Улавяте ли се, че харчите залудо пари?

• 52 169
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 360
Не е много удачно сравнение. Можеш да си купиш една ябълка, но няма как да си купиш парче от филм.
А и торентите не са измислени в България или източна Европа.

# 361
Торентите са си сметнати в цената. Споко.
Това е като фирата в производството...

# 362
Интересно ми е тези дето точат торенти за да не плащат залудо за филми дали забърсват по някоя ябълка като минат покрай сергиите на пазара, за да не харчат залудо да си купят цял килограм като им се прияде 😁
Не. Но ако някой ме почерпи, не питам откъде я е взел Stuck Out Tongue Winking Eye
От тези, които теглят торенти не познавам такива, които да нямат абонамент към платена телевизия. Нещата, които теглят в един или друг момент минават по каналите ѝ. Така че реално си плащат за услугата и не смятат, че е залудо.
Но не искат да купуват пластмасови ябълки, които са само за декор, не за ядене. Т.е. за платформи без превод.

# 363

Ела да ги пробваш торентите в Германия.

# 364

😂И после само на ябълки 😂😂

# 365
  • пустинята Гоби
Не луд тоя, който яде баницата....

# 366

Не виждам смисъл в упражнението. Предполага се, че там цените са сметнати съгласно доходите.
Стана ми любопитно - имате ли достъп до стрийминг платформите - български или руски?  А азиатските стрийминг платформи с преведени на английски сериали, Или и те са тотален бан?

# 367

На Дойчето не съм фенка Simple Smile Благодаря Simple Smile

# 368
  • Пловдив
Може да се тегли и в Германия. Значииии трябва ви някой с комп в Бг - този някой ви пуска на неговия компютър с AnyDesk и вие си сваляте каквото искате от торентите на компа в Бг. После преточвате каквото искате на вашия комп в Германия, примерно по скайп.
Или през прокси сървъри, ама тук се иска повече познания.

# 369
И защо да си правиш труд и стрес като цените са съвсем приемливи?

# 370
  • Пловдив
И защо да си правиш труд и стрес като цените са съвсем приемливи?
Говорим си принципно Simple Smile Аз живея в Пловдив и за момента нямам подобни проблеми Simple Smile

# 371
Може да се тегли и в Германия. Значииии трябва ви някой с комп в Бг - този някой ви пуска на неговия компютър с AnyDesk и вие си сваляте каквото искате от торентите на компа в Бг. После преточвате каквото искате на вашия комп в Германия, примерно по скайп.
Или през прокси сървъри, ама тук се иска повече познания.

Ъхъм.

В интерес на истината, и да мога, вече няма да се върна на торенти заради качеството. Виж музика бих свалила, но уви. От друга страна, и музиката е на достъпни цени в платформите, а и в по- удобен формат.

# 372
  • Great Britain
Харчих за почивка на Кариби-Мексико и Доминиканска република.Преди да отида мислех,че е за лудо.След като се върнах установих,че са изключително добре похарчени пари не точно за лудо.

# 373
За обувки и дамски чанти. Последната ми глупост са боти Прада, ужасно съжалявам, грозни са и са неудобни. Но понякога сякаш получавам умопомрачение. Лятото пак дадох торба пари за платненки, Луис Вютон. Повече няма, ни обувки, ни чанти да си купувам.

# 374
  • София
Аз мога да отговоря магазин за чанти! В същото време ходя с една малка сива почти всеки ден.

Общи условия

Активация на акаунт