Домакини 80/ Със силата и красотата на тигъра

• 59 935
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
Добър да е денят!
С тези наводнения не бях извеждала Шоколад на дълга разходка и днес след 2 часа гонене на катерици директно се тръшна да спи, даже и нагръдника не успях да му махна.....

# 496
Страхотен е!

# 497
Ох,какъв е миличък!
  Аз съм хепи бабче - оставиха ми Кати у дома и сега се гледкаме.
  През другото време само новини по тв и из нета,опитвам се да отсея истинските.Доведеният ми племенник не успя да дойде ,но поне вече не е в Харков.Всички се тревожим за него.Аз много се страхувам от война .Неминуемо животът ни вече няма да е същия.Община Монтана утре ще обяват как можем да помогнем на евентуално дошли в града бежанци.Говорихме с дъщеря ми ,че ако има такива с малки деца ще купим хумана и памперси задължително.
  Да пази Господ от такова нещо и при нас!!!!

# 498
  • Бургас
Смърфи,прибраха ли се вашите приятели?
Утре ще отида в украинския център в Бс и ще питам от какво имат нужда хората.
В една група съм във ФБ за помощ за украинските бежанци и не спирам да плача.

# 499
Едните успяха, други са на път, но извън Украйна, други още не могат да се измъкнат… Кошмар, кошмар!

Ние вече сме поели ангажимент към семействата на колеги на мм. Едните вече са тук, другите по път в Румъния.
Но ако някой иска да помогне, вижте ето тук:
https://how-to-help-ukraine-now.super.site/?fbclid=IwAR3u4IbqAyu … qLhdYdy70EOfqUnUQ

# 500
Смърфи Kissing Heart видях къде е за UK. В Лондон е, но има телефон и утре ще звъня.

# 501
  • при късмета
Добро утро!

Колко сладко спи уморен Шоколад
Дано бързо свършва тази лудост, защото е безумно просто.

# 502
Добро утро!
  Смърфи,щом са напуснали Украйна ще са добре.Плаках вчера като гледах как в Полша ги посрещат. Там паметта е жива. Нашето момче,както казах , няма шанс да се измъкне. Но братът на мъжа ми и съпругата му са тръгнали към една от границите - не разбрах коя, да вземат съпругата и дъщерята на техен приятел.Те имат много контакти покрай волейбола, а и сега по ветерански ходят на много турнири.От там ес познават с много украинци и поляци.
   Аз гледам тв и разни интервюта, и хора,които се включват от различни точки в Украйна и пак не мога да си избистря кое е фейк и кое не.В смисъл, война има, но някак си разнопосочна информация се излива.
   И честно казано ,вчера много се ядосах на украинския посланик в България , който в интервю каза,че няма да има много напускащи страната хора.И България ще праща муниции- нещо, което не беше официално потвърдено поне до новините в 19.00 ч.И все обвиняват България , че не помага. Та ние сме една шепа хора, толкова сме беззащитни, недай си Боже да се насочи нещо срещу нас. Не бива да се говори така.

# 503
Честита Баба Марта! Да сте здрави!

# 504
Честита Баба Марта!!! Бъдете здрави и дано живеем в мирни времена!

Последна редакция: вт, 01 мар 2022, 13:27 от марулета

# 505
  • при късмета
Добро утро!
Честита баба Марта, да сте бели и червени!

Шефа е с хрема и е вкъщи за 2 дни. Класната ми се извинява, че го праща вкъщи заради истерични родители, докторката казва, че не му трябва стоене вкъщи само за хрема, едва даде бележка за 2 дни. Иди разбери какво трябва да правиш. Ама поне днес поспах Joy
И аз го прочетох това за запасняците. Какъв запас, какви 5 лева, като няма казарма от 25 години? Ще пращат 45+ и старци ли? Да не говорим, че поне половината от тях са в чужбина.
Поне времето се оправя. Да не забравите днес да си намислите ден

# 506
Честита Баба Марта!

# 507
Честита баба Марта! Да сте много здрави и щастливи!

Почерпете се виртуално за моя малък Мартин! Тази вечер ще се съберем семейно да се почерпим, че и свекървата има рожден ден!

# 508
Честита Баба Марта! Да сме румени, засмени!
Стади Kissing Heart Да са ти живи и здрави рожденниците!
За тази почерпка получаваш

# 509
  • София
ЧЕСТИТ БАБА МАРТА!

СТАДИ, ЧЕСТИТИ ДА СА РОЖДЕНИЦИТЕ!  ДА СА ЗДРАВИ!

Общи условия

Активация на акаунт