Улавяте ли се, че харчите залудо пари?

• 50 897
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 1 095
Цяло чувалче? Докато ги изядеш и те вече покълнали Simple Smile.
Не и вкъщи, децата ми имат здрав апетит, слава богу, а аз съм професионален готвач.😃
 Нищо лично, но не обичам да ми обясняват как живея, евентуално може да се предположи, но чак пък да ми се казва..никой не ми е в дома.

Ъъъъ къде видя да ти казвам какво да правиш? Не можеш да четеш, или не разбираш български?

# 1 096
Цяло чувалче? Докато ги изядеш и те вече покълнали Simple Smile.
Не и вкъщи, децата ми имат здрав апетит, слава богу, а аз съм професионален готвач.😃
 Нищо лично, но не обичам да ми обясняват как живея, евентуално може да се предположи, но чак пък да ми се казва..никой не ми е в дома.

Ъъъъ къде видя да ти казвам какво да правиш? Не можеш да четеш, или не разбираш български?
Определено се справям по-добре с българския от теб. Да беше написала Докато ги изям, например?

# 1 097
Колко килограма е това чувалче?

# 1 098
5.800 излезе по 6 лв

# 1 099
Нищо не е за по-голямо домакинство, примерно от 4 души. Това са 3-4 готвения на картофите като гарнитура. Разходите за храна не са харчене за лудо, освен ако не искате да ядете черен хайвер и сте на минимална.

# 1 100
Че колко са 6 кг. картофчета... особено, ако се готви често, ако не се лъжа сте и с три деца...

# 1 101
Хммм... извода ми е, че парите за храна не са на вятъра, стига да не се изхвърля храна. Истината е, че поне покрай мен бая хора са се замислили над тия въпроси. Преди в работата ми например, навсякъде се срещаха я ядки, безалкохолни, тарелки с какви ли не щуротии, плодове, пици и прочие. Сега е малко по-друго. Някой средно по 25лв даваха в работно време за консумация. Кафета, питиета, обяд, сладичко, соленичко... И все неща, които остават. Но аз виждам вече разликата.

# 1 102
Когато някой не иска никой да му обяснява как да живее, не коментира какво прави във форумите. Друг е въпроса, дали въобще има обяснение?!
А може би трябваше да завиждаме за скъпите картофи Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 1 103
У нас храна не се изхвърля. И не е въпрос на пари, а на принципи.
Държа на качествената храна, като не е проблем да изтупам едни пари например за телешко, и то специални кътове.

# 1 104
  • Great Britain
У нас храна не се изхвърля. И не е въпрос на пари, а на принципи.
Държа на качествената храна, като не е проблем да изтупам едни пари например за телешко, и то специални кътове.
Ненавиждам изхвърляне на храна.Така пазарувам,това не ми се случва.Избирам много внимателно качество пред количество.Получава ми се.

# 1 105
Днешната сьомга, вероятно утре ще я мисля като залудо похарчени пари, ама нищо де... И картофи взех, не чувал и не пресни, а само от 1,49 килото, ама пък френски. Акъл не приемам, само се хваля Smile.

# 1 106
Пари за вкусна храна, никога не са за лудо.

# 1 107
  • Great Britain
Днешната сьомга, вероятно утре ще я мисля като залудо похарчени пари, ама нищо де... И картофи взех, не чувал и не пресни, а само от 1,49 килото, ама пък френски. Акъл не приемам, само се хваля Smile.
Да ти е сладко.Обичам сьомга.

# 1 108
За мен пък сьомгата е почти в края на рибния списък. Вкусове различни.

# 1 109
И у дома не се харесва и не сме й фенове, просто се прибрах късно и трябваше да избера да поръчам храна отвън за същите пари или да се опитам да направя бърза вечеря.

Общи условия

Активация на акаунт