Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се приготвя лазаня в уред и за колко време?
Как се приготвят замразени банички в тостер?
Каква хартия за печене може да се използва в Airfryer и как се използва?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се приготвя лазаня в уред и за колко време?
-
Как се приготвят замразени банички в тостер?
-
Каква хартия за печене може да се използва в Airfryer и как се използва?
В Airfrayer може да се използва обикновена хартия за печене, като е важно да се надупчи, за да спре конвекцията на въздух от долната страна. Също така могат да се използват всякакви съдове за фурна, които пасват в уреда, като е важно те да са поставени така, че да имат достъп до завихрения горещ въздух. Хартията за печене в Airfrayer се поставя върху решетката, а не на дъното. Това предотвратява изтичането на мазнина и улеснява почистването. След приключване на програмата, хартията може да бъде отстранена и уреда да бъде почистен лесно.
-
Могат ли силиконовите форми да се използват в уреда?
-
Как се приготвят тиквички в уреда за готвене?
Точно бялото "нящо" ровичках, ама явно ще е по-настоятелно. Много ме дразни как съм го изцапала, но и той милия е нон стоп експлоатиран. След Никулден ще е. Пастърва сме решили. стандартно омазана с олио и с лимонови резени вътре. Тип пържена, но ще спестя тигана и миризмата. Иначе някой пита по-горе: всички рецепти които са изисквали тежка панировка, успешно ги правя в АФ. Под тежка разбирам брашно, яйце, галета/корнфлейкс, напръскано с олио. Тип патарфри, не мисля, че ще стане в АФ. Харесва ми, понеже не стоя да го гледам колко се зачервява, няма го това пресушаване също, и най-вече не ми се омирисва душата. Довечера ще направя едни тиквени суфлета с шоколад, като лава кейк. Хубавото е, че задавам градусите и времето и си спестявам мрънкането: Мамо, това от суфле е вече мъфин. Ползвам рецептата на Люси (