Първата година отлетя в радост и игра за НОЕМВРИЙСКИТЕ деца!

• 10 055
  • 283
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Качих малко снимки от РД на Кало тук
Паролата е kaloian

Последна редакция: пт, 17 ное 2006, 09:20 от Didi79

# 241
  • София
Честит рожден ден на Филип и Христо!

Много щастие и целувки

Абе ще дойдете вие на моето с по-скромното прзнуване на рождените дни  Mr. Green
Исайкова, какво му подарихте.
Съвет: вадете играчките една по една с интервал от седмица някъде. Така се оценяват много повече. Аз още не съм извадила друга играчка освен количката. Като и мине модата, ще извадя другите.

# 242
  • Gabrowo->Sofia
мнооооооооооооого се развеселих докато четох това:

"Това е писмено детско съчинение, което се съхранява в Педагогическия музей в Париж. Темата му е да се опише птица или бозайник.

“Птицата, за която ще пиша, е бухълът. Бухълът не се вижда денем, а нощем е по-сляп и от къртица. Не знам нищо особено за бухъла, затова ще продължа с друго животно, което си избирам - кравата.
Кравата е бозайник. Има шест страни: лява, дясна, горна и долна. В задната страна има опашка, от която виси четка. С тази четка се гонят мухите, за да не падат в млякото. Главата служи да излизат рога от нея и, освен това, защото устата трябва да стои някъде. Рогата са за да се бие с тях. От долната страна е млякото. Оборудвана е така, че да може да се дои. Когато я доят, идва млякото и вече не спира. Как го прави това? Никога не съм го разбирал, но то тече с още по-голямо изобилие.
Мъжът на кравата е бикът. Бикът не е бозайник. Кравата не яде много, но онова, което изяжда, го яде на два пъти и така има достатъчно. Когато е гладна, мучи, а когато не казва нищо, значи, че вътре е пълна с трева. Краката й стигат до земята. Кравите имат много развито обоняние, поради което можеш да ги подушиш от много далече. И заради това въздухът в полето е толкова чист.”"

# 243
  • София
Леле уникално е просто hahaha  Joy Joy Joy

# 244
  • Карлово
Честит рожден ден на Филип и Христо!

# 245
  • София
Честит рожден ден на Филип и на Христо  bouquet  bouquet
Днес ходихме на изследвания, оревахме борницата, лаборантката така се изнерви на Вики, че по средата прекъсна манипулацията и реши, че стига толкова, после пък реши, че не е достатъчно и ако не станели изследванията, пак ще я бодат #Cussing out, добре че не се наложи, но много се нервирах, тя, че е ревлива, ревлива е, но надали е първото дете, което плаче там.  Както и да е, исках да питам, някой знае ли какво е съкращението GRAN в кръвната картина, че ни е малко под нормата newsm78
Диди, а ти доволна ли си от Симеонова, нали при нея бяхте, аз ще сменям педи, защото ни е много далеч вече 7 поликлиника.

# 246
Съвет: вадете играчките една по една с интервал от седмица някъде. Така се оценяват много повече. Аз още не съм извадила друга играчка освен количката. Като и мине модата, ще извадя другите.

дааа, и у нас е извадена само една играчка. Втората понякога той сам си я изважда от кашона. А останалите - напролет  Mr. Green

бубу-то - да е все така готин Филип, жив и здрав да ти е!

# 247
  • Gabrowo->Sofia
Диди, а ти доволна ли си от Симеонова, нали при нея бяхте, аз ще сменям педи, защото ни е много далеч вече 7 поликлиника.
О, да! Много съм доволна. Много внимателна, има подход към децата, знае ги по имена (на Инан винаги записва в бланките името и презимето без да ме пита), отговаря на всякакви глупави въпроси, ако може първо винаги предлага хомепатични лекарства...

# 248
вижте какво изрових от началото на годината. много са смешни бебетата. еххх

http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=10745&AlbumId=38000

# 249
  • София
Ами Ели,ние му подарихме обувки.И понеже беше само това си позволихме да са по-скъпи.Но са хубави и качествени.
Обаче като се прибрах ми стана тъпо,че как на дете на 1 годинка няма да му взема играчка,та и няма да се радва.За това утре ще мина през Симба,ще ми кажеш ли до колко часа работеше?

За играчките-не му ги крия.
Той ежедневно си играе с тях и не му омръзват.Като беше бебе му купихме активната гимнастика пластмасовата на Чико-и до ден днешен всеки ден си играе на нея и я ползва като йоника.На нея се научи и да се изправя.А и аз съм такава,че се изкушавам повече от него на новото Laughing

Снимки ще кача тези дни и аз.
Диди79 -малкия много голям изглежда.Много хубави снимки! Heart Eyes

# 250
  • София
Честит рожден ден на Филип!Да е жив и здрав и все такъв чаровник! Tada  ura
Честит рожден ден и на Христо!  bigdance2
Диди много е смешно наистина hahaha
Ние сме до никъде с преместването и просто незнам как ще успеем до рождения ден на Александра. Tired
Ами друго не се сещам сега , а и Алекс вече ме вика
Лека вечер!

# 251
  • София
Simba, работи до 4,30 само в работни дни. Ако ходиш до нея непременно се обади да не ти начукам канчето  Laughing Laughing Laughing Аз съм без деца и мъж, т.е. вятър ме вее на бял кон.

Беба, нещо общо да имаш със Видин?

# 252
два дена нямах нет и много ми липсвахте, за това бързам да поздравя вчерашните рожденници:

НУР, НИЯ и КРИСТИАН
smile3525 baloni smile3525 baloni smile3525  balonismile3525 baloniи днешните такива:

ФИЛИП  и ХРИСТО

С пожелание за много щастливо и безгрижно детство!

а сега ще гледам да наваксам с четенето book
diddi   - това обаче го прочетох и мнооого се  rotfImbo

# 253
исайкова, как ги разгледа снимките на Didi79 - дава ми, че паролата е грешна, дори с копи пейст.

майче, да, ужасно смешни са тези снимки, а от първите ни месеци са още по-смешни, не мога да повярвам, че това смешно глупаво бебе ми е изглеждало най-прекрасното на света.

# 254
а аз едно време като казвах, че петра е много грозна с тия бузи вие ме убеждавахте, че не е. я си кажете честно сега. даже филков напоследък взе да си признава, че е бил хипер пристрастен. и все още е, разбира се Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт