Улавяте ли се, че харчите залудо пари?

• 52 169
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 345
Ще ви прекъсна задявката на двете.

За лудо ли ви се струва да плащаш за всеки филм, който гледаш? По-точно казано, да не теглиш от торенти музика и филми. Постът на Черна Станция, в който пише, че синът й намерил добро копие на Дюн ме подсети да питам.

# 346
  • Mediterraneo
За мен е залудо харчене на пари, да. И филми тегля, и книги тегля, и програми, нямам скрупули. На кино мразя да ходя заради шума, не понасям. Плащам си разни платформи, давам някакъв дан. Ама да ме изнудват Амазон освен прайм да им плащам и още за някой филм, цъ.

# 347
Ние сме с Нетфликс и синът ми там ръчка да гледа. Не теглим от торенти нищо.

# 348
Късмет имаш, че можеш да теглиш безнаказано. Тук един изтеглен филм ще ти струва като няколко много хубави телевизора. Не се майтапя и знам много точно за какво говоря. Имаме такива дела на  работа и през ум не ми минава да пробвам. VPN не спасява.

# 349
  • Deutschland/HE
Ние плащаме и за Нетфликс, за Дисни+, кабелната немска ТВ, за българска ТВ и такса за немските обществени телевизии/радио. Скоро платихме, за да гледаме "Голата истина за група Жигули". Ако пуснат Завръщане 2 и за него ще платим.
Изобщо не ми се рискува с теглене от торенти, че така удрят през ръцете. По време на отпуската в България, мъжа ми си тегли 5-6филма и това е.
Книги за четеца ми праща една приятелка по мейла Simple Smile

# 350
Ние плащаме и за Нетфликс, за Дисни+, кабелната немска ТВ, за българска ТВ и такса за немските обществени телевизии/радио. Скоро платихме, за да гледаме "Голата истина за група Жигули". Ако пуснат Завръщане 2 и за него ще платим.
Изобщо не ми се рискува с теглене от торенти, че така удрят през ръцете. По време на отпуската в България, мъжа ми си тегли 5-6филма и това е.
Книги за четеца ми праща една приятелка по мейла Simple Smile

Тази прелест я бях забравила. Те нали си теглят тихичко парите...😬

Ние плащаме и тук-там за някой по-касов филм от рода на Дюн или поредния Джеймс Бонд. На цената на един билет за кино е и си остава твой. Какво да правиш. Но не ми е приятно като се сетя, че има торенти.

# 351
  • Deutschland/HE
Ти си по-запозната и знаеш колко е глобата (около 800евро) и предпочитам да я дам да самолетни билети.

# 352
Ти си по-запозната и знаеш колко е глобата (около 800евро) и предпочитам да я дам да самолетни билети.

Повече. Със съдебните разноски обикновено двойно. Ако се стигне до дело още повече. Дори и за една серия от сериал, който в платформа не се доплаща. И са изключително бързи. Това си е вече да теглиш за лудо.

# 353
Ще ви прекъсна задявката на двете.

За лудо ли ви се струва да плащаш за всеки филм, който гледаш? По-точно казано, да не теглиш от торенти музика и филми. Постът на Черна Станция, в който пише, че синът й намерил добро копие на Дюн ме подсети да питам.

Не съм сигурно, че беше пиратско. По принцип чадото си плаща за Нетфликс и ние ползваме и нейния акаунт, но май и други неща си плаща. Във всеки случай беше супер копие като качество на 4К телевизор изживяването си струва.

# 354
  • пустинята Гоби
Не е залудо да си плащаш за филми, стига да имаш време да ги гледаш. Аз нямам такова и затова не съм абонирана за нищо, но пък ходя на кино чат-пат, което може да влезе в тази графа.

Ама какви торенти, в България има сайтове, в които влизаш и директно гледаш. Майка ми ме светна за тях, моля ви се Rolling Eyes .

Последна редакция: пн, 07 фев 2022, 23:46 от 🌹 Mimi Rose 🌹

# 355

Не съм сигурно, че беше пиратско. По принцип чадото си плаща за Нетфликс и ние ползваме и нейния акаунт, но май и други неща си плаща. Във всеки случай беше супер копие като качество на 4К телевизор изживяването си струва.

Нетфликс не излъчват Дюн. Епъл, Амазон или кино са легалните опции. Цената на филма в Епъл е към 22 евро отделно от абонамента.

# 356
За лудо ли ви се струва да плащаш за всеки филм, който гледаш? По-точно казано, да не теглиш от торенти музика и филми.
Не. Затова плащаме "кабелна". Плащахме и Нетфликс, но много малко филми имаше с български субтитри. В крайна сметка нищо не гледахме. Това вече бяха пари, хвърлени на вятъра.
Да, имаме представа от 2 чужди езика, но когато искам да разпусна с филм искам да ми е комфортно и да го гледам на български.
Ако ми предоставят качествена услуга, т.е. с нормален превод, бих си плащала всичко.

# 357
И на ум не ми е минавало да тегля филми или каквото и да е. Имам кабелна телевизия, хубав телевизор, гледам каквото ми е кеф. И на кино ходя от време на време. Това са дребни неща, не ги смятам за разход някакъв.

# 358
   Но не ми е приятно като се сетя, че има торенти.
Това пък защо?

# 359
Интересно ми е тези дето точат торенти за да не плащат залудо за филми дали забърсват по някоя ябълка като минат покрай сергиите на пазара, за да не харчат залудо да си купят цял килограм като им се прияде 😁

Общи условия

Активация на акаунт