🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 8

• 55 358
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
Ето я и най-сладката бонбонена двойка Lollipop Heart Eyes

Сет от Виолата Sign Clapper Стори от Джовани

с англ. суб https://twitter.com/CanYamanMedia/status/1490689038172499968  

"Може ли този джентълмен да бъде уволнен от учтивост?" Joy  Joy Joy 

Последна редакция: пн, 07 фев 2022, 16:20 от grozdence.

# 226
Ето я и най-сладката бонбонена двойка Lollipop Heart Eyes

Сет от Виолата Sign Clapper Стори от Джовани

с англ. суб https://twitter.com/CanYamanMedia/status/1490689038172499968  

"Може ли този джентълмен да бъде уволнен от учтивост?" Joy  Joy Joy  

Ето и целия разговор:
"Отново сме тук, за да ви позволим да почувствате оживлението на снимачната площадка на #ViolaComeIlMare
Niente.

Може би си мислят, че това е снимка, която не знам.
Господи, може ли този джентълмен да бъде уволнен от учтивост?
Извинете, можете ли да си тръгнете?"

Ама Франческа как го гледа в края Rolling Eyes Joy.... ама как няма, аз бих го награбила! Heart Eyes

Последна редакция: пн, 07 фев 2022, 17:08 от jackie.

# 227
# 228
Ма божкееее, жива да не бях, каква усмивка вкарва Джано на този клип.. Scream Скоро май не съм мрънкала, че искам вече да почва който и да е сериал с Джан, да го гледам как мърда, че ми „писна” от снимки само Satisfied

# 229
Харесва ми, че Джовани въвлича Джано в лудостта си! Grinning Искам да има малка роля и за него в Сандокан! Hands Pray GrinningУникална комична двойка са Джано и Джовано!! Animal See No Evil Grinning
Усмивки, хармония и ирония.. какъв по-добър начин за работа? Simple Smile

А тази усмивка е ............ Nature Fire

Джано се появи и
настроението в къщичката
ни е на лице, рагаци!! Heart Eyes Joy

====================

Правя малка редакция/допълвам! Hands V Joy

НЕКА ДА СЕ ЗНАЕ!! Hands Raised Hands Wink

Последна редакция: пн, 07 фев 2022, 17:39 от grozdence.

# 230
Да Грозде,

Тази седмица Джано си върна първото място в IMDB. На първо място е и в Дневния ред.

# 231
"Early Bird" стартира в Аржентина на Свети Валентин - 14 февруари Heart Eyes Revolving Hearts

Скрит текст:

Честито на аржентинските рагаци! Wink
Страхотен подарък за Свети Валентин Hands V Heart Eyes

# 232
Добро утро,момичета!
Има неща, които не зависят от времето навън. ...
Хубавото настроение, кафето, добротата, любовта, човечността....
Бъдете позитивни и усмихнати! CoffeeHeartFlowers Rose

Blue HeartNature Star

Франческо Демир

# 233
Добър ден, рагаци!

Днес няма никакви интересни новини за/около Джано.. засега Simple Smile

Освен тази снимка от снимачната площадка с инспектор Франческо Heart Eyes

Сет Sign Clapper Стори от Джовани

Скрит текст:

# 234
Хай хай, рагаци Wink

Напоследък нещо са ми се възпалили очите и гледам по-малко време да вися пред екраните извън работа. За това по-вяло се появявам в темата, да не си помисли някой, че съм разлюбила Джано Grinning

Хвърлих едно око на пресата и попаднах на поредната конспирация от клюкара Алесандро Росика. Джан и Роберто не били вече приятели. Росика публикувал в ИГ си причината, която била, че фенове постоянно пишели на Роберто да прати поздрави на Джан, а Роби им обещавал срещи и автографи от Джан. До колкото разбрах Джан не бил ок с това. Е, аз нали писах на Роберто, на мен що не ми обеща среща с Джан RageSmiley

# 235
Добро утро,девойки!

Всяка сутрин трябва да се събуждаме с нещо добро:
добро настроение, добри чувства, добри намерения...
       и хубаво кафе!
CoffeeHeartFlowers Four Leaf CloverFlowers Rose

Ели Hug,дано бързо се оправят очите ти! Hands Pray

Продължава интересът коя ще е партньорката на Джан в проеката за  Disney Plus....
Пишат си едно и също-кои турски актьори са подписали и в какъв проект ще играят!
Скрит текст:
🆕📰✒🇹🇷От сайта TelevizyonGazetesi.com

Этот вопрос волнует всех! Кто станет партнершей всемирно известного акера в новом проекте Джана Ямана?

В августе Турцию ждет большой ажиотаж. Disney Plus, одна из крупнейших в мире цифровых платформ, готовится выйти на рынок Турции. Очень любопытно, кто станет партнером Джана Ямана, одного из первых, с кем подписали контракт, как с самыми популярными актерами Турции.

Disney Plus, который планирует начать вещание в Турции в августе, сначала договорился с актерами Энгином Акюреком и Иремом Хелваджиоглу. Два актера продолжают съемки сериала о побеге в Газиантепе.
Ийнемли сыграет Мустафу Кемаля Ататюрка в сериале, который Lanistar Media будет снимать для Disney Plus. Поскольку сериал будет транслироваться к 100-летию Республики, то есть в 2023 году, съемки еще не начались.

Третьей бомбой Disney Plus стал Джан Яман. Красивый актер, который уже год живет в Италии и снялся во многих рекламных роликах, а также в сериалах, скоро приедет в Турцию для съемок своего нового сериала для Disney Plus.

Самая большая бомба в сериале, который снимает Ай Япым, это то, что Джан Яман будет сопровождать всемирно известная актриса. Пока неясно, установлено ли это имя. Если оно было идентифицировано, то держится в секрете. Но всем интересно, чье это имя.

В предыдущих утверждениях указывалось, что Джан Яман хотел сыграть в этом сериале с Демет Оздемир. На самом деле, как утверждается, продюсерская компания планировала пригласить двух актеров вместе на обед. Однако это утверждение не получило продолжения. В другом заявлении говорилось, что Яман станет партнером Ханде Эрчел, но это не сбылось.

Приятен слънчев зимен ден!

# 236
Здравейте, рагаци! Simple Smile

Заглавията в днешната италианска преса са свързани със снимките на Виолата в Палермо..

"На Свети Валентин Джан Яман "избира" Палермо (за работа)"

"Екипът на Viola come il mare се завръща в Палермо, затворени пътища, относителните забрани, които ще започнат между 12 и 21 февруари"

Джан се връща отново в Палермо за снимки от 12 до 21 февруари. Нямат край тези снимки на Виолата.... Rolling Eyes
Доста се проточиха.. Head Band на мен ми омръзнаха, не знам на тях Grinning
За Сандокан и за Дисни нищо не се чува...и Бирсен мълчи Rolling Eyes

Стори от Джан, надписано:
" Пожелавам ви много любов Heart
 февруари Heart Eyes "

ИГ пост от фотографа Jimmy Dangelo - "Pic of the day"

Хавиер Бардем отново е номиниран за Оскар за "Да бъдеш Рикардо", където си партнира с Никол Кидман.
Успех на Бардем Hands V и Джано да номинират някой ден, дано! : ))
И в общ проект да ги видим!! : ))

# 237
Здравейте, момичета! Sunglasses

Хайде, да идва това време, за излъчване на "Виолата", че ми се изчака чакането. Аз мисля, че са свършили снимките, а те още ми се подмотават по Рим, Палермо и обратно. Stuck Out Tongue Winking Eye

А тук са ми толкова сладки двамата, направо ще ги схрускам. Animal See No Evil

Цитат
Хавиер Бардем отново е номиниран за Оскар за "Да бъдеш Рикардо", където си партнира с Никол Кидман.
Успех на Бардем Hands V и Джано да номинират някой ден, дано! Simple Smile)
И в общ проект да ги видим!! : ))

Ах, тези снимки с Бардем.....тези снимки не им понесоха на турците и му скроиха този черен пиар и искаха да го смачкат, но Джан стоически издържа, на този грозен пиар иии..... къде е той, къде са те Stuck Out Tongue Winking Eye
От все сърце му желая на Бардем да спечели Оскар, напълно го заслужава...любимец ми е Hands Thumbsup

# 238
Сет от "Виола като морето" Sign Clapper     

Франческо Демир в действие ........
Scream Scream Scream

https://twitter.com/YamanFanPageIta/status/1491466296944431106  

# 239
Момичета, от днес бая снимки още са излезли с красавеца ни от сета на "Виолата" в Рим

Сега е време за припадане

Да не му е уроки

Общи условия

Активация на акаунт