Домакини 80/ Със силата и красотата на тигъра

• 58 525
  • 746
  •   1
Отговори
# 180
  • Германия
Добър ден,
Вале, драсни два реда как си, Мими как е. Бубка оздравя ли.
Ма ко, за лозите Фло ти е казала, дърветата се орязват пролет или есен. Май есента беше по-добре, трябва да питам ММ ако искаш. Той поддържа дърветата ниски в градината, да могат да се берат. А и така стават много красиви, растат на страни, а не на горе.
Извинявам се на рожденичките от последните дни, да са живи и здрави най-вече.

# 181

Много скромно и кротко искам да ви почерпя - навъртам цели 48 г.Обичам си възрастта, харесвам си годините . Пожелавам си и се моля за здраве на мен и близките ми.
     Мако, аз режа асмите около 01.03 ако е хубаво времето и не дават мръзналици.Тази година даже закъснях , нямаше проблеми.Аз съм самоука,от ютюб се научих.

# 182
  • при късмета
Аз съм останала с убеждението, че е обратното, Трифон зарезан си е на 1, т.е. по старо му, както казват, а издърпания е на 14. Явно е обратното.
Бабче, за дърветата знам, че е или пролет или есен, но есента не са пипани. И аз искам да са ниски, даже май писах вече, че от дърво,което ражда ама не можеш да го береш или се изпочупи при бране, няма никакъв смисъл. То имам 2 дървета за орязване де, едното е мушмула, защото късно става и като купихме къщата имаше още плодове, тя е по-късна като плод и есента започва за зрее, та нея ще подрязваме напролет. Другото съдейки по вида е или круша или ябълка. Приличат си дърветата на външен вид и кора, а вече нямаше нищо в дървото, та тепърва ще видим какво е. Има и едно изпуснато, много високо е станало и то е круша или ябълка. Това са в средата на двора, иначе има 2 джанки и 1 дъб на оградата до улицата. И 2 ореха има, ама те не се подрязват и са си високи така или иначе и са на друга страна на оградата.
За асмите, каквото направим, гроздето е червено, но не за вино по инфо от комшиите, а е доста. Та и да съсипем нещо, няма да е голяма загуба, при това има цели 8 много стари корена. Направена е една метална решетка пред къщата с 4 корена и същата отстрани пак с толкова. На места даже са по 2 стъбла

Оооо, марулета, да си жива и здрава, да посрещнеш с усмивка още толкова!

# 183
Честита да си, Марулетка! Здрава, щастлива, обичана и обичаща бъди!

# 184
Марулетка, Честит ти РД! Да си много здрава, щастлива и удовлетворена!

# 185
  • София
Марулетке, жива и здрава, само хубави неща!

Баба Яка, благодаря, справяме се някак.
Бубка и мина точно за 24ч.
Мими....ще и трябва много време мисля. Започва да развива страхове, които не ми харесват. Говорих и с психолог. Изпада в паника на улицата, като гледа коли. Не може да пресича, адекватно, плаче....
Ще се справим, но трябва, време.
Жалкото е за детето и семейството, ние сме лесни.....

# 186
  • Германия
Вале, дано Мими да го преодолее скоро.
Марулетка, ЧРД. Да си жива и здрава и много да слушаш внучката.
Моят син трябваше да се роди на 27, но понеже беше планирано секцио беше на 22.
Хубави хора сте водолейте, особено жените Kissing Heart

# 187
марулета честит празник!

# 188
  • Бургас
Честита да си,Марулетка!
Желая здраве на теб и прекрасното ти семейство!

# 189
  • София
МАРУЛЕТКА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! БЪДИ ЗДРАВА, РАДВАЙ СЕ НА ЖИВОТА.

# 190
Марулета Прекрасна Kissing Heart Да си жива и здрава, да илядиш и да дундуркаш пра-правнуци!!!
Наздраве!

# 191
Блаодаря ви! Да ви се връщат пожеланията!
   Вале,радвам се,че се "обади".Да , ще трябва време на Мими , но все си мисля,че тя е бойна мацка, с много мъдрост и ще преодолее това. Търпение и спокойствие,това й трябва , а не се съмнявам,че вие ще го дадете на детето.  За семейството на Али, много силно им желая да намерят сили в себе си да продължат напред.
   Мен лично случката и всичко последвало след това ме разтърси много,  неочаквано много.
   Смърф, кажи как са нещата при вас?
  Докато си купувах кафе от кофи шопа се загледах в тв , пряко от Майдана имаше репортаж.Май става все по-сериозно.Дано в главите на първите хора има поне капка разум и да вземат да си мерят ........ на други поприща,не върху животите на обикновените хорица.

# 192
  • при късмета
Добро утро!

Вале, няма да ѝ е лесно на Мими. Дано поне стане по-бързо преодоляването. Много сили пожелавам на семейството на момичето, кошмарно е това през което преминават
Смърфи, обаждай се по-често, че те мисля. Като те няма и отатък, съвсем. Дано бързо им дойде акъла и престанат да стресират хората
Вчера не си показах носа навън, ама днес се налага. Поне вятър няма

# 193
  • гр.Варна
Олеее Мрулета вчера си останах с каненето да честитя и се отплеснах.
Да си здрава и с много късмет.Дълги години да се радваш на близките си хора .Two Hearts

# 194
Привет, момичета!

Засега животът продължава да си върви спокойно, поне в Киев. Чакаме да видим какво ще измислят "умните" глави, макар че аз наистина не мога намеря разумно и логично обяснение на случващото се. 

Общи условия

Активация на акаунт