Рецепти за Airfryer фритюрник - четвърта тема

• 77 133
  • 634
  •   2
Отговори
# 630
  • Mediterraneo
Моят си има подгряваща програма, ама съм я ползвала броени пъти за под минута време.

# 631
Предпочитам да го загрея първо, поне за повечето неща. Нямам чак отделна програма, просто пускам на каквито градуси ще готвя. Като видя че вече е само на вентилатор или и без да гледам там след някоя и друга минута, слагам храната вътре. И вече си донагласявам времето да е колкото ми трябва.
Реално това се случва докато вадя и режа продукти и прочие, не е да съм седнала и да въртя палци да го чакам.

# 632
Само аз ли тук съм с Instant pot? 🤔
Това понякога ме затруднява, че иска обръщане, но това се отразява само на формата. Последните ми режимни мини питчици...наместо хлебец си ги хапвам🤭❤️
 На фалафели мясат, но не са https://www.instagram.com/reel/DSP1IPXCHhE/?igsh=dWUwY3ZqbXU5MzNu
И редовната турбо Пица с лаваш - първа лИбоФ на тийновете🤣

# 633
  • София
Виждали ли сте такава форма - хартиена тавичка - трябва ми за купата на мултикукъра:
Но с такива размери - с дъно = 18-19,5см (стените са 20-21см, а самото дъно 19,5см).
Масово са 16см (попаднах и на 20см, но доста по-скъпи)
Скрит текст:
ето 19см
https://www.emag.bg/komplekt-200-broja-hartii-za-fritjurnik-vild … 709/pd/DTZV8Z3BM/
и при джаки чан разбира се
Проверих в техния сайт (плоския- Vilde) и се оказва че на върха са 19см...според описанието
Air Fryer Liners Oil Free Paper Round 19 cm 200 pcs
The bottom diameter of the liner is 16 cm, the top is 19 cm, and the height is 4.5 cm.

Иначе разрових за 20см - дъно (ще пробвам пък дано да стане ще се ползват за емайлирана тавичка за кексове и др неща, които често загарят)
- и попаднах на тези, испански, неизбелени и без токсични вещества...
Има ги и във физически магазини  /техно-с, и практикер....в озон.бг само четвъртити:  Nerthus - За Air Fryer, 100 броя, 20 х 20 х 4.5 cm =16лв/
ХАРТИЕНА КОШНИЦА ЗА AIR FRYER 100 БР VB FIH 1234 NERTHUS 100 БР = 19лв

ПП: Търсих и сил. форма за кекс (за мултикукъра), но с такава форма (цилиндрична и до 20-21см в горния ръб не открих). Само тези, но ми се струват че пак същото количество ще изпека и без форма с дупка в средата)
Плитка и със завъртулки:  диаметър 19см; дълбочина: 8см  
Bread Cake, Cake top, Синя, 20 см - по-стандартна форма

Последна редакция: сб, 17 яну 2026, 13:52 от Starrydream

# 634
  • Mostly in my mind
Аз си купих вчера от Лидл 20на20 см.

Общи условия

Активация на акаунт