Кога предлагат мъжете?

• 38 928
  • 1 432
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Твоят човек "си пие мляко безплатно, защо му е да купува кравата"?
И не му бъди толкова удобна, "миличка" и прислужваща. Успех.

Да, да. Мляко. Направо Нескуик.

Не знам защо се реши, че авторката е топ мацка и мечта за всеки мъж. А тя колко е удобна, миличка и прислужваща точно? Щото аз не прочетох. Прочетох, че към днешна дата е на 30 и като била малка искала на 30 да има вече сватба. Ами, кой я кара да чака последния влак и сега да се тръшка? Бай Рома(н) щеше да я вземе за жена още на 13. Ареееееее, по-сериозно.
Ziggy, прочетѝ пак първия пост на авторката ("jusqu'au bout" Wink- до края) - там пише.

# 166
Да бе, няма. От завист и злоба е.

Нещо те яде отвътре та все скачаш на пети.

# 167
Това да има лош опит с мъже, не значи, че на жената нещо ѝ куца. В този ред на мисли, не се приема за обида. Лошият късмет не е порок.
Именно. Трябва ли човек да се чувства виновен, че не е срещнал свестен партньор? Или е срещнал, но са се разминали. Ти може да избереш някого, но той да избере друг. Какво да правиш тогава, да го отвлечеш ли?

# 168

Защо си толкова цинична и груба?!
Няма как да е от безкрайно щастие.....семейно.
А Дренка си я знаем. Доказно злобна женица. С тежки емоционални проблеми.
Иначе нямаше всеки втори пост да и е пропит от жлъч  Joy
Тя простотията не ходи по животните. По Дренка ходи.
Нищо не знае за мен, ама ме осъди. А ако знаше друга песен щеше да пее...
Ниско ниво човек е.

# 169
Ziggy, прочетѝ пак първия пост на авторката ("jusqu'au bout" Wink- до края) - там пише.

Аз съм ѝ прочел всичките постове и само ще ѝ кажа да остави котките на мира и не са длъжни да я търпят, и ако вземе 4 котки ще пратя зоополиция да ги спасят или самият аз ще се натикам в латексовия костюм на жената котка и ще изприпкам по покривите, да ги освободя.

Твърдението, че се СТАРАЕ да... еди кво си, не значи че ѝ се получава. Нека и не изключваме другата страна, другата истина. Че то, има много заблудени, които си мислят, че са най-добрите в дъ биз', ама са последни в класациите.

# 170
  • София
Хубо знае какво иска момата, ама не знае как да го получи.
То, овреме се мисли, не след дъжд качулка.

Ще може ли персоналните обиди дет ви напъват да си ги задържите за лична потреба? Мерси.

# 171
Ziggy, влаковете вървят докато човек е жив. На 30 изобщо не чака последен влак, тя сама си е приела това вярване. Има доста нейни връстнички, на които още не им е дошло на ум дори за бракове и деца.  Жените вече могат да раждат и след 35, и след 40, не копаем на къра, запазваме се по-дълго.

# 172
  • София
Ама нея я напира, иска яснота сега и веднага!

# 173
Ziggy, влаковете вървят докато човек е жив. На 30 изобщо не чака последен влак, тя сама си е приела това вярване. Има доста нейни връстнички, на които още не им е дошло на ум дори за бракове и деца.  Жените вече могат да раждат и след 35, и след 40, не копаем на къра, запазваме се по-дълго.

То и аз това казвам, ама кой да ме чуе? Не чете българската мама из форумите с разбиране и толкоз'.
Ако на някоя ѝ е толкова жал, да преотстъпи съпруга си или да я поканят на така модерните връзки от 3ма.

# 174
Ама не мож' да задължиш Стан и Кольо да ти предлагат брак
Че кой ги задължава? Те самите си казват, че по принцип искат, но [сложете произволен булшит тук].

Твърдението, че се СТАРАЕ да... еди кво си, не значи че ѝ се получава. Нека и не изключваме другата страна, другата истина. Че то, има много заблудени, които си мислят, че са най-добрите в дъ биз', ама са последни в класациите.
Не знам как да го кажа по-меко, но последния път, когато се опитах да обясня на мъж, че резултатите от старанието му не струват, той много ми се разсърди. А предпоследния пак заради некачествено старание го върнах на производителя.
Какво? Трябваше да ги потупам по косичката като добри деца ли? На 32-3-5? Хайде не.

# 175
  • София
ZiggyZiggs, ми то, явно, че не ѝ се получава, щом не ѝ е предложил брак. Ама да се старае и да не ѝ се получава е още по-зле (за нея), 'щото продължава още повече да се старае, пък мъжът си мисли "Тая, като толкова ми се старае, значи ми е много навита, аз съм голямата работа и няма да  ѝ предложа, напук, ей тъй - на" Joy

# 176
  • София
Всички тия напиращи за пръстени са абсолютно несигурни в текущите си връзки и партньори. Толкова е прозрачно и жалко, че няма до къде.

Кат искаш брак му казваш - ще ти пера чорапите само с подпис, ясно?
И си седиш у майкини и те взима и прибира докат не му писне да те развозва.
Оставаш да спиш и правиш някоя демо закуска за кука веднъж на два месеца.

# 177
А Горджърс много точно го е описала.
Кат иска манджа и пране на чорапи само срещу подпис.

# 178
Аз не живея с илюзията, че авторката тук е малко-нали-да, а вкъщи е много добре с главния.  Май всички теми в СО се развиват някъде много дълбоко в прованса. Сюреалистично ми е всичкото. Хората умират, тя си мисли за пръстенче.

Проблем с предният да го чака нямала, защото била млада, ама ся е на 30 и дай да натиснем този симпатяга. И целият форум отгоре му - как не го е срам, брак да не ѝ предлага.

# 179
Много лош анализ.

Общи условия

Активация на акаунт