Улавяте ли се, че харчите залудо пари?

• 51 366
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Харча безумно много пари за безумно излишни неща. После си правя равносметка и се самообвинявам...

Заричам се, че никога повече няма да купувам неща, които не ми трябват и временно се сдържам, но после отново се започва....

# 226
Аз не се самообвинявам, казвам си, че човек не трябва да се ограничава излишно, нямам особени угризения за покупки.

# 227
  • София
Ако днес не си купя рокля за кеф, утре същите пари ще отидат за сметки или нещо още по-депресиращо.

# 228
Ако днес не си купя рокля за кеф, утре същите пари ще отидат за сметки или нещо още по-депресиращо.
Ако имаш днес за рокля, а утре имаш за сметките...Браво! На това не му казвам залудо харчене, а добри доходи Simple Smile

# 229
  • София
Всъщност обикновено първо плащам сметките, а после харча за кеф.

# 230
С новото увеличение на сметките май ще избираме между сметки и ядене.

# 231
  • Great Britain
Всъщност обикновено първо плащам сметките, а после харча за кеф.
Плащането на сметките не е харчене за лудо. Битови разходи са.Харчене то за 20 рокли почти еднакви,но в различен цвят ,висящи в гардероба е харчене за лудо.

# 232
  • София
Ее, чак пък 20 рокли..
Аз моите си ги нося.

# 233
Улавям се , но не мога се хвана !? 😀🤷🏻♀😭

# 234
  • Great Britain
Ее, чак пък 20 рокли..
Аз моите си ги нося.
  Цифрата е ориентир.Тока се коментира в друга тема.Днес след работа доволно ще харча.Имам три големи шкафа с душ гел,шампоани пасти,четки за зъби,води за уста и други подобни.Подредени са по цвят,големина,срок на годност като в аптека.На всеки шопинг нещо се добавя в шкафа,но при мен тези неща не са скъпи,а качеството им е отлично.Та за лудото харчене......

# 235
Днес след работа доволно ще харча.Имам три големи шкафа с душ гел,шампоани пасти,четки за зъби,води за уста и други подобни.Подредени са по цвят,големина,срок на годност като в аптека.На всеки шопинг нещо се добавя в шкафа,но при мен тези неща не са скъпи,а качеството им е отлично.Та за лудото харчене......
Това малко на ОКР ми бие..

# 236
С новото увеличение на сметките май ще избираме между сметки и ядене.

Малко ядене, стройна фигура, нова рокля. Така изглеждат нещата в бъдеще Simple Smile

Скрит текст:
За съжаление си мисля, че вървим по стъпките на Турция и ще има необратима инфлация...

# 237
Аз след като през 2020 изхарчих (няма да ви кажа колко, че ме е срам) за дрехи, които почти не съм облякла същата година, понеже имаше локдауни, не ходех в офиса, границите бяха затворени и нямаше полети и не съм ходила на почивки, се поспрях. Но така е като човек е отегчен вкъщи, има интернет и си разглежда онлайн магазините докато виси в телефонни конференции.

Това много ми отвори очите. Истината е, че става дума за вещи, от които реална нужда нямам, а радостта да си ги купя всъщност трае кратко. Аз се готвя за тежка финансова криза, и знам, че инфлацията ми изяжда спестяванията, но сега по-малко от всякога имам желание да харча пари за глупости. Най- ще съм доволна, ако не се стигне дотам и нещата се оправят. Новите дрехи явно ще ги нося след пандемията 😄

# 238
Преди 1ч. се хванах,че съм купила нещо ненужно.Дребно е,евтино,но не мога да си се начудя.Иначе съм с претенции,че не харча залудо.Отключих външната врата и си казах,това изобщо не ми трябва.

# 239
Силвър, когато си го купила ти е трябвало много 😆

Общи условия

Активация на акаунт