Пъзели - 36

• 25 957
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
Anita7, този от 3000 части имам голям мерак да го наредя. Стои ми в любими в Озон, но отдавна няма наличност от него. Ако мислиш да се разделяш с него би ли ме имала предвид. Само ще ми трябва да е прибран в 2-3 торбички, че иначе ще ме измъчи а и няма да имам място за редене. Този, който си приключила също е страхотен. Какво ще го правиш?

# 241
  • София
Anita7, този от 3000 части имам голям мерак да го наредя. Стои ми в любими в Озон, но отдавна няма наличност от него. Ако мислиш да се разделяш с него би ли ме имала предвид. Само ще ми трябва да е прибран в 2-3 торбички, че иначе ще ме измъчи а и няма да имам място за редене. Този, който си приключила също е страхотен. Какво ще го правиш?
Трябва да помисля за този от 3000. Ако реша да го продавам ще ти пиша. А другия мога да ти го запазя.

# 242
Наредих най-накрая пъзела на Bluebird, имаше доста боклук в кутията и няколко парчета не особено добре изрязани. Някой ако го иска да казва, ако не ще го пусна в групите.

# 243
  • София
Не ви ли се ще едно ей такова местенце ама рафтовете запълнени с кутии пъзели Simple Smile
Скрит текст:

Е, как да не ни се ще! Ама и маса за редене в средата, че сме претенциозни Grinning Grinning Grinning Мен и с книгите ме устройва, де!

Казах ви аз, че днес е чудно време за редене на лъскавини:

Отново съм супер доовлна от Gold puzzle, само да имаха малко по-разнообразни картинки!

Вашите поръчки поне пътуват към вас... Аз поръчах още веднъж корабът на CherryPazzi, че го бях обещала на Зори, когато сестра ми писа от немско, че и тя го искала. Та, беше свършил в Озон и го поръчах от store.bg - голяма грешка. Втори път опитвам да поръчам от там и пак проблем - няколко дни поръчката ми с един-единствен продукт (и то "в наличност") чака "събиране на продукт". Най-накрая вчера го предадоха на куриер, а днес беше краен срок за доставка. Обаче с какъв куриер мислите, че го пращат? Световно неизвестните Европът! И какво (очаквано) се случва? От днес за днес получавам смс , че ще ми доставят пратката. И никой не дойде! Към 5 ч проследих по номер на товарителница и виждам "Не си вдига телефона". Аз цял ден съм вкъщи, обърната с лице към вратата на двора - знам всяка кола, която е минала. И телефонът ми не е звънял изобщо. Обадих им се, обясних им, че ми е ясно какво става и една девойка ми вика "ще ви се обадим да уточним доставката". Добре, че този пъзел не ми е за редене сега, щях да съм извън себе си от бяс! От сега си знам, че в понеделник пак ще трябва да им звъня, и то в стил Мона Лиза бясна на озонци Simple Smile

# 244
  • София, България
Мона Лиза е бясна на себе си, хем се чудех изобщо дали да го отварям този пъзел, виждаше ми се размазан, но все пак го отворих - о, ужас, всичко размазано и огромни парчета ( за огромните парчета бях наясно), но такова мацотене е този пъзел, че не знаеш тази огромна зелена плочка метър на метър дали е от тентата или от динята.
Два дни сумтях, с Джо наредихме рамката и го прибрах. Не е труден, просто не ми харесва изобщо.
Ето го:
https://www.ozone.bg/product/general-store/
Сега виждам, че всъщност на снимката в озон изобщо не изглежда размазан.

Преди това бях наредила един малък и го показвам, поради липса на друго, с каквото да се похваля:

ахаха малеее как криво съм го снимала Joy

Сега отворих един много хубав на Гибсънс с влак.
https://www.ozone.bg/product/gibsons-g4031-pazel-gibsons-ot-636- … ti-seaside-train/

# 245
Детето си ги нареди. Горните 2 са поръчани, долните 2 са подарък:

Харесват ми ярките цветове. Ще взема да пробвам и големите:)

# 246
Мона Лиза е бясна на себе си, хем се чудех изобщо дали да го отварям този пъзел, виждаше ми се размазан, но все пак го отворих - о, ужас, всичко размазано и огромни парчета ( за огромните парчета бях наясно), но такова мацотене е този пъзел, че не знаеш тази огромна зелена плочка метър на метър дали е от тентата или от динята.
Два дни сумтях, с Джо наредихме рамката и го прибрах. Не е труден, просто не ми харесва изобщо.
Ето го:
https://www.ozone.bg/product/general-store/
Сега виждам, че всъщност на снимката в озон изобщо не изглежда размазан.

Преди това бях наредила един малък и го показвам, поради липса на друго, с каквото да се похваля:

ахаха малеее как криво съм го снимала Joy

Сега отворих един много хубав на Гибсънс с влак.
https://www.ozone.bg/product/gibsons-g4031-pazel-gibsons-ot-636- … ti-seaside-train/
Много е хубав този големия, толкова ли е зле наистина?

# 247
И моята дъщеря за нула време нареди подаръка.

# 248
Аз започнах този, много е приятен
https://www.ozone.bg/product/we-re-all-mad-here/

# 249
  • София
То на Cobble Hill неприятен няма Grinning
Леле, Вазов прилича на паметника на цар Самуил в центъра, със светещите очи Sad

# 250
Хахаха... Имаме го и на книгоразделител...

# 251
  • София, България
Йоана,.ще ти го снимам утре на светло, не е толкова зле, но аз мразя рисунки.

# 252
Момичета и момче/та/, агент 007 ви носи една новина. Молбите ви са чути - и тази година ще има намаления за Световния ден на пъзела Grin Ще са минимум 29 % на избрани модели пъзели, а конкретните предпочитани дати са 28.01. - 02.02.
Даже не съм гледала намаленията за Голямото зимно разчистване, очаквах, че ще са някакви малки %, които като завършил икономист не ме устройват. Joy Та за да не съм капо, си редих един много стар пъзел - на Fame Puzzles с 500 части. Има малко обелени парчета, не им обръщайте внимание Grin

# 253
  • Варна
Ето го третия от Англия Simple Smile Ще редя коледни чак до лятото.

# 254
Ето го третия от Англия Simple Smile Ще редя коледни чак до лятото.
Ее, няма да съм сама Joy Много е хубав и този Blush

Mimi_Demi, благодаря, че сподели, движите се с доста бързо темпо Grinning

1. emjay
2. Eleyn
3. Vox
4. Mimi_Demi
5. ioana_g
6. мона лиза
7. ТониШу
8. white duckling
9. sali
10. vartoglava