Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 79

• 59 568
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
О, аз забравих да им похваля глоса за обемни устни с люта чушка. Мацам първо на Катрис с джиджифил (който самостоятелно е тотал нищо), после на Евелин, но и само вторият има ефект.
Моите мигли са много дълги и като сложа спирала, си мислят, че съм с изкуствени, ама ще пробвам и тоя продукт Simple Smile

# 631
Вчера и аз си взех на Катрис това с джинджифил.Само него нямам имам лютата чушка и ментата.Уж беше  намален на 4.50 затова и го взех на касата ми го таксуваха на нормална цена.Късно видях и ме хвана яд според мен на тези гланцове цената им е много.Нищо впечатляващо нямат.Струват си на промоция само😁.Още не съм го пробвала,че остана при сестра ми и сега като те прочетох Нарциса,още повече ме хваща яд.

# 632
Фрау и при мен става по тъмна ..последната която ползвах направо ми смени фасона сега пак трябва да се мъча да си върна стария цвят ...

# 633
И аз нещо не мога да получа хубав рус цвят с боите на Лореал.
До скоро се въртях около 6-7 и ми бяха добре, но сега искам по-светъл цвят и явно ще се насоча към друга боя.
Последно взех Преферанс 9.12, добре се получи, но на второто измиване от боята нямаше следа.
За Саяс ли имахте добри отзиви?

# 634
Писах за нея, с този цвят станах лилава. Надявам се да се отмие. Не съм мила косата втори път, онзи ден се боядисах.
Иначе с това става идеален цвета, но ми се бели главата...

# 635
Да, помня твоята снимка. Моята коса не е толкова светла, така че предполагам няма да се получи толкова наситен отенък.
А иначе агресивна ли е много към скалпа, че на мен това ми е проблем?

# 636
Сякаш не е колкото Garnier, но пък Excellence L'Oreal е най-добра по този показател от трите. Тя изобщо не ми щипе.

# 637
  • Deutschland
И при мен не щипе Exellence. Кастинга щипе, но цвета ми става супер.

# 638
Ще пробвам с Кастинг, ако някое русо ми хареса, не съм ги разглеждала. Преди като бях в тъмната гама, Кастинг изобщо не ми хващаше цвят, все едно съм стояла 40 минути с шампоан на главата, а не с боя. 🙄 Не знам с русите цветове дали ще е така.

# 639
  • Deutschland
Някой с мнение за синята 7секундна маска? Петгодишната ми дъщеря гледала рекламата, установила, че косата й е заплетена като гнездо и изсипала почти цялото останало количество от черната върху косата си. Спешно се нуждая от нова.

# 640
Момичета, бихте ли споделили в кое пловдивско Лили се предлагат лакове и други продукти за нокти на Essie?

# 641
Фрау поне разплела ли е гнездото?

# 642
  • Deutschland
Фрау поне разплела ли е гнездото?

О, да. Даже се е накиприла с фиби с камъчета и нали българския й оле мале, вика " Каква блясък, какъв красота".

# 643
🤣🤣🤣 ох, представих си ви…❤

# 644
  • София
Момичета, бихте ли споделили в кое пловдивско Лили се предлагат лакове и други продукти за нокти на Essie?

В Лили Essie не се предлагат. Имаше, но преди години. Най-добре търси в сайтове като notino или в makeup.

Общи условия

Активация на акаунт