Улавяте ли се, че харчите залудо пари?

• 51 493
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 870
И до здраве, Мими Роуз! Мама се предаде след сърдечна операция и трудности при чисто физическото придвижване. На 83 години е. 😢
Моето у дома пък е където съм с ММ и куч. Детето излетя и то, та не влиза в картинката.

# 871
Моята е доста по-млада и просто я мързи. Дойдох няколко пъти каза, видях, не ми се пътува повече.

Тези в Америка за по половин година са обикновено безплатни детегледачи. Там ДГ струва много сериозна сума. Аз мама я каня на курорт, обгрижвам я и я обсипвам с подаръци. Но вече иска да си стои в къщата, а и няма кой да гледа котката й.

# 872
Харчене залудо ми е да се купи Ферари, маркови дрехи и телефони на ниска заплата или яхта/ джет/ хеликоптер.

Последна редакция: сб, 02 апр 2022, 16:37 от Анонимен

# 873
Как така залудо е харчене за Ферари и защо е в едно изречение с телефон?

За девет години два пъти? Майка ми за десет е идвала поне 15 пъти и се оплаквам, че не иска вече.

# 874
Това ми хрумна за харчене залудо. Нещо, което ти е много над стандарта, но го вземаш въпреки това Wink

# 875
  • Great Britain
Много,много добър въпрос.И как така ще имаш ниска заплата ,а ще си купиш ферари.

# 876
С моята заплата и аз не бих си купила Ферари. Но ако можех чисто финансово изобщо не бих се замислила. Тръпка са ми колите и моторите. Обаче сега сме на път да си купим лодка. Може да е за лудо само за почивните дни, но пък за нас ще е кеф.

# 877
Ниската заплата явно беше за телефона.

MagniM, в Малта горе долу във всеки гараж има лодка. За по-подходящо място за такова "залудо" не се сещам. И аз бих, ако бях там и можех.

# 878
Ферари пред панелката Wink, или маркови дрехи и телефон на ниска заплата.

# 879
Софт, в гаража от мпс-та място за лодка няма. Щото ние сме “търкулнало се гърнето и си намерило похлупак” . Но да, в Малта лодката е като автомобила. Като няма пасъчни плажове предпочитам да пека дупе на лодка. И да пия вино/бира пък нека е само в събота и неделя. Поне лятото е дълго 😂

# 880
  • пустинята Гоби
Често пред панелките има бая скъпи коли. Хората си имат приоритети.

# 881
Мими Роуз дефинирай скъпа кола! Щото в панелката се прибирам да спя, колата ми доставя удоволствие. Ако в първата ми е просто уютно и топло ми е достстатъчно. Имам приятели които инвестират в скъпи кемпери повече отколкото в жилището си. И са щастливи да прекарват повече време в тях и на път.

# 882
Преди няколко дена в Слатина имаше паркирано едно Ламборгини. Което може предполагам да се движи с точно 5 км/ч по тея улици. Та не мога да не си задам въпроса: колко ли трябва да е откраднал човек, че грам да не му пука как ще разбие такава скъпа кола по българските улици? 🤔

# 883
  • пустинята Гоби
Скъпа кола не мога да дефинирам, защото хич ме няма, но да кажем нещо над 50-60-70 хиляди лева. По принцип не пречи панелен апартамент да е уютен и добре направен, но мен лично ме подтискат този вид квартали и предпочитам да ходя пеш и да ползвам градския, но да живея в по-градска среда.

# 884
Ти остави ферарито, ами яхтата и хеликоптера Simple Smile.
Те тези които могат да си ги купят едва ши живеят в панелките.

Общи условия

Активация на акаунт