Домакини 80/ Със силата и красотата на тигъра

• 59 958
  • 746
  •   1
Отговори
# 465
  • при късмета
Добро утро!
Маковото кафе го нямаше, че от рано имах приятелка на гости. Пихме кафе, боядиса ми корените и се запътвам към банята.
Фло, радвай се на гостенката
Смърфи, не пускаме палците, но за сега резултатите ги смятам за положителни
Вчера масажистката каза, че резултатите от режима са много добри (на това мнение е и приятелка, която не ме беше виждала само двайсетина дни). За около месец съм надолу близо 5 кг., а ям всичко и почти без никакъв зор, с дребни съобразявания. Аз нямам навик да тичам към кантара, затова чак вчера имам цифри, по дрехите преценявам. Сложих колан на панталони, купени миналата година пролетта, а есента дори не влязох в тях, сега колан сложих, че падат закопчани. Сега съм и боядисана, изобщо убава съм, фръц

# 466
О, и аз съм къносана. Омацала съм и веждите(там е с касия), та приличам на някой хайдутин с мустаци вместо вежди.

# 467
Отивам да се боядисам, че ме засрамихте Laughing

# 468
  • София/Севлиево
Ох,и аз трябва да свърша тая работа с боядисването,но ще е другата седмица.Тогава ще помоля и за стиснати палци,че Слави ще влиза в болница да му правят по-подробни изследвания за остеопорозата.

# 469
Продължавам да стискам палци на всички нуждаещи се от тях.
Смърфиета познай как се смея в автобуса, значи не съм сама. Днес се отбелязва денят на розовата фланелка, та понеже моите шестокласници са си в къщи и само класната им е на училище от вчера съм решила да съм розова. Ставам сутринта и се обличам в зелено... дали не се преобличах точно преди да изляза, на зелена блуза розово никак не отива. Сега минах през Дигитал-а разпечатах дипломната работа и утре очаквам и последния документ и отивам да ги подавам. Приключих за тази учебна година. Отивам до Лидл да измисля вечерята и днес ще почивам, ще дам шанс на новия сериал, вчера пробвах да гледам сървайвър, но не е моето

# 470
А при нас Лидъл не работят от началото на годината.Някакъв ремонт,преустройство правят.Уж да отворят на 27.01 , после на 27.02 , а сега пише на 13.03. Много гадно, защото имам приложението и гледам какви хубави промоции има. А има и неща,които си купувам от тях, а сега ги търся по др магазини.
   Довечера ще излизам с двете си най-приятелки, че не сме се виждали насаме от много време насам.А едната не съм я виждала от януари месец. Тя е страхотно вдъхновение - лекар, с една специалност и доста сериозно кариерно развитие в епидемиологията. Напусна работа и кандидатства за специализант кардиология. Взе специалност , а сега продължава да се обучава в тази област.Много й се кефя, по-голяма е от мен, не се спира пред нищо.Поставя си цели и си ги следва и постига.В личен план премина през адски гадни неща,но е несломима.
   Другата е цветна магия- икономист по образование ,страхотен математик, психолог по призвание.И по магистратура. Интересува се от нумерология , карти таро, разни духовни практики , прави хороскопи,  които се оказват много точни. Работи с деца в риск. Винаги усмихната, винаги с подходящите думи да те извади от зоната на комфорт и да те раздруса. Все й се карам, че не съм на кафе с психолог, а с приятелка.
    Те са диаметрално противоположни на мен. Много съм различна от тях, но безкрайно ги обичам  и са ми много ценни.Преди 15 г ако някой ми е казвал, че точно такива хора ще държа да са част от живота ми , щях да му се присмея.

# 471
  • София
Малко цвят от мен за днешния ден:

# 472
Боже…. Този започна война… Не мога и не искам да повярвам. Това е някакъв кошмар!

# 473
  • София
Току що прочетох. НЕ вярвах, че ще се стигне до тук.
Смърфи, вие в такъв случай?

# 474
Оставаме в София, засега. Там не вярвам скоро да се върнем. Няма как.

# 475
  • при късмета
Добро утро!
И аз ги гледам откак съм станала, то не си е за вярване. Смърфи, добре, че по-рано си дойдохте.
Ели, стискам палци да мине добре прегледа
Имам излизане, а косата ми още е мокра. Ще ходя навън с шапка, като посред зима.
Гушки на всички Hug

# 476
  • в сърцата на децата <3
Събудих се към 4:30 и не можах да заспя... Малко след 5 видях новината. Идиоти. Съвършени кръгли идиоти. Още по-големи са идиотите, които харесват, одобряват, че даже много и "с нетърпение" очаквали да се стигне до тук. Що за свят бе... Що за малоумщина...

# 477
Добро утро, макар че никак не е добро! Много силно се надявам това безумие да не продължи. Чухме по новините , че и Харков е ударен, притеснени сме за синът на етърва ми. Всички от семейството смятаме, че трябваше да дойде тук, докато още беше възможно.Или поне да беше отишъл в селото на майка си,при нейната леля.Но той казваше,че няма страшно.
    Аз не разбирам от политика , че у международна. Слушам от сутринта какво казват специалисти и анализатори ,
   и като че ли те самите не вярваха до вчера , че ще се стигне до тук.
   Смърфи, добре ,че се прибрахте.
   Стискам палци на Ели за прегеда!!!
   Господ да пази България и нас!

# 478
  • Бургас
Здравейте!
Свито ми е и на мен всичко!
Смърфи,добре че се прибрахте,душицо!
Скарахме се с ММ.Той е върл путинист и комунист като зомбираната си майка!
Не знам кой човек може да подкрепя този луд маниак!
Горките хора!

# 479
И в друга тема писах, че кафето тази сутрин ми горчеше от новините по телевизията.

Общи условия

Активация на акаунт