Домакини 80/ Със силата и красотата на тигъра

• 59 503
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
Лейди, тези цени едва ли са валидни за София. При нас има много производители, а докато стигне стоката до София цената расте.

# 646
Мари , ти къде си? При нас са малко по-скъпи марулата и зеления лук.
   Аз готвя всеки ден, научих си момчетата зле.Вчерашно ядене не ядат,рядко ще се случи.И всичко да е току-що извадено от фурната. Те не ядат и манджи много,ако не броим някоя бърза картофена яхния или мръвка с бял ориз.Но докато направя салатка и пием по ракия с ММ и вечерята готова. И аз не обичам вчерашно ядене де,не само те.отвя малко,да се изяде на вечеря ,утре пак. Аз обожавам да готвя и това изобщо не ми тежи. А и гаЖето много ми помага,аз правя едно,той друго.Имаме си ритуал вечер - прибирам се /аз по-късно/ налива един пръст уиски и докато си кажем през деня какво -що си отпиваме от една чаша.Ей така,да е споделена,да разширим кръвоносните съдове,малко да светне погледа.

# 647
Моите ядат и по два, и по 3 пъти едно и също, но лошото е, че имаме много голямо разминаване във вкусовете. Например- Гого яде само супа топчета, баща му яде и пилешка, аз и двете. Ако сготвя пилешка супа, Гого трябва да има нещо друго. Аз не ям бял боб, а Гого не обича леща. И пак трябва да има и нещо друго. У нас сандвичите не са вариант за вечеря, защото хляб се яде само сутрин.
Хубавото е, че и двамата се хранят на стол за обяд, та мисля само вечеря. Аз си готвя пък моите любими ястия за обяд, когато ги няма.  И така готвенето ми е с много планиране. Но пък обичам и го правя с удоволствие.

# 648
  • при късмета
Краставица купувам непрекъснато, Шефа не ходи на у-ще без нея. Това е постоянното, всичко друго се променя. Като беше по-малък родители от класа ми изказваха благодарности, че децата им, винаги отказвали зеленчуци, се научили да ядат краставица покрай моя. Домати не бях взимала доста врем, ужасни са по това време, абсолютна пластмаса и той миналата седмица даже забележка ми направи, че отдавна не сме яли. Взех 2-3 домата за 1-2 салати и той се отказа веднага и сега пак рупаме салата марули и краставица. Марулата е мисля 90ст., вчера взех пресен лук за 75.
Довечера сме на домашна пица, те де, аз ще ям чак утре на обяд. Добре, че у нас няма проблем да се яде сготвеното и на другия ден. Чак за трети не готвя такива количества, но поне за обяд на шефа на другия ден трябва да ми остане, случва се и 2 дни да вечерят едно и също. Нямат проблем, никога не е повече. Търсиси готвеното, а няма забрана за всякакви купешки вредности. Мъжа ми е най-не капризния човек на ядене на света и съм изключинелно благодарна за това. Малко неща не яде и ако не иска от сготвеното може да живее на пастет, лютеница и майонеза. Никога не ми е бил проблем в това отношение, сготвила, несготвила за него е без значение, съобразявам се само с началството.
Аз в момента не знам кога и какво ям, не го запомних този режим наизуст, чета от това, което ми е написала всеки ден по няколко пъти. Обаче съм 7 кг. надолу за по-малко от 2 месеца. Да се фръцна за сега, че не знам до кога ще ме държи и дали няма да започна да връщам Joy
Сутринта се виждах с приятел по работа, не сме се виждали около 2 месеца, каза, че съм изчезнала и изглеждам с много повече от 7 кг. надолу. Това цялостно подуване, което беше, първо то започна да изчезва, защото кантара не показваше разлика, а започнах да прибирам корема много бързо, вероятно затова изглежда, че съм свалила повече

# 649
Браво , Мако,поздравления!

# 650
Марулетка, аз съм в Петрич, Калифорния.
Ма ко, поздравявам те.
Готвенето у дома винаги е било на почит. Обичам да си глезя семейството. Всички сме капризни и се опитвам да задоволявам всяка прищявка.

# 651
Мари, как тъй Калифорния?!

# 652
  • София/Севлиево
Ма ко ,браво за свалените килограми.Ама есента като се видяхме си беше слабичка,не знам сега как ще си,но твоя приятел може и да е прав и да си се стопила.Пък аз си седя с кг от родилното още...А пък сестра ми за една седмица е качила 6 кг и вероятно задържа течности, защото има някакви бъбречни проблеми и почти не яде...Надявам се скоро да ѝ кажат какво е и как да се оправи,макар че като знам в Англия колко бавно действат...
Марулета,едно време имаше една песничка за Петрич Калифорния,който си е нашия тук в Бг .Предполагам Мари има в предвид него...

# 653
Аха. Едно време имахме един колега,доста тъпичък. Ние с брата на ММ бяхме състуденти , живееха в Русе.И като кажехме,че ще ходим на гости в Монтана, той все се чудеше как така ще ни дадат визи.
   Аууу, много ми се спи.И кафе пих и се разхождах, а клиенти нЕма!

# 654
Калифорния е само за повече самочувствие. Simple Smile

# 655
  • при късмета
Как ще съм била слабичка, Ели, бях малко над 80кг.? А хич не съм от високите, нищо, че така изглеждам заради дълги крайници и къс торс, 1.65 съм за учудване на всички
Благодаря ви момичета! Мислех, че ще е доста по-трудно. Няма здравословен проблем (подагра или ИР), нефроложката не беше много ясна имам или нямам проблем с бъбреците, вероятно просто задържам вода, защото и пия огромни количества, 8 литра не ми мърдат зимата, лятото над 10. И това е само водата, отделно другите течности. Колкото и да ми се струва, че живея в тоалетната, явно няма начин някакво количество да не се задържа.   И всичко това благодарение само на масажистката (която за изготвянето на хранителни режими си има отделна тапия), само тя установи, че единственото от което имам нужда е забързване на метаболизма. На режима това му е целта и го изготви в тази насока. А, и да не се лишавам от нещо, което обичам, например тестено, защото според нея психическия блокаж за това, че нещо е забранено, а ти се яде и самото ограничаване е една от причините да не работят диетите. Забранени са ми само вафли и всякакво пакетирано сладко и пържено, нищо друго. Домашни кексове, торти и захар по принцип мога да ям.
Мария, Калифорния сте си, при вас е много по-топло

# 656
Стади честит празник с малко закъснение .
ма ко браво, и при мм изглежда, че е свалил повече отколкото е.
Никаква идея няма как вървят зеленчуците, ям каквото съм си отгледала.
Аз съм в един филм от вчера. Колега споделя, че не получава поща, АБВ, след опит от моя страна получава, но има съобщения за които знае че не е получил. Студентите трябваше да ми изпратят нещата за днес ни вест ни кост от тях. Идват сутринта и ги насметох и се оказа, че и аз съм с проблем. Влязох в историята и един куп IP различни от домашното и служебното.... Опити за влизане от Тайланд, Бразилия.... Смених паролата и не знам какво още имам неполучени освен задачите, които сутринта повторно ми препратиха Sad

# 657
  • София
Здравейте момичета!

Тук съм, чета ви. Не ми се пише ...

Честит рожден ден, Ста ди, на патерици! Да си здрава, щастлива и успешна!

# 658
  • в сърцата на децата <3
Мари, как тъй Калифорния?!
Това беше лаф от една песен на Ъпсурт (от времето когИ не бЕха толко' комерсиални).

Джейми, сменяй пощата моментално. Gmail е по-сигурна (например), като цяло абв е най-калпава откъм сигурност. Аз имам няколко, но са все с неотговорни функции, защото знам, че е брутално лесно да бъдат разбити.

# 659
  • София
И аз имах проблем с пощата. Щерката ми смени паролата. За сега всичко е ОК. На кого му е притрябвало да я разбива??? При мен бяха някакви от Южна Америка.

Общи условия

Активация на акаунт