Домакини 80/ Със силата и красотата на тигъра

• 59 945
  • 746
  •   1
Отговори
# 480
  • при късмета
И мъжа ми е фен на Путин, като цяло и по принцип, но сега категорично мина на другата страна. Дано спре тази лудост, икономическите последици за Европа и света, колкото и да са големи, не могат да се сравнят с това, което в момента изживяват обикновените хора там. Не знам на руснаците им е някаква национална черта важните и глобални управници да си ги избират не наред с главата или тези хора развиват психическо заболяване и комлекси, като вземат властта. В световен мащаб е само Хитлер, а там, само в една страна, на пръсти се броят нормалните от царско време, та до сега

# 481
Добър ден и от мен!
Надявам се денят да завърши добре, за разлика от началото му.
Уж сме "цивилизовани".......

# 482
Имам последен час, но студентите водят часовете и влязох да ви видя. Ужасих се ... добре, че сутринта не съм гледала телевизия и мъжът ми и той не. Не ми се мисли какви ги сътвориха ...

# 483
  • София/Севлиево
То и аз не гледам тв,но се надявам джуджето Путин най-накрая да си намери майстора.Не разбирам що за самозабравил се идиот трябва да си,за да подпалиш война,която може да се окаже трета световна,а може и да се окаже края на познатия ни днес свят...

# 484
Най-най-гадното е ,че вече има и невинни жертви.Съобщава се дори за едно детенце. Да добавим  и скока в цените,който ще последва.Вече на световната борса  пшеницата бележи рекорди.А Русия и Украйна са водещи в производството на такава.  
     Само се моля да се спре това недомислие и да не стига до нас,че сме много много близо.
   Етърва ми се е чула със сина си в 6ч сутринта,когато е имало взрив в Харков.После, до към обяд нещата са били спокойни. Но като чета сега новините, май вече никъде не е спокойно.
    Смърфче, имаш ли хора, за които лично се тревожиш в Украйна? В смисъл, всички ли служители са евакуирани, ваши приятели?  Чета из новинарския поток , че в най-скоро време и евакуацията ще е невъзможна.Засега насочват българите през Румъния, но от Киев май вече не може да се излиза.
  Сори , момичета, не искам да превръщам темата във военна. Ще се въздържам вече.

# 485
  • в сърцата на децата <3
Марулета, целия свят е война днес, няма как темата да не е. Не сме коне с капаци.
По темата предпочитам да се въздържам от коментари. Аз също съм от хората, които харесват Путин, но наистина това не го очаквах. Разбирам позицията, но смятам, че можеше да се избегне. Не е лесно да си на неговата позиция и трябва да сме благодарни на съдбата, че тези решения не тежат на нашите плещи.

# 486
Всички чуждестранни служители ни евакуираха миналия понеделник. Но там са всички останали колеги на мм. От 5 сутринта е в разговори… Казва, че по-трудни разговори не е имал в живота си. Хората са уплашени. Киев е блокиран от хилядите коли, които искат да напуснат града. На границите не пускат украинци под 60 години… Имаме приятели българи, които са още там и се опитват да се евакуират. Ужасно е… Аз не мога да спра да плача…

# 487
Разбирам те ,Смърф. Аз не спирам да мисля за нашия Саша, и защо по дяволите не поиска да дойде в Бг.
   Аз лично се страхувам много от това,какво може да последва.Та ние сме съвсем близо. Няма значение дали съм фен или не на Путин. Тъжно ми е заради невинните жертви , хората, които изоставят домовете си и чийто живот се срива в момента. Без значение украинци,от Донецк или Логанск.Ако се наложи млади хора да постъпят в армията , руснаци, и за тях ми е мъчно.Едва ли това е желанието на обикновените хора ,с обикновен живот.

# 488
  • при късмета
Смърфи, дано успеят приятелите ви! Ужасно е да се притесняваш за някого в такава ситуация, защото е необичайна.
марулета, а пък етърва ти направо не мога да си представя какво ѝ е, като се отнася за детето ѝ.
Иначе темата е много дълга и не е черно-бяла. Факт е, че в Донбас хората са в тази ситуация вече 8 години и никой не си мърдаше пръста, а там военните действия са от страна на Украйна и то срещу нейни собствени граждани. Сега се обвиняват Щатите, че се използват Украйна, за да натиснат Русия. От друга страна обаче, на Путин, ако наистина му беше за хората в отцепилите се области, щеше да провежда действия само там и там да се ограничи и той се ослушва 8 години, уж много загрижен. И той ги използва за да нападне Украйна, хич не му пука за хората в частност. Ни за чуждите, ни за неговите. И не оправдава действията му по никакъв начин. Според мен, в дългосрочен план последиците ще са по-големи за Русия, ще е в изолация за доста дълго време, ама сега, в момента най-много страдат обикновените хора в Украйна. Абе много е тегава темата, дано приключва час по-скоро.
Хем ходих до магазина, хем съм забравила половината неща. Изобщо не знам къде ми е акъла

# 489
Ох, Смърфи, Марулетка, нямам думи.

# 490
  • гр.Варна
Няколко пъти започвам да пиша и после трия.... Каквото и да кажа ,ще е малко .

# 491
Добро утро!
    Как сте днес,девойки?

# 492
Зле... Приятели не може да се евакуират, други са спали в бомбоубежище. Имало е взривове и в Лвов, а уж Западна Украйна нямаше да я пипат...
Не знам на кой свят съм... Пия трето кафе, ама не помага да се осеферя малко. Почти не мигнах снощи.

# 493
Мдаа , Смърф, разбирам те!  Нашето момче,като е чуло вчера гърмежите в Харков се е убедило, че наистина има война.И решил да се спасява към България. Два дни преди това неговите приятели са тръгнали с кола към Полша , викали са го, чакали са го, но той казал, че остава.Те вече са някъде на запад. И вчера от сутринта стои на гарата в Харков, едва нощес е успял да се качи на влак и е отишъл при приятели на девер ми в някакво градче, където е спокойно. Те щяха да тръгват към Молдовската граница да го вземат,  но вече не става. Не позволяват на мъжете между 18 и 60 години да напускат страната,дори да имат семейства в България. Пускали само жени и деца. Майка му  е ......Той е на 30 г ,но това няма никакво значение.
 Всички сме много тревожни за него , дори моята сестра сутринта ми звъня рано-рано да види какво става.
   Аз имам свое мнение по темата, но на фона на загубени човешки животи и градове под обстрел, няма никакво значение кой какво мисли.Чета сутринта ,че руснаците са в Чернобил и са пленили работещите там.Не се доверявам на 100 процента на това,какво чета,защото според мен войната се води по всички начини , но ако това е така, не ни чака нищо хубаво.

# 494
  • при късмета
Добро утро!

Общи условия

Активация на акаунт