Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 81

• 48 497
  • 760
  •   1
Отговори
# 105
Момичета пълен пакет имунологични кога се прави непосредствено преди започване на стимулациите или може и по време на?

Здравейте, бихте ли ми казали какво влкючва пълен пакет имунологични иследвания и къде ще си ги пускате?
Ще ви бъда благодарна!
Не знам какво включва,назначен ми е от д-р Матев,Пловдив,АГ Селена. Цената там към днешна дата е 390 лева и изследването се прави при ин витро процедури,това е което знам.

# 106
Здравейте, момичета!
Отидох на преглед в началото на месеца за ЗЕТ на естествен цикъл, но бях задържала фоликул. Понеже е по мое желание да бъде на естествена овулация, лекарката ми обясни, че не трябва да има фоликули, които да са задържани. Изписа ми противозачатъчни регулон. Пих ги 21 дни, като на 25 ми беше последното хапче. Снощи уж ми дойде цикъла, зацапа и днес го няма никакъв. Доста се притеснявам, защото за първи път пия противозачатъчни. Отделно от стимулациите цикъла ми както беше точен на 28 дни стана на 30-32. Въпроса ми е нормално ли е да има зацапване само и все още да няма цикъл?

# 107
Здравейте, момичета!
Отидох на преглед в началото на месеца за ЗЕТ на естествен цикъл, но бях задържала фоликул. Понеже е по мое желание да бъде на естествена овулация, лекарката ми обясни, че не трябва да има фоликули, които да са задържани. Изписа ми противозачатъчни регулон. Пих ги 21 дни, като на 25 ми беше последното хапче. Снощи уж ми дойде цикъла, зацапа и днес го няма никакъв. Доста се притеснявам, защото за първи път пия противозачатъчни. Отделно от стимулациите цикъла ми както беше точен на 28 дни стана на 30-32. Въпроса ми е нормално ли е да има зацапване само и все още да няма цикъл?
Привет, на мен също ми бяха изписали Регулон. Когато го спирах силно казано ми идваше Simple Smile Доста по-малко като количество и времетраене.

# 108
Ами аз от това се притеснявам. Ние сме изцяло с мъжки фактор и след втората стимулация съвсем почнаха аномалии с цикъла. Честно казано ме е страх да не ми направят нещо и на мен. Именно заради това искам ЗЕТ на естествен цикъл, защото ми писна да ме тъпчат без да има проблем при мен.
Здравейте, момичета!
Привет, на мен също ми бяха изписали Регулон. Когато го спирах силно казано ми идваше Simple Smile Доста по-малко като количество и времетраене.

# 109
Здравейте, момичета 😊 Колко време преди пункцията се правеше микробиологията? Имам спомен, че 2 седмици важеше.

# 110
Кактусче, важи 30 дни.

# 111
Здравейте момичета. Предстои ми ЗЕТ . Въпроса ми е след трансфера колко време трябва да се лежи и възможно ли е връщането след това на работа или трябва само лежане. Предварително благодаря ❤️

# 112
Здравейте момичета. Предстои ми ЗЕТ . Въпроса ми е след трансфера колко време трябва да се лежи и възможно ли е връщането след това на работа или трябва само лежане. Предварително благодаря ❤

Както си прецениш! Аз си взех болничен. Според мен първите 3 дни са най-важни да се почива. Ако работиш е хубаво да си седнала и да не се напрягаш! Както го почувстваш! 😊

# 113
За деня на трансфера е най-добре болничен или отпуск, защото не винаги се знае с точност в колко часа ще приключите, как ще се чувствате и да ви е спокойно. За след това зависи какво работите. Ако работата е от вкъщи, не много стресова, не мисля че е проблем да работите. Няма изискване само да се лежи и нищо не може да гарантира успех, но все пак вдигане на тежки неща и прекомерно наторавране не са препоръчителни.

# 114
Много благодаря ❤️

# 115
  • София
Здравейте, някоя от вас посещавала ли е барокамера преди интвитро или по време на самата процедура? Ако да, какво ви е мнението?
Аз ходих преди третия си опит.
Според мен е супер за общото здраве. Вярно обаче е, че при третия си опит имах две оплодени Я., а преди това нито една. Не забременях, но пък пак беше напредък. Според сегашния ми лекар, не барокамерата е довела до оплождане...но и той е на мнение, че е добре за добро общо състояние.
С мен имаше една съфорумка, тя забременя след процедурите.

# 116
Здравейте, някоя от вас посещавала ли е барокамера преди интвитро или по време на самата процедура? Ако да, какво ви е мнението?
Аз в момента посещавам барокамера, предстои  ми трети опит не знам кога но скоро. Бях насочена, защото въпреки нормален амх не правя на стимулацията достатъчно яйцеклетки, първия опит даже бяха 0, на втория - 5. Не мога да ти кажа още нищо като резултат, но поне 20 часа ще правя. Дай Боже третия път да ми е успешен. До колкото четох, барокамерата действа добре при развитието на яйцеклетките.

Мерси за отговора! А партньорът посещава ли с вас? Ние се подготвяме за 2ри опит и ни препоръчаха и двамата да ходим, тъй като и при двамата ситуацията не е цветуща.

Axenia, а колко посещения направихте?

# 117
  • София
Аз около 40, а мъжа ми 15.

# 118
Здравейте, предстои ми пробна стимулация на лигавицата, трябва да стартирам естрофем-а на 2 ри ден. Обаче как се брояха дните - имаше нещо,че ако прокървиш вечерта, За първи ден се смята следващия🤔

# 119
Здравейте, предстои ми пробна стимулация на лигавицата, трябва да стартирам естрофем-а на 2 ри ден. Обаче как се брояха дните - имаше нещо,че ако прокървиш вечерта, За първи ден се смята следващия🤔
Да, ако е следобед, първи ден ти е следващия. Доктора ми каза, че трябва да има кървене, а не зацапване.

Общи условия

Активация на акаунт