Рецепти за Airfryer фритюрник - четвърта тема

  • 69 479
  • 595
  •   1
Отговори
# 585
  • Berlin
  • Мнения: 12 981
Може би защото са били на хартия отдолу и не са могли да се запекат, т.е. да минава въздуха навсякъде? Пържени филии във фрайъра няма ли да се разтекат?

# 586
  • Мнения: 6 075
Е сред отличниците  трябва да има и двойкаджии Cry
Ясно сте описали програмите, ама не уцелих аз съм и много се ядосах!
Едни прости пържени филии на roast 160гр,20 мин... И залепнаха отдолу на хартиената подложка
Къде сбърках?!
Не слагам хартия отдолу, директно в кошницата - на roast, 200 гр. за 10 минути. Стават идеални. Даже, като постоят малко да поизстинат, са съвсем като пържените.

П.П. трябва да си записвам рецептите, че с толкова експерименти, вече забравям кое на какво и как най-добре се е получило, и започвам да се чудя Simple Smile

# 587
  • Мнения: 2 306
И аз ги правя за 10 минути, но на програма АФ. Не слагам хартия на нищо. Не залепва

# 588
  • Мнения: 6 075
И аз ги правя за 10 минути, но на програма АФ. Не слагам хартия на нищо. Не залепва
С решетката ли?

# 589
  • Мнения: 2 306
Не слагам. Без решетка съм пробвала само

# 590
  • Мнения: 1 265
Аз също ги правя директно в коницата на air fryer. За 7мин

# 591
  • Мнения: 24 741
160 ми звучат малко, за такова нещо 190-200 щом се търси да наподоби пържено.  Десетина минутки общо, вече според уреда и това дали са на хартия - с или без обръщане по средата.
И не знам какво е специфичното на програма roast но ако трябва да имитира печене, не ми звучи удачно да е тя.

# 592
  • софия
  • Мнения: 1 621
Избрах "roast" заради силата на, реотаните - отдолу силно, отгоре малко по-слабо.
Струва ми се, че не са водещи наименованията на програмите, а интензивността на реотаните. В интерес на истината, бяха се опекли хубаво, грешката беше в хартията, ама аз я сложих уж да не се разтече нещо..
Еее, natka, аз за к'во дадох тези дни пари за dual blaze, ако ще обръщам Blush
Абе.. Проба-грешка:blush:
Пък вие моля, не спирайте да споделяте

# 593
  • Мнения: 720
Тези хартии за АФ много лепнат,не са като другата пекарска хартия, може би нямат восък.
Аз онзи ден правих паниран карфиол върху хартия и също ми се разтече панировката и залепна,въпреки че намаслих хартията със спрей за печене.

# 594
  • Мнения: 10 403
Защо ми изтрихте поста с рецептата и снимките на картофи огретен??!!
Коя от вас ме е докладвала и каква е причината?
Определено не разбирам в какво се е превърнал този форум?

# 595
  • Мнения: 24 741
Хартии за еърфраер... Айде няма нужда. Ако реша да сложа (при мен са стоманени решетки а не незалепващо), слагам парче нормална хартия за печене.
Но 160 са си малко отвсякъде за такова нещо, не му знам програмите как се водят но би трябвало airfry или от сорта за тия филийки.

Общи условия

Активация на акаунт