Домакини 80/ Със силата и красотата на тигъра

• 58 545
  • 746
  •   1
Отговори
# 195
Вале Kissing Heart и това ще мине, но трябва време и търпение..... ужасно събитие...

# 196
  • София
ВАЛЕНЦЕ, защо не потърсите помощ от психолог? Така по бързо и по-лесно Мими ще преодолее травмата. Радвам се, че Бубка леко е преминала препятствието. 
МА КО, чудесно ми дойде твоето кафе. Пия го като следобедно. Добавих му и малко Бейлис от МАРУЛЕТА. Стана супер! Stuck Out Tongue Winking Eye
Днес ми е ден за готвене. Направих зелеви сарми и изпържих чушки с яйца. За "следобедна закуска" направих кифлички от памук тесто, с пълнеж половината с локум, а другата половина с течен шоколад. Сега втасват, после ще ви кажа дали се получиха.

# 197
  • София
С Мими работи психолог, да. Ще се справи.
Изпратихме Али.

# 198
Значи, толкова несправедлив е този живот! В такива моменти никак не разбирам веруюто, че Господ прибира при себе си тези,които обича.И така нататък.
    Мир на праха й! Гледайки новините покрай кръводарителската акция, си мисля, че Али направо чудо и ни показа много неща! И все пак е супер гадно и несправедливо.

# 199
Честит рожден ден, Марулетка! Да са здрава, обичана и щастлива жена.
Още една водолейка Gift Heart

Вале, добре, че сте ангажирали психолог за детето.
Да почива в мир, Али. В такива моменти се питам много екзистенциални въпроси и подлагам на съмнение всичко, в което вярвам.

Смърфи, надявам се да не се стигне до планираното и да се размине сблъсъка.

Този свят как не се поучава от миналото си, просто не зная. Всичко ставащо в последните години е такава утопична дистопия, която задминава научната фантастика отвсякъде.

# 200
  • при късмета
  В такива моменти се питам много екзистенциални въпроси и подлагам на съмнение всичко, в което вярвам.
Аз макар да не вярвам кой знае колко, да не кажа почти никак, в такива моменти се чувствам по същия начин. Едновременно с това се засилва, ако не вярването, то поне надеждата, че наистина има по-добро място и такива хора отиват там. Странно е и противоположно, ама е така при мен
Дъщерята на Радето ми е приятелка във ФБ. Вчера смени профилната си снимка с траурна лентичка и изтръпнах, докато изясни за кого става въпрос. Не, че загубата на бащата на приятеля ѝ е малка, но си помислих, че е за Ботьо. Звъня ми за Коледа да честити и доколкото му е възможно се справя

# 201
Аз не знам има или не друго място.Всъщност,никой не знае.
   На моя близка приятелка почина майката преди 5 години, от рак на стомаха.Приятелката ми се измъчваше страшно много, ама много , че не е отделила достатъчно внимание и не е направила всичко,за да я спасят.Факт е, че тя направи и невъзможното , просто майка й дълго време е крила от семейството си ,докато стане невъзможно да й се помогне.Приятелката ми е страшно зает човек -хотел на морето,бизнес в Монтана, все търчи на някъде.И все й говоря да се спре малко, да си пренареди приоритетите , има дъщеря в 9ти клас, там да се вгледа малко повече.
     В последните месеци на майка си,тя беше неотлъчно до нея.Смееха се заедно,плачеха, много си говореха, много.За минали неща,за бъдещи,за живота.След като си отиде жената, в трудни моменти, когато е на кръстопът или не вижда изход, я сънува.А това го знам от първо лице,защото аз работех при нея и е имало инфарктни моменти. Бизнесът в Монтана го наследи от майка си и все се пита - мама така ли щеше да постъпи,мама как щеше да направи това?  После с часове сме тълкували и обсъждали знаците. И винаги майка й даваше правилната насока.Чудно нещо , за мен необяснимо. Но съм пряк свидетел.
    Сега си говорим,че за тези неща,докато беше жива майка й ,или не би обърнала внимание,или все забързана не би поискала съвет от нея.А сега , в трудни дни ,се моли да я сънува и да получи знак.
    Та си мисля,че няма празно във Вселената - отиваш си от тук,но си някъде на друго място-закриляш, напътстваш, пазиш.

# 202
Добър да е денят ви Kissing Heart
Поздрави от едни кончета

и от един мъник, който иска да иде при тях Laughing

# 203
  • при късмета
Иска да се социализира Шоколадчо, браво  на него.
И в друга тема я пуснах нашата калпазанка, от 3 дни се настани в уплътнението на кашона от кафеавтомата и не ми дава да го изхвърля. Като го взема и тя не само, че ме гледа лошо, ами се мята на него, закача се с ноктите и не пуска. Кашона ми трябваше, започнах да приготвям разни неща за вилата и го извадих, че нямаше място. Действието се развива в кухнята, а тя си го прибута в хола до нейната къща
Скрит текст:

# 204
  • София
Ха ха ха, котка с характер! Ами ще се съобразявате с желанията й, МА КО.
А, здравейте!
Днес ми е един много лежерен ден. Казват, че денят си личи от сутринта.
Поспах повече, играх 15 мин. гимнастика. ( бях в настроение, та затова ) Когато ме мързи поразмятам ръце и крака насам, натам и толкова. После си изпих чайчето с удоволствие - без никакви сладости. За сега спазвам режима на хранене и не се качвам всеки ден на кантара. Меря се през няколко дни. После имах време за разкрасяване. Вие нали сте млади и хубави, радвам ви се, но аз определено трябва да полагам грижи освен за снагата и за фейса. Няма да ви излагам, я. Дядо Коледа ми подари едно елегантно валяче за изглаждане на бръчки. Докато гледам телевизия или се разхождам из нета се боря с бръчките. Ако ме видите, направо ще ахнете - бря, чи красУта ще кажете. JoyТи да видиш (и да не повярваш) Stuck Out Tongue Winking Eye
Използвахме хубавото време и се разходихме из квартала с гаджето. Навъртяхме някоя и друга хилядарка крачки, но има още много да трамбовам по улиците, до заветните 10 000. Не съм улична жена, никак не обичам да се мотая безцелно по улиците, но трябва. В другата тема има няколко баби, които ежедневно правят по много хиляди крачки. Како Сийке, аз не съм от тях! Joy
Обядвахме, после малко почивка.
Ей такива дни харесвам - без стрес, напрежение и бързане.
Да ви се похваля с кифличките - станаха много хубави, но с някои забележки. Като напр. доста бях спестила от пълнежа. Следващия път ще се коригирам.
Гушкам ви и ви желая спокойни и безоблачни дни! Hug

# 205
Здравейте! Вчера си събирах дружките да ги черпя за РД, много добре си изкарахме. Много чудно нещо е животът.С част от тях в живота,който имахме в Русе и Плевен никога не бих се сприятелила. А едната от тях,толкова отроквенно ме дразнеше , докато чакахме за детската кухня, че като я видях на първата РС на сина ми ,бях готова да сменим училището.
   Хахаха, а сега ми е един от най-близките хора.А другата , която ми е най-най бест френд, ми измъкна едни оувки под носа на едно намаление.А ги дебнех доста време.И после като я видех с тях, направо нещо отвътре ме жегваше.Децата ни стартираха заедно първи клас и така се сдушихме с тези мадами,че в последствие и до ден днешен сме най-бизки една за друга.Много неща преживявахме заедно, и продължаваме.Децата ни вече се разделиха по различни компании,съвсем не са си другарчета,но ние си останахме.Това е Кокошкарника,както се наричаме.Даже и мъжете си запознахме и хоим на семейни уикенди цялата група.ММ не винаги идва с нас,не винаги му се слуша кудкудякане.
   А днес бабчето е детегледачка , щерката и зетя отидоха на разхозка в столицата.Подозирам и на шопинг, не са ви давали обяснения.Само ме питаха мога ли днес да се грижа за Кати от сутринта до вечерта.А познайте дали мога и дали искам?!
  Ама тя е душица - кротичка,яде,спи,гука.Даже и в момента спинка.
  Айд,спокойна неделя вечер и желая! УТре от търстиката ще ви нагледам.

# 206
  • София
Здравейте, момичета!
Марулетке, браво на бабата на Кати и на Кати. ❤️ Дай Боже всички някой ден да изпитаме това щастие!

Да ви помоля утре за палци. 😘 Аз пак хипохондрясах. Утре ще ходя пак за бенката. От два месеца по време на цикъл ми се вдига пъпка до нея, бере пъпката, аз я стискам яростно, тече гной от пъпката, даже като натисна силно и от един косъм на бенката изтича малко. Откачих пак.

# 207
Валенцето стискам палци, всичко ще е наред.
Моята сага с дипломната работа почти е на финала. Днес вече дипломната каза ок е препратила я е на рецензент, та чакам въпроси от него. До петък трябва да реша кога да защитавам и до другия трябва да съм я предала за защита.
Днес бях на село, поотметнах малко задачи, сега почивам активно и утре с нови сили на работа.

# 208
Вале,стискам!!!!
Джейми,и на теб!
Много духаше при нас днес,да му се невиди.А така се бях нагласила да се омешам с младите мами в парка.

# 209
Вале, имаш моите палци.
Марулетка, добре си си изкарала почивния ден.
Джейми, малко остана, ще го бъде.

Общи условия

Активация на акаунт