Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията относно законите за оставяне на деца сами?
Какви са мненията за образователната система и учителите?
Какви са мненията за частните и държавните училища?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията относно законите за оставяне на деца сами?
Форумът представя различни гледни точки относно законите за оставяне на деца сами. Някои участници смятат, че законът е важен, но родителите трябва да могат да вземат свои собствени решения кога, колко дълго и как да оставят децата си сами. Други изразяват загриженост относно потенциалните рискове и предпочитат да се придържат към закона.
-
Какви са мненията за образователната система и учителите?
-
Какви са мненията за частните и държавните училища?
-
Какви са мненията относно оставянето на деца сами вкъщи?
-
Какви са препоръките за здравословно отслабване без стрес?

Не ме учудва, това е държава, в която децата живеят с мама до 40 години. Аз нямам намерение да си отглеждам децата така, искам да са самостоятелни и независими, такъв характер се изгражда с даване на отговорности отрано. Не виждам общо със столчетата в колата, те са съвсем друго нещо. Ние някога с колани не карахме също. Столчетата са еквивалент на коланите за възрастни хора, а не на стандартите за отглеждане на деца.

Нямам нищо против Монтесори, заимстван самата аз някои неща, но само тези, които ми харесват. Аз на две не съм готвила, нито сервирала, пък ей ме на - от 17 годишна не живея с родителите ми, изучих се предостатъчно, справяла съм се сносно сама доста години, научих се и уж да готвя добре, ама към 30те ми години. Вярно, не излезе Илон Мъск от мен, ама има и по-зле.