Първата година отлетя в радост и игра за НОЕМВРИЙСКИТЕ деца!

• 10 070
  • 283
  •   1
Отговори
# 45
тити - наш'то педи каза да изчакаме с лещата, киселото зеле, туршията, ядките и меда за още ок. половин година. тежки храни били.

# 46
  • Пловдив
Миа - 10.500 кг.,78 см.  Laughing

# 47
Привет и от нас, да ви се похваля от 3 дни Вики ходи сама и след 1 седмица ще направим рожден ден и прощъпулник в един ден Вие какво мислите? Бихте ли направили двете събития в един ден?

# 48
не - бих си ги оставила самостоятелно. и двата празника са достатъчно 'силни' и важни сами по себе си.
освен това, иде реч за 2 пъти повече подаръци  Mr. Green

# 49
не - бих си ги оставила самостоятелно. и двата празника са достатъчно 'силни' и важни сами по себе си.
освен това, иде реч за 2 пъти повече подаръци  Mr. Green
както и два пъти да се подготваш и след това да чистиш Mr. Green

# 50
и туй е вярно.

# 51
  • Gabrowo->Sofia
айс, аз като любител на купоните съм за два празника, независимо от подготвянето и чистенето.
безаварийно крачене на Вики!

# 52
  • София
айс - някои мами даже 3 в 1 правят - ЧРД, прощапулник и кръщене...така че - защо не Wink

# 53
и аз съм за два празника поотделно, най-вече за два пъти повечето подаръци. ето сега на кейти рд и ид са на 1 седмица разстояние и съм се зарекла никога да не й подарявам за двата празника само един подарък Naughty както е казал печо пух- колкото повече, толкова повече  Mr. Green

# 54
  • Карлово
И аз за два празника Laughing
Тъкмо бях решила да питам за меда-ще започвате ли да давате?
Иии, сега си погледнах лентичката-ми то мн гот вече цифричката да е 2 Laughing

# 55
  • София
Елспет, камък ми падна от сърцето, за такъв зет даже не си мечтаех Laughing
И аз съм за два празника задължително Grinning
Тити, аз като спец пообривите мисля, че е по-скоро от пясъка, отколкото от храната, щом е минало след няколко часа, но наистина лещата е тежка храна, аз сигурно ще я включа след втората година Mr. Green
За статистиката, Вики-10.040 кг., 77 см.

# 56
  • Измир
Честито на рождениците на патерици!
 Да са живи и здрви и да слушат мама и тате.
  bouquet

Ние от два дена сме в Букурещ, но използвам хубавото време и сме все навън.
 Кой беше писал, че е разсеян? Ами то аз надминавам всички. На тръгване за БГ съм забравила ключовете на вратата Shocked. И да похваля мойте румънски съседи, намерили ги и ги прибрали. Лаптопа ни и малкото парички, които бяхме оставили си бяха непокътнати. Тоя път ни се размина, за напред сте трябва да внимавам повече. Naughty
 А относно мъжете, само да кажа, че до сега никой друг не е слагал памперс на Севи, нито я е хранил...
 Новите ни мерки ще са налице след седмица.

# 57
  • Измир
Айс, аз правих 2 в 1, но ние бяхме ограничени откъм време.
Праактично е, но не става ясно точно какво се празнува.
При мен първо пуснахме питката, а после духахме свещичка.

# 58
  • Пловдив
Честит рожден ден на Саши на Вивита! ( на патерици )
Честит рожден ден на Гого на Никси и Гого на Ефорина!
Да са ви живи и здрави дечицата! Много радост да ви носят!

Ние сме добре, Росен де, а майка му я боли кръста и болката отива надолу по левия крак, като най - гадно ми е в областта на таза ( подобна болка като тази от бременността, когато се разширявал тазът ) Cry
Не знам аз ли се мотам, но откакто татито ни се оперира не мога да смогна с нищо.Цял ден съм на крак и нямам нищо налице. Толкова много ми помагаше с пазаруване, с гледане на бебето като си дойде от работа, че сега много ми липсва помощта му Sad.

# 59
  • Димитровград
Едита пък тази вечер проходи.Сега щъка из стаята и "подрежда" Crazy.Както до вчера ходеше на пръсти и изведнъж-айдееее.Черпим по случая!!!

Общи условия

Активация на акаунт