е просто за подарък, който искаш да й направиш Simple Smile
Аз искам да си го поръчам за мен, а тя да ми го донесе! Simple Smile Но искам изпробван продавач!

# 692
Новият ми маникюр.

# 693
Есмералда, много е красив! Ноктите изграждала ли си ги?

# 694
Благодаря ти Heart Eyes
Да, изградих ги с акригел на Коди и отгоре направих изравняване с Build it up gel, смесен с тънко накъсано фолио. Ефектът се получи 1 към 1 като базите с фолио, без да се налага да купувам специално такава база.

# 695
Момичета, кой е най-щадящият начин за сваляне на гел лак? Става ли само с електрическа пила или трябва и ацетон да играе?

# 696
Става само с ел.пила, да, сваля се до база. Но за начинаещи далеч не е най-щадящият начин, особено когато нямат идея какво правят, вероятността да си окепазят ноктите е много голяма.
За начинаещи според мен свалянето с накисване с ацетон без излишно бутане и стъргане на ноктите е най-щадящо.

# 697
Става само с ел.пила, да, сваля се до база. Но за начинаещи далеч не е най-щадящият начин, особено когато нямат идея какво правят, вероятността да си окепазят ноктите е много голяма.
За начинаещи според мен свалянето с накисване с ацетон без излишно бутане и стъргане на ноктите е най-щадящо.
Благодаря за съвета. А ако е с пила базата не се ли сваля? Извинявам се за малоумния въпрос. 🙄😁

# 698
Не, базата не се сваля. Сваля се лакът до база.

# 699
Не, базата не се сваля. Сваля се лакът до база.
Благодаря. 😊

# 700
А какво се случва с базата, която остава?

# 701
Есмералда, как късаш фолиото? На мен ми е трудно да го разделя, защото постоянно полепва някъде.

# 702
А какво се случва с базата, която остава?
Остава си на нокътя. Ако няма отслоявания, няма защо да се маха напълно, само рискуваш да увредиш нокътя с ел.пилата.

Bookish, моето е едно супер тънко и лекичко, буквално при едно натискане се къса. Накъсах го с дървена пръчица и добавих гел към него.

# 703
  • на брега на морето
Аз махам с течност за махане на гел- лак и махам всичко- включително и базата. Винаги махам базата. Базата ми е индиго протеиновата, тя е разтворима в течност за махане на гел-лак и се маха много бързо и лесно всичко- за 10 минути. Ако някъде ( по свободния край, където е имало ултрабонд на гелиш) не се маха- там пиля леко с хартиена пила. Сменям ги периодично хартиените пили, като се " износят". Обичам да си видя розовите, голи, нокти отдолу. Да си ги намажа с масълце или мина с лимонов сок. Ноктите ми са в прелестно състояние от години. От време на време им правя и почивки от по месец - без гел лак, без база, без нищо, гол нокът. Особено на педикюра, там правя по- често, но издържам максимум 2 седмици на педикюра, там не издържам дълго. Blush С пила съм махала само като махам гел Х, тогава е " борба", трябва да играе и пилата докато махна екстеншъна. Сега като си поръчах рефил, ми направи впечатление, че са по- тънички от гел- Х, които имах отпреди. Ще видим как ще е, живот и здраве, като реша да си правя маникюр с гел Х пак.

# 704
Момичета, можете ли да препоръчате някое от жълтите на Claresa, искам да е покривно и търся по-скоро някой по-топъл нюанс, има ли такова? Само по снимките не е ясно колко са покривни.

Общи условия

Активация на акаунт