Домакини 80/ Със силата и красотата на тигъра

• 58 524
  • 746
  •   1
Отговори
# 165
Али си отиде, да.
Не знам кой раздава картите в тоя живот, кой реди тоя пъзел, но го прави по един безумен начин.
Не е честно.
Съгласна съм с теб ...
Това е вторият случай тази година ( а са изминали само 25 дни), в който дете се бори за оцеляване... Другото дете е на възрастта на Ванко (пътищата ни се преплитат многократно). За Александра въпреки, че не я познавам ми е много мъчно.Светъл да е пътят и.

Трудно е да пиша.

# 166
  • при късмета
Добро утро!

Честит рожден ден на Джейми и Вио! Да сте живи и здрави и много обичани!

# 167
Да са ни здрави рожденичките!
  Голям студизъм в Монтана, не е моето време това.

# 168
  • София
ДА СА ЗДРАВИ И ПОЗИТИВНИ ДЖЕЙМИ И ВИО! ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МОМИЧЕТА. КЪСМЕТ И УСПЕХИ ВЪВ ВСИЧКИ НАЧИНАНИЯ!

# 169
  • в сърцата на децата <3
Честити да сте, Джейми и Вио!

Марулета, тук днес беше -12, което се равнява на дълбок арктически студ 😂 Важното е, че колата запали.

# 170
Джейми, Вио, честити да сте! Здрави, усмихнати и позитивни!

# 171
Честити да сте, Вио и Джейми! Здраве, щастие, късмет, любов ви желая!

# 172
Благодаря ви за пожеланията момичета!

# 173
  • при късмета
Добро утро!

Дават го да се вдигат температурите при нас, ама не го виждам

# 174
Ехе, имали сме две рожденчки! Живи и здрави да сте момичета! Flowers BouquetFlowers BouquetFlowers Bouquet

Тук го дават сняг да вали, ама засега дори е слънчево. Пу така да си остане!

# 175
Добър да е денят ви Kissing Heart
При нас за сега студ няма, но и не е валяло скоро - та времето е прекрасно Laughing
Излизам на разходка, че имаме проблем с куче и преминаващи коли... изпада в ужас. Уж постепенно и от далече го "запознавам" с колите.... По нашата улица няма проблем, но тук минават няколко коли на ден и то с 5км/ч Laughing
Проблема идва с главната улица. Дано свикне, че иначе няма да има "градски" разходки.

# 176
Добър ви ден. Днес по време на разходката по някое време свалих ръкавиците от ръцете, та и аз се включвам с рапорт по повод затоплянето.

# 177
Ами да бях погледнала през прозореца преди да пиша, че не вали сняг... Вали си гадта мр***на, ама и слънце пече. Да видим кое ще надделее.

# 178
  • при късмета
За мен затопляне е от +25 нагоре. Има да почакам.
Щяхме да ходим до вилата в неделя, ама май няма да има смисъл. Мъжа ми прекрои къщата и май още първо ще разваляме преди да правим, стени иска да мести. Свят ми се вие, ама той е ентусиаст.
Изгледах 1000 клипчета за подрязване на дървета и лози, ама май като има сняг не става.
Калинче, дано свикне Шоколадчо, че иначе трябва много да се съобразявате с разходките и ходенето с него насам натам.

# 179
  • София
Привет, привет!
Вчера се притесних, че цял ден никой не беше влизал в нашата колибка. Ни вопъл, ни стон, ни кафе. Stuck Out Tongue Winking Eye
Сега е друго - оживено. Grinning
МА КО, лозите се зарязват на 14.02. Не ги слушай ония отворковци, дето заради църковния календар изместиха всичко с 13 дни напред. И Бабинден, и Трифон зарезан. За селскостопанските дейности си има време. Едно е да зарязвате асмите на 1.02, когато вали сняг, друго е, когато си му е времето - 14.02.
Днес не готвих, имаме от вчера тиквички с ориз. Седя си на топличко и плета. След обяд съм на тръстиката.

Общи условия

Активация на акаунт