Пъзели - 36

• 25 303
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
Зори, да ти е живо и здраво момчето. Още поне 90 години да черпи!

Аз имам само един нереден пъзел (лилавата японка), и докато ви чета срам ме хвана. Що за пъзел ентусиастка съм Smile Затова покрай една друга покупка си добавих и два пъзела:
- къмпинг от 2000 части на Jumbo и
- един красив панорамен на Schmidt.

# 421
  • София, България
Зори, да ти е живо и здраво момчето. Още поне 90 години да черпи!

Аз имам само един нереден пъзел (лилавата японка), и докато ви чета срам ме хвана. Що за пъзел ентусиастка съм Smile Затова покрай една друга покупка си добавих и два пъзела:
- къмпинг от 2000 части на Jumbo и
- един красив панорамен на Schmidt.
Айй, ти си направо нуждаеща се Joy
Какви са тези незапълнени от пъзели пространства у вас!

# 422
Започнах този, много приятен
https://www.puzzlemania.bg/read-in-the-holiday-house-1000-pieces-schmidt

Зори, честит рожденик! Щастливо детство!

# 423
Зори, честит празник! Жив и здрав да е рожденика!

Аз нямам муза и не редя, отделих рамката на следващия пъзел и така си стои вече втори ден.

# 424
  • Варна
Започнах още един коледен, всъщност последния английски, който дойде миналата седмица. Разкошен е. Има множество малки картинки, които ме радват да ги откривам.

Валета, този и аз го имам. Чуден Simple Smile

# 425
Тия мини части ни избодоха очите, обаче е много красив! Малкия /на 3г/ много му се радва. Горски живот на Блубърд 1500 части. Хареса ни марката.

# 426
В нарушените опаковки има доста white mountain (ако някой е фен) и някои на master pieces - https://www.ozone.bg/razopakovani/?vid_produkt=pazeli

Последна редакция: чт, 27 яну 2022, 06:31 от Бухтичка

# 427
  • гр. София
Интересно, как на толкова много пъзели от един и същи вид им се е нарушила опаковката.

# 428
Аз веднага боднах един Мастър с нарушена опаковка. От предния с тракторите бях много разочарована. Сглобката му приличаше повече на D-Toys отколкото на Master Pieces, но после наредих един от серията Childhood Dreams и си беше вече истински, та се успокоих и продължавам да съм им фен предвид цената им на намаление.

# 429
Интересно, как на толкова много пъзели от един и същи вид им се е нарушила опаковката.
Вероятно при доставка, кашони с един и същи пъзел са наранени някак. Или при съхранение

# 430
  • Русе
Благодаря на всички за милите пожелания!
Vox,право в десятката е това със зодиите.Водолейчето е невероятен характер,ще ми белеят косите Smile
Комбинациятя вкъщи със зодиите е взривоопасна аз-Близнаци,съпруга е Рак,големият ми син е Скорпион,малкия Водолей. Sweat Smile

Тези разопаковани според мен са повредени при транспорт.Аз съм купувала такива,вътре всичо с частите е наред.

Ето и пъзела White Mountain-няма за какво да се хвана,много ми харесва качеството.И както споменах,големината на частите започва много да ми допада,реди се бързо и лесно,няма никакво напрежение

# 431
  • София
Бухтичка, останаха ми очите в пъзелите, които си добавила.. всичките шарении бих ги редила , но пък поне 1000 части. Иначе тези на Дисни са с много хубави , наситени цветове, но и там поне 1000 части, особено за тази цена.

Тематично вчера наредихме този Шмит, дори и седемгодишния батко се включи и всичко приключи доста бързо. Замислям се скоро да започнем да редим над 1500 , че тези заминават за часове.

# 432
  • София, България
Happy eyes, пъзелът го гледам и оглеждам в озон, как ги оценяваш като трудност. Почти не съм редила такъв тип пъзели и не мога да преценя.

Зори,  и на мен много ми харесват пъзелите на White Mountain, обаче големите парчета направо ме съсипват. Решила съм се само за още 1-2 да взема, заради картинките и после ще чакам отново някоя уникална картинка.

# 433
  • Русе
Тези двата обмислям аз,нали до утре е намалението?

# 434
Зори, добра ви е комбинацията Simple Smile Ти се разбираш с малкия, мъжът ти с големия син. това в кръга на шегата 🙃

Опитвам се да ви покажа моите пъзели, които ме чакат да ги наредя. Нацъках едни колажи, дано да се е получило Grinning
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт