Улавяте ли се, че харчите залудо пари?

• 51 364
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 210
И всъщност е по-евтино да си взема луковици, отколкото да взема готови зюмбюли след 2 месеца, така хем се занимавам и ми е приятно, хем съм на 1/3 от цената. Не е залудо, инвестиция е Grinning
Инвестиция би било ако след това ще ги продаваш.

# 211
Никаква инвестиция не е, чиста проба икономия ще се получи, че ми е голям балкона и отиват доста пари за разсади и прочее докато напълня всички сандъчета и саксии. Пошегувах се, няма как да инвестирам, просто защото няма да продавам Simple Smile

# 212
  • Пловдив
Ако изхвърляш прецъфтели луковици - аз искам Simple Smile

# 213
Цветята са инвестиция ако ще продаваш имот, повечето хора мислят че купуват стил на живот Sweat Smile Иначе цветята лапат много средства, почва се с луковица, следват ръкавици, мотички, торче, пръскалка срещу въшки, капки за тонизиране, CD с класическа музика, панделка да им покажееш колко ги обичкаш, а то вземе да се сгърчи, съсухри и да те гледа накриво че си му кихнал в тичинките, накрая теглиш чертата и виждаш, че за две седмици цвят си вложил колкото за два месеца на Майорка, вдигаш ръце, хвърляш го в кофата и пак се почва отначало, нови луковици, нови ръкавици, нова саксия, да си имаш две, система за капково поливане, после две торбички тор, две пръскалки, а то хване трети вид буби, и така в геометрична прогресия Scream

Днес ходихме на ресторантче, това е пък хептен залудо, хем си разваляш талията, хем се охарчиш, хем накрая всичко заминава в канализацията, а денят и той похабен, нищо не свършено, а вече залез слънце ╰(‵□′)╯

# 214
Ефи, грешка си Simple Smile Не ги хвърляш в кофата, а задобряваш и ги обгрижваш още повече, даже ставаш още по- и по-добър. Моите мушката са прибрани, ходя, поливам, почиствам, "говоря" им и т.н. Развесели ме истински - всичко правя, без СД-тата с музика. Лятото като се приберех от работа първо при тях отивах, ако трябва да ги пръскам ги пръскам вечер, защото сутрин ако го направя ще изгорят, сутрин като стана пак съм при тях, тогава пък ги поливам, че земята не е напечена от деня, голяма занимавка са ми Simple Smile

Янтра, миналата година някой ми подари зюмбюл на работата и аз сложих купичката като прецъфтя върху секцията и сега е тръгнал от 3 места, а даже май ще се и размножи, смисъл ще се дели. Права си, стават за многократна употреба.

Днес гледах няколко епизода един след друг на Кошмари в кухнята и не излизах, та нищо не стана освен каненето ми Simple Smile

# 215
Цветята са инвестиция ако ще продаваш имот, повечето хора мислят че купуват стил на живот Sweat Smile Иначе цветята лапат много средства, почва се с луковица, следват ръкавици, мотички, торче, пръскалка срещу въшки, капки за тонизиране, CD с класическа музика, панделка да им покажееш колко ги обичкаш, а то вземе да се сгърчи, съсухри и да те гледа накриво че си му кихнал в тичинките, накрая теглиш чертата и виждаш, че за две седмици цвят си вложил колкото за два месеца на Майорка, вдигаш ръце, хвърляш го в кофата и пак се почва отначало, нови луковици, нови ръкавици, нова саксия, да си имаш две, система за капково поливане, после две торбички тор, две пръскалки, а то хване трети вид буби, и така в геометрична прогресия Scream

Днес ходихме на ресторантче, това е пък хептен залудо, хем си разваляш талията, хем се охарчиш, хем накрая всичко заминава в канализацията, а денят и той похабен, нищо не свършено, а вече залез слънце ╰(‵□′)╯
Grinningсупер смешно написано! Готино много

# 216
  • Great Britain
Ефибуш, няма да цитирам,че е голям поста ти,но някак не удовлетворена изглеждаш от себе си и от хората.

# 217
някак не удовлетворена изглеждаш от себе си и от хората.
Нормално, човек който харчи "залудо" е неудоволетворен по определение 😲

# 218
  • София
Една Дева никога не харчи залудо Grinning

# 219
Ефи просто троли из темите, но го прави някакси сладко. Няма лошо.

# 220
Съгласна съм за Девата. Имам две Деви поотраснали деца - всяка стотинка се преценява дали си струва, сами не искат скъпи неща, мислят за бъдещето и реализацията си Simple Smile Третото е Лъвче и за нищо такова не се и сеща Simple Smile

# 221
Аз съм Дева и доста си обмислям разходите Simple Smile

# 222
Абе доста деви познавам, харчите си вие... Само дето го правите с 52 списъка, че да си мислете по тоз начин, че е оправдано 🤣🤣🤣
Аз съм УфсЪ. Харча само като опре ножа.
ММ е дева - харесва си и си го купува, с презумпцията че му трябва 😁

# 223
  • София
Абе доста деви познавам, харчите си вие... Само дето го правите с 52 списъка, че да си мислете по тоз начин, че е оправдано 🤣🤣🤣
Аз съм УфсЪ. Харча само като опре ножа.
ММ е дева - харесва си и си го купува, с презумпцията че му трябва 😁

Ние сме разумни, не стиснати Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 224
LaughingРазумно стиснати Grinning

Духи, всичко, което Девата си купува "винаги" й трябва Satisfied. Купих си коледен гном и едни жълъди, които забравих да извадя от плика и не участваха в кледната украса тази година, а ги купих специално за целта. Дали ми е трябвал този гном? Вероятно не, щом и без него мина украсата Simple Smile, но нищо, утешавам се, че съм го купила супер изгодно и догодина ще си го имам Simple Smile

Аз доста често пазарувах от Ризървд, Кроп, Хаус, Пийк енд Клоп, ама каквото съм решила, че ми/им трябва. Прибирам се с торбите, почват да гледат, кое не оцелено на размер, кое на цвят, кое на модел и едната неделя ги купувам, след 2 ги връщам. Преди пандемията това ми беше основно занимание уикендите. Мама като се обадеше на детето да пита какво правя - Бабо, в мола е, ще връща дрехите от миналата седмица, че прецени, че ни й харесват. И също ме майтапеше, че вместо да си тегля пари от банкомат, плащам с карта, пък ми връщали кеш Laughing

Общо взето за Дева мога да кажа, че правя доста необмислени покупки понякога.

Последна редакция: пн, 31 яну 2022, 22:47 от blackcat6

Общи условия

Активация на акаунт