Улавяте ли се, че харчите залудо пари?

• 50 404
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 45
Аз пък покрай Ковида и лежането в болницата поразтворих пръсти, ще умра от яд ако умра утре и оставя повече от разумното непохарчени пари Grinning

# 46
  • Great Britain
Телевизор нямам,умишлено,ненавиждам реклами.Изпадам в бяс,буквално.Много обрано харча в ежедневието,но бурно изригвам без грам да се замислям за пътувания особено около Карибско море.

# 47

Не се пише така. А джинджифръчки Joy
Научете го тоя език Joy

# 48
Имам си всичко необходимо, купувам ако имам нужда от нещо. Рекламите не стигат до мен.
Угризения, че съм си купила нещо не изпитвам. Харесало ми е -купила съм го.

# 49
Аз реклами въобще не гледам. Угризения също нямам. Ако размисля за нещо, връщам го, но рядко се случва.

# 50
Телевизор нямам, реклами не гледам, а и аз съм такава, че ако нещо ми се натрапва започва да ме дразни и съзнателно започвам да го отбягвам. Ако всички са като мене, рекламодателите от глад ще умрат.

Харча основно за дрехи, обувки, парфюми, тук-там и някоя чанта. Харча и за храна - разни деликатеси, както и за хубав алкохол. Никога не ми е гузно, че съм си купила нещо. Аз толкова дрехи имам например, че ако зачакам нещо да ми потрябва за да си го купя, то никога няма да се случи. Нося си всичко, рядко имам несполучлива покупка.

# 51
Това с рапортите от децата ми се видя адски тъжно. Мама и тати купуват, ама децата трябва да пишат обяснения и я им се получи, я не. Напомни ми за баща ми 20 години преди пандемията как на повечето неща ме питаше е това за какво ти е. От дрехи през екскурзии до уроци по немски и кандидатгимназиални изпити за ЕГ. Хич не е забавно.

Да кажа, че от прежда могат и одеала да се плетат.

# 52
Гледам реклами, дори са ми забавни, но по никакъв начин не ми се приисква да купя рекламирания продукт.

# 53
Емиии като финтифлюшки, ама по-джиджани... 🤣
Иначе аз съм скръндза голяма, нищо не харча. Обаче ММ винаги си намира някоя машинарийка, която рязко и спешно му трябва (чак се чудя как има нещо, което още няма...) ииии тъй чат пат ми се струват неговите харчове малко в повече... Ама пък като дойде време да е майстор, тогава му се радвам, че е взел нещото си там. Та като цяло излишности вкъщи много рядко.
Когато децата искат нещо, пишат в писмен вид какво, колко често ще се ползва, за какво ще им служи, т.е. каква е ползата от нещото и най-важно къде ще стои вкъщи.
Обикновено щерката сама стига до извода, че за нещо пухкаво и сладко, например, няма място в шкафа вече и спира да й трябва особено..
Синът има по-големи идеи вече 😁 и там обсъждаме с баща му в дълбочина.. Иначе и той писа обяснение на тема "защо е добре нашето семейство да има куче" - и му се получи де! Имаме куча, макар и с малко закъснение от конкретното писание 🤣 Пазя си го, много е сладурско (беше на 11).

Взимам те веднага! 😂🤩😍😇

# 54
Това с рапортите от децата ми се видя адски тъжно. Мама и тати купуват, ама децата трябва да пишат обяснения и я им се получи, я не.
Много добре се получава даже. Това е в осъзната все пак възраст, когато трябва да се научат, че искам не значи може. И ако имаш 3 колички с дистанционно защо точно искаш 4та например. Или щото Иван има плейстейшън, а ти имаш геймърски компютър, наистина ли е нужно да имаш И плейстейшън.
Те такива разни работи..

# 55
Ако можеш да си го позволиш, защо да го нямаш?
Животът е един, и ако мога да си позволя нещо, го имам.

# 56
дадох към 200 евро за прежда, което като количество е като за три шала.Лудницата е пълна. 😂
Нещо има с тази прежда, специален тригър е Smile И аз купих, за да направят децата октоподи от нея по някакъв час в училище, но не успях да избера цвят и като взеха да ми показват, .. Имаме дест кълбета и един единствен октопод. Реших след това, че ще си купя и пръчки, за да се науча да плета, нали имам вече прежда.. И там стана една Smiley

# 57

Не се пише така. А джинджифръчки Joy
Научете го тоя език Joy

За "Пандифлюшки"бях само чувала ....😂

# 58
  • Най-красивата страна
Не харча пари за глупости.
Купувам това от което имаме нужда.

Рекламите не ме впечатляват,обикновено сменям канала,като започнат.

Лекарства-купуваме такива,които са изписани от лекар.
Имам и домашна аптечка -
лекарства за главоболие,за киселини,за коремни болки.
Витамини,риванол,за температура,противоалергични.

Козметика-
имам чувствителна кожа,алергии.
Купувам само от аптека,медицинска козметика.
Не трупам.И следя срок на годност.
Не купувам продукти само защото са ги рекламирали по телевизията.

# 59
Нещо има с тази прежда, специален тригър е Smile
Комбинация от алпака, мохер и коприна, супер качество. 😊 Само заради усещането докато я пипам я купувам. 😆
Не стават одеяла от нея.

Общи условия

Активация на акаунт