Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 79

• 59 537
  • 748
  •   1
Отговори
# 705
На мен от двуфазното ми щипеше на очите, другото не съм го тествала.

# 706
  • Ланкър, планините Овнерог
Мисля, че и на InoPharm има с ниацинамид.

Тъкмо ги загледах в брошурата на DM, хубави ли са?
От БиФит си взех с ретинол. Май ми харесва (два пъти само съм мазала)
Олиото на Балеа май само аз не го харесах. Опитах няколко пъти и го зарязах. След известно време вече миришеше на гранасяло и го хвърлих.

# 707
  • Асеновград
Ще ми препоръчате ли серум или крем с ретинол, за майка ми ми трябва, или да взема the ordinary направо? Тъй като ако е на крем мисля че повече ще го използва. Макар че според мен си е по-добре на серум.

# 708
Продуктите с ретинол подходящи ли са за летния сезон, макар и със слънцезащита?

# 709
  • Асеновград
Да, ако си слагате ежедневно слънцезащита и нанасяте ретиноловите продукти вечер няма проблем мисля, същото важи и за продуктите с вит С.

# 710
Може ли снимка на олиото за сваляне на грим на Балеа? 
Набелязала съм си да пробвам това, което е 5-6лв, мисля, че е в лилава опаковка. Това, което коментирате за 2.50, същото в по-малко опаковка ли е или друго?

Аз изказа мнението си няколко поста по-рано за това :

# 711
Това последното е двуфазен дегримьор, не е олио за маслено почистване(сваляне на грим). Grinning
Пп Аз помислих, че се коментира някакво олио.
Иначе от двуфазните дегримьори съм най доволна от черната мицеларна Нивея със сухо олио и черен чай.

# 712
  • Пловдив

Има риск от образуване на пигментни петна. Но, предполагам, че и от кожата зависи, ако не е много светла, сигурно няма нищо да стане. Моята кожа е доста светла и крем с ретинол ползвам само в периода ноември-март, само през нощта и не повече от два-три път в седмицата и не всяка седмица. Но аз по принцип предпочитам да се презастраховам.
Все пак, точно лятото не е подходящ период за такъв крем. През пролетта е по-добре.

Последна редакция: сб, 05 мар 2022, 12:27 от marzeliva

# 713
Да, точно такива са ми опасенията. Моята кожа не е светла, но от скоро ми се появиха доста пигментни петна  така че ще се огранича до зимна употреба.

# 714
Опаковките /кутиите изглеждат еднакви с тази пудра    https://shop.lillydrogerie.bg/bejking-uibomuud
и затова се надявах и колагеновата да е 14 грама.

# 715
На вид може и да са еднакви, но не и на размер. 5,5 грама си е.
Като че ли до сега не съм виждала продукт за около очите в размер на такъв за цялото лице, все са осезаемо по-малки.

# 716
Много съм бяла,руса и т.н.Мажа се с витС и ретинол и лятото ,само вечер.Без слънцезита не излизам,не само че не ми се появиха петна,а точно юни-август преборих следродилна мелазма .

# 717
Предложения за избелваща паста за зъби? Ама наистина избелваща.

# 718
  • Асеновград

Направих и аз един бърз шопинг днес, реално всичко е за подарък освен крем душ гела за бременни на алверде.😅 иначе аз ползвам отскоро шампоана beautiful long и съм доволна, но го комбинирам с професионална маска за коса от салон. Но и на скалпа добре ми се отразява учудващо защото съм със себореен дерматит. Та взех шампоана и балсама за подарък на сестрата на мм. Другите неща са за мама и за свеки. Отворих да видя ретиноловия серум как изглежда, като крем е бял, и средно гъста консистенция има, и мирише много добре, но пък има парфюм в състава заради това. Не пише колко процента е ретинола но като гледам колко назад в състава е предполагам че е най-малкия процент.
Някой пробвал ли е околоочните кремчета с хиалурон за устни и околоочната зона, в едни малки кутийки са но нямах много време да ги разгледам като състав.

# 719

Направих и аз един бърз шопинг днес, реално всичко е за подарък освен крем душ гела за бременни на алверде.😅 иначе аз ползвам отскоро шампоана beautiful long и съм доволна, но го комбинирам с професионална маска за коса от салон. Но и на скалпа добре ми се отразява учудващо защото съм със себореен дерматит. Та взех шампоана и балсама за подарък на сестрата на мм. Другите неща са за мама и за свеки. Отворих да видя ретиноловия серум как изглежда, като крем е бял, и средно гъста консистенция има, и мирише много добре, но пък има парфюм в състава заради това. Не пише колко процента е ретинола но като гледам колко назад в състава е предполагам че е най-малкия процент.
Някой пробвал ли е околоочните кремчета с хиалурон за устни и околоочната зона, в едни малки кутийки са но нямах много време да ги разгледам като състав.
Да, пробвала съм го. Ако става дума за серума за очи и устни на синята серия с хиалурон, много го харесвам. Съвсем скоро го приключих, не го купувам за първи път. Бързо изсъхва след нанасяне и леко опъва кожата, но за тази цена и ефекта му е доста добър. От същата серия обожавах маската, която вече спряха. Пробвала съм и ампулите, не бяха никак лоши.
Душ гелът за бременни и аз го ползвах преди месец два. Хареса ми.

Общи условия

Активация на акаунт