Домакини 80/ Със силата и красотата на тигъра

• 59 499
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
  • в сърцата на децата <3
Фло, крадат се данни. Никога не знаеш какво може да откриеш - чрез нея могат да ти хакнат профил в социална мрежа, този тук също, да ти проверят данните, с които си регистрирана, от твое име да изпращат мейли с молба за пари и банкова сметка... Абе има си какво да се краде. Снимки ако не са защитени... Не малко канали за продажба на деца работят като набелязват жертвата чрез снимки в социалните мрежи, особено пък ако се отбелязват локациите на снимките. По пощата се пращат и лични компрометиращи снимки, може и по месинджър, но той също е свързан с поща. И така...

А, добро утро забравих да кажа

# 661
Добро утро, момичета. Честит петък!

# 662
Добро утро!

# 663
  • София
А нощес сънувах, че заминавам на война като доброволка. Приготвих си една чанта с марли, лигнин, памук и  локум. Това пък защо? Оказах се на фронта. Започна страхотна пукотевица. Беше красива празнична заря. Това бяха победни салюти. Войната свърши. Доволна бях, че не се наложи да спасявам ранени. Дано по-скоро се сбъдне сънят ми.

# 664
  • при късмета
Аз пропуснах кафето днес, ама съм в разход цяла сутрин. Майка е с ковид, та ходих до личната, че баш сега изтича рецептата по рецептурната книжка и ще остане без обичайните лекарства, докато излезе от карантина. Добре е иначе. И на мъжа ми за контролните изследвания даде направления, въпреки, че трябваше да ги даде уролога, стиснете по едни палци в понеделник. До тогава ще е минало нужното време от последния АБ, че изключително много ме тормози този туморен маркер и да се успокоя, че всичко е наред. Добре, че сме при една докторка и тримата.  На всичко отгоре моята приятелка днес е диагностицирана с хашимото. Останала съм с убеждение, че някой от темата е запознат с въпроса, ще съм благодарна, ако се следи в София за насочване към още един специалист за консултация
Фло, дано се сбъдне по-скоро
Раде, честит рожден ден, там горе дано е по-хубаво и да си изкараш супер!
Гушки на всички Hug

# 665
Мако , да се оправят всички около теб бързо!
  Фло , дано ,дано се спре тази война!Дай Боже!

# 666
Ма ко, бързо да мине при майка ти, а изследванията на ТМ да са отлични. Прочети последните странички в темата за бързи здравословни въпроси. Там даваха много имена на специалисти.
Фло, май с локум се налагат набрали рани. Иначе обожавам да го ям.

# 667
А нощес сънувах, че заминавам на война като доброволка. Приготвих си една чанта с марли, лигнин, памук и  локум. Това пък защо? Оказах се на фронта. Започна страхотна пукотевица. Беше красива празнична заря. Това бяха победни салюти. Войната свърши. Доволна бях, че не се наложи да спасявам ранени. Дано по-скоро се сбъдне сънят ми.

Амин!

# 668
  • София
Добро утро!
Честит имен ден на Тодор на Лейдито!
Да е здрав и щастлив!

Ма ко, добри ще са изследванията!

Фло, дано този сън стане факт съвсем скоро!

Момичета, къде е темата за кучета, към която ме бяхте насочили, не я намирам?
Имам малко притеснения за Смайли. Често повръща. Според мен по често от нормалното.

# 669
Добро утро.
Лейди, да е здрав Тод (той вече достатъчно порасна, та това пожелание го спестявам), да има успехи, да бъде целеустремен, да постига мечти си и да се сгаджосва с най- красивите момичета. Simple Smile
Вале, да не е от козината? Защо не се обадиш на предишните собственици и да ги попиташ дали преди е бил така?

# 670
  • София
Мария, аз си поддържам контакт с предишната стопанка. При нея за 5г не е повръщал. Тя, освен цирков артист, е и развъдчик. Според нея нямам повод за тревога. Смайли е живял основно във Финландия, където, казва тя, средата е направо стерилна, в, сравнение със софийския боклучарник. Той навън постоянно рови, яде, колкото и да го пазя, разни неща. Досега, в интерес на истината, все от такива неща повръща. Я кокалче навън е сдъвкал и после Бляк... И аз съм си виновна, де. Зор да му давам такива за почистване на зъбен камък... За втори път го пробвам и двата пъти после повръща. Няма да му давам, да си трупа зъбен камък.
Та, според нея е абсолютно нормално, на практика той живее в нова среда, стомахът му не е свикнал с нея. А тя е човек, който разбира от кучета бих казала страшно много.

# 671
Не ми говори за ядене на бклуци, разбирам те. И аз съм в потрес.

# 672
  • при късмета
Добро утро!
Калинче, да ти е живо и здраво момчето, да е  много успешен!

# 673
Честит да е Тоши , Калинче! Здрав, успешен и с късмет!

# 674
  • Бургас
Честито да е момчето на Лейди!Да му носи късмет хубавото име!

Общи условия

Активация на акаунт