Имате ли пластични операции?

• 5 102
  • 101
  •   1
Отговори
# 15
Не съм си правила,а и не мисля,4е имам нужда Mr. Green

а да не говорим,че пълната упйка съкращава живота

С колко години Tired
Защото имам една пълна упойка и мисля и да си повдигам самочувствието(разбирай бюста Wink)Още не съм решила със силикон или без,но задължително ще има пълна упойка Peace,че поне да знам колко долу-горе ще живея  Mr. Green Laughing

Хм,зна4и аз с мойте 5 операции с пълна упойка-направо съм си заминала.А да не споменавам,4е вероятно скоро ще имам още и то пак с пълна,само дето трябва да се наканя да отида на лекар Mr. Green

# 16
# 17
аз все си мисля, че докато сме млади с мазила и спорт всичко се оправя, иначе естествено че ако се наложи и аз ще си направя Peace

# 18
Аз пък се ужасявам от всякакви интервенции по тялото ми и не съм си правила пластични операции.

# 19
нямам,но мисля пролетта да имам  Mr. Green
и съм ЗА,пластичните операции  Peace

а това че упойката съкращава живота...."ако ти е писано да се обесиш,няма да се удавиш" !

# 20
За естетичната хирургия съм, когато човек има нужда от "поправки" това е прекрасна възможност за повдигане на самочувствието и личната самооценка. Аз, за сега нямам подобни операции, всъщност никога не ми е била правена каквато и да е операция, но при първа финансова възможност бих сложила едни гърди  Whistling

# 21
Засега нямам.
Когато времето започне да се отразява на външността ми, бих се обърнала към пластичен хирург за корекции.
Бих си направила лифтинг, бюст, не знам защо но липосукцията ме плаши.

Естествената красота силно се надценява .......

# 22
Засега нямам.
Когато времето започне да се отразява на външността ми, бих се обърнала към пластичен хирург за корекции.
Бих си направила лифтинг, бюст...

Взе ми думите  Peace

# 23
Нямам все още, иначе съм 'За'  Peace

# 24
Нямам все още, ама така ми се иска да си повдигна бюста  Whistling

# 25
Да, имам няколко. След като родих, имах много подути варикозни вени, които ме боляха ужасно. Премахнах ги и се чувствам страхотно...нямах търпение да си сложа рокля.

Когато бях бременна, лицето ми цялото стана на петна, които така и не се махнаха след като родих....ползвах какви ли не скъпи кремове и технологии, но резултат никакъв....Това лято се чувствах ужасно. Петната станаха по -тъмни, появиха ми се първите бръчки и лицето ми изглеждаше доста състарено от недоспиване. Направих няколко процедури с лазери за подмладяване. След възстановителният период, кожата на лицето ми се възстанови напълно. Много съм доволна от резултатите, нямам бръ4ки, петна и изглеждам пак на 20. Не си падам по операции, които те правят изкуствена кукла Барби. Особено противни са ми операциите за устни...изглеждаш като пребита.

# 26
  • там от където съм
Нямам ,но от известно време и аз забелязвам,че лицето ми е изморено и кожата някак повяхнала.Около очите се появиха първите бръчки и си мисля по въпроса с отстраняванеот им.Преди ми беше толкова хубава кожата,а сега направо ........ужас!

# 27
  • Кацнала на едно дърво.
Нямам, естествено красива съм (макар, че има злостни форумски забележки от другите бабиейроси да съм си опънела лицето  Mr. Green).
Не съм против разните му там поправки.
Против силикона съм, защото съм виждала силикон не само в списания и по телевизията. Ако искате да имате "разтекли" се устни или такива на топчета или пък ви се вижда адски секси новите ви големи гърди да са като целулитно дупе - моля.
Ето една клюка от кухнята и от мен (но няма да й казвам името на мадамата). Та снимат реклама с една силиконова мадама и се наложило да спират снимките и не знам колко дубъла да се правят, защото все не можела да си намести гърдите (които приемали странни и разнообразни форми). Mr. Green

# 28
Нямам.Но съм ЗА пластичните операции

# 29
Нямам, естествено красива съм (макар, че има злостни форумски забележки от другите бабиейроси да съм си опънела лицето  Mr. Green).
Не съм против разните му там поправки.
Против силикона съм, защото съм виждала силикон не само в списания и по телевизията. Ако искате да имате "разтекли" се устни или такива на топчета или пък ви се вижда адски секси новите ви големи гърди да са като целулитно дупе - моля.
Ето една клюка от кухнята и от мен (но няма да й казвам името на мадамата). Та снимат реклама с една силиконова мадама и се наложило да спират снимките и не знам колко дубъла да се правят, защото все не можела да си намести гърдите (които приемали странни и разнообразни форми). Mr. Green

smile3532
П.П. за рекламата

Общи условия

Активация на акаунт