Улавяте ли се, че харчите залудо пари?

• 51 363
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 240
Ох, на мен винаги ми е нужно. Ей сега , заради единна безплатна доставка си накупих каквото ми душа иска. Имах ли нужда от тези неща. Навярно не. чуствам ли се виновна - не.

# 241
  • Great Britain
Днес след работа доволно ще харча.Имам три големи шкафа с душ гел,шампоани пасти,четки за зъби,води за уста и други подобни.Подредени са по цвят,големина,срок на годност като в аптека.На всеки шопинг нещо се добавя в шкафа,но при мен тези неща не са скъпи,а качеството им е отлично.Та за лудото харчене......
Това малко на ОКР ми бие..
Не знам дали е ОКР,но имам купени неща които никога не са обличани, обувани. Кутии с обувки,маратонки,сандали дори не знам ,че съществуват.Отварям и хлъцвам.Продължавам поста от преди работа,та след работа купувах пак,харчих си за кеф,но пак казвам не е скъпо в момента всичко е на sale. Друг основен акцент при мен пазарувам само от физически магазини,не понасям online пазаруване.Та така.

# 242
Залудо се каня на тия котанки, не на всички де, поне на две, но наистина е залудо, защото понякога ужасно се изнервям на прахосъбирачки и съм склонна на разчиствам. Към момента обаче ми доставят настроение като ги гледам. Айо ме чакат до събота/неделя може и да са мои, защото онлайн няма да ги поръчам Simple Smile
Даже мисля, че са и порцеланови.

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 04 фев 2022, 00:24 от blackcat6

# 243
Много обичам котки, обаче ужасно мразя натурия. В къщи единствената ми украса са 2 будилника Simple Smile.

# 244
Силвър, когато си го купила ти е трябвало много 😆
Нали?Три кашпи?!Нито има какво да слагам в тях,нито тях има къде да ги сложа.Как реших,че ми трябва и аз не знам.Joy Няма да ги връщам,че ме е срам.

# 245
Три кашпи винаги трябват. Като купиш три саксии с цветя в какво ще ги сложиш? 😁
Аз цветя и другите неща около тях парите въобще не ги броя. Правя се, че не знам.

# 246
Абе, Софт, задавих се с коктейла. Винаги трябват викаш, да отърча да си взема и аз няколко въпреки, че тука сме по средата на зимата и кашпи може да ми дотрябват след 6 месеца. Майтапа настрана, много са красиви и винаги ме изкушават, но аз освен за дрехи, обувки и парфюми необмислено не харча.

# 247
Доста тъпо. Аз, която съсзадох темата, купих лаптоп от който нямам нужда. Но! Улових се. Гледам го, мисля си-нямам нужда от него, имам си. Днеска ще го връщам. Ето, улових се. Харча пари залудо. Откакто се самонаблюдавам съм се въздържала от покупката на няколко чифта обувки, 2 тигана, един странен уред за масаж, 4 от 7 книги, щуротии за автомобил, поне дозина никому ненужни дрехи.

# 248
  • София
Добре, че нямам кола и се отказвам от подобни едри покупки само заради размер и тегло!
Лаптоп ми трябва много, но не мога да си го позволя в момента. ☹️

# 249
Цените на лаптопи, таблети и прочее така скочиха, че направо ме е яд като ровя и гледам.

# 250
  • София
Аз няма да спра да натъртвам, че имах пари за лаптоп, но поради финансовите тъпотии на мъжа ми, се наложи да се издържам един месец с тези пари.

# 251
Потърси си втора употреба. Мама си купи някакъв за 400 лева с 6 месеца гаранция. Работи си вече 2-ра или 3-та година.

Новите ми се струват безобразно скъпи, наистина...

# 252
Електроника втора употреба?! Никога! Дори и на най-големият чистофайник и фен на компютрите,му се случва да изпусне лаптопа или да накапе клавиатурата с горчица,примерно.

# 253
Специално за компютри и електроника и аз не подкрепям ВУ, но това е решение, когато човек не може да задели 2000 лева, а му трябва и няма с какво да си свърши работата. Аз тогава също бях против, но сестра ми каза, че не й трябва на мама нов лаптоп и си го взе и си работи.
Сестра ми пък като студентка си купи нов Тошиба, който НЕ излезе от сервиза. Така, че май всичко е до късмет.

Агент, в JMT асемблират компютри, провери и при тях като ти стане пак на дневен ред. Аз съм вземала от тях лятото компютри за офиса и си имат 2 години гаранция, доволни сме.

# 254
  • Sofia
Аз също не препоръчвам лаптоп втора ръка. Обикновено се продават такива с малко рам памет,за интернет може и да стават,но ако ползвате по-нова софтуер може да има проблем. За дизайн например се изискват определени видео карти.

Общи условия

Активация на акаунт