Улавяте ли се, че харчите залудо пари?

• 51 346
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 195
Какво пък толкоз ги тормозите тия мебели? Нашите си ги правим сами.
Ама не забелязвам да са подложени на тормоз от каквото и да е естество?

# 196
Не си го представям кой ще разглоби и после сглоби тези мебели, които не са заводски направени за сглобяване, а майсторите ги наместват в дома по някакви техни схеми. Няма и упътване. Затова поръчва по-масивно и здраво и да не се занимавам после. Хич не обичам промени и новости.

# 197
Малкото постоянно влиза и излиза в гардероби,  скринове и подобни, там си прави бази. Отделно са често налепени със стикери на прасета, принцеси и т.н. Почистват се лесно, ако се повреди някоя панта, веднага се поправя също лесно. Детските стаи сега лесно се обзавеждат, има страхотни комплекти. Говоря за готови такива.

Аз не харесвам масивните мебели по принцип, а по-олекотени. Масивните ми напомнят доста за соц секциите преди време. И наистина са трудни за смяна. Понеже всеки ден с това се занимавам, за себе си търся лесни и удобни варианти и да ми е красиво. С мебели по поръчка не бих се занимавала за своя дом, но те си имат много фенове и майсторите и фирмите с поръчки са винаги заети.

Аз обаче обичам промени и новости много. Мен това ме радва, стига да не е основен ремонт...!

# 198
Може ли на лични инфо за кои мебели става въпрос?

# 199
Ние продаваме всякакви, в смисъл български и вносни, но нямах предвид да правя реклама, просто с това се занимавам.

# 200
Готовите заводски мебели от магазина имат много предимства, но за съжаление не стават за оптимизиране на пространствата. Ако човек има много голям дом с големи помещения не е проблем с готови, но нашите нормални жилища (тристаен с 90-100 квадрата застроена площ) се усвояват по-добре с нещо по поръчка, макар да си има минуси.

# 201
Фирмите с поръчки наистина са много заети, така е. Но и работата си им е по-специфична. Ние преди правехме монтажи, но вече - не.

# 202
Готовите масово ги правят 16мм, особено с тая война за цени. После що не държат панти...
Готови мебели са ми набръжко да стъкмиш нещо за под наем или лятна къща.
Айде минахме рафта за хавлиите и юрганите 🤣🤣🤣

# 203
Хората харесват страшно разнообразни неща. А по-леките мебели са начин жилището да изглежда ново и хубаво за немного пари. Все пак не всеки обзавежда с идеята за вечни времена Simple Smile

В старото жилище имам детска стая, обзаведена с МДФ мебели по поръчка преди 15 години. Наистина не са мръднали. Но то и омръзва все едно и също.

# 204
Харча много, но за щастие много малко вещи, а предимно за храна. Глезя се и гледам да пазарувам български стоки или от малки магазинчета. Успокоявам се, че подкрепям българската икономика Wink

# 205
Днес ако всичко върви по план ще изляза и ще харча за луковици и цветя Simple Smile Хоби са ми балконските цветя и в момента съм в скучен застой Simple Smile

# 206
Днес ако всичко върви по план ще изляза и ще харча за луковици и цветя Simple Smile
Аз това вече го слагам в графата "харчене залудо" Rolling Eyes

# 207
Днес ако всичко върви по план ще изляза и ще харча за луковици и цветя Simple Smile
Аз това вече го слагам в графата "харчене залудо" Rolling Eyes

Защо залудо? Това са просто цветя. Който не обича, не си купува.

# 208
  • пустинята Гоби
Ами да, красота е все пак.

# 209
И всъщност е по-евтино да си взема луковици, отколкото да взема готови зюмбюли след 2 месеца, така хем се занимавам и ми е приятно, хем съм на 1/3 от цената. Не е залудо, инвестиция е Grinning

Общи условия

Активация на акаунт