90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XIІI

• 28 651
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Не съм убедена, че предбрачния договор има сила (т.е. пред закона), ако Хамза не разбира напълно какво означава. Ще трябва да му наеме преводач с когото да отидат при адвокат, когато подписват.
А и тя му е спонсор - ако въобще стигнат до брак и виза К1 - и ако той каже, че иска да остане в САЩ след евентуален развод, тя ще е финансово отговорна за него.

# 631
  • Sofia
Здравейте , къде могат да се гледат целите епизоди , освен tlc ?

youtube

# 632
Без превод, обаче.

# 633
  • Sunshine state
Ох, гледам пилотния епизод на 90 days fiance the single life с Ед, Деби, Джеси, бившата на Тим, Синджин и Натали(я). Някакъв ужас е.. 🤣
На Ед му направиха нова прическа, отрязаха му косата и докато му я рязаха,си подуши единия мазен кичур и каза, че още миришел на майонеза.. Дори си запази отрязаната коса и я показвашв на майка си🤢🤮. На Деби й направиха пълна промяна. Натали(я) излезе на среща с някакъв странен тип, който много й харесвал очите. 🙄😆 Ед се изкара голям любовник - докатвал Лиз до множество оргазми, секс Бог бил и тям подобни гнусотии. Отделно каза, че вече не искал 20 годишни, а 38-40г. Пф.. Натали е същата кукувица. Във Флорида е, искала добър мъж. Тоест нека преведем на неин език: иска някой, който да я слуша безпрекословно. Плюеше по Майк, а скцентът й сякаш е станал още по-зле. Пускат й субтитри, че не се разбира.  
На Тим бившата се среща с двама едновремено - Джеси и още един. В край на сметка избра Джеси.  Деби искала някой с който да се забавлявала сексуално, че не била дейтвала 40 години. 🤭
Няма повече да разкривам, че да ви е интересно. 😋 Ей го като му рязаха косата:

Последна редакция: вт, 15 мар 2022, 04:02 от Pupitka

# 634
  • Sofia
Няма повече да разкривам, че да ви е интересно.

Този сезон май няма да го излъчват у нас. Confused

# 635
Ще го излъчат, щом дадоха първия. Сигурно още не са го превели.
Аз гледах малко в Ю туб. Ед се опита да се среща с по-възрастна (но пак значително по-млада от него) жена, на име Каори, която се опита да се държи любезно, но си личеше, че едва го издържа. Той през цялото време я наричаше Койоте (койот), просто така произнасяше името й. Жалко че този бисер ще се изгуби при дублажа.
Джеси нарече няколко пъти бившият на Дженифър - Кака, което значело "ако" (като при "акам", имам предвид че на испански и португалски е така - те тъкмо са го разбрали). Уж случайно. Той се казва Какуа, мисля. И това няма да бъде преведено.

# 636
  • През девет планини в десета...
Привет, някой знае ли какво става с Лариса, от доста време не е качвала нищо в инста и се чудя защо

# 637
Това single life е с потресващ кастинг. Нищо чудно, че са single 😅

# 638
  • Sofia
Ще го излъчат, щом дадоха първия.

Кога и какво са давали?

# 639
Даваха първи сезон на Живота ни като необвързани. Не беше ли около Нова година, вече не помня?

# 640
Друго, което все още ме държи е как Деби 40 години не е ...? От както е направила Колти.

# 641
Може да греша, но мисля, че имаше предвид, че 40 години не е ходила на среща, а не че не е правила с.кс. Т.е. през това време е била с мъжа си (който е починал преди ок.10 години) и излизанията с него не се броят за срещи.

# 642
Ох, олекна ми. Загрижих се за сексуалния живот на Деби.

# 643
Ще го излъчат, щом дадоха първия.

Кога и какво са давали?
Първият сезон на Single Life (Животът ни като необвързани) го даваха всяка събота вечер 21-23 ч., а после повториха всички серии в събота-неделя следобед.  Преди около месец приключиха с този сезон.

# 644
  • Sofia
Ясно, благодаря ви. Въобще не помня, че са го давали, честно казано, а по-странното е, че вероятно съм го следила. Вече отделните сезони / разклонения на предаването почнаха да ми се сливат в едно.

Общи условия

Активация на акаунт