Yellowjackets

• 12 505
  • 224
  •   1
Отговори
# 120
  • Berlin
Лещичка, ами не знам…. Като че ли трейлърът е събрал всички луди моменти на едно място и ти се завива свят. Понеже сравнително скоро го гледах, съм малко раздвоена. Както съм писала точно над поста с трейлъра. Simple Smile Определено очаквам с нетърпение да видя какво е станало в миналото, малко на Повелителят на мухите ми беше по едно време.

# 121
  • София
Аз гледам настоящето очаквайки миналото, което ми възбужда интереса към целия сериал.

# 122
  • Варна/Амстердам
Изгледах първите два епизода от трети сезон. Ще кача мнение в спойлер, за да не развалям удоволствието на онези, които не са гледали все още.

Скрит текст:
Надявам се този сезон най-накрая да даде ясни отговори на поне част от мистериите в сериала. Най-вече да видим как са се спасили.
Разбирам, че сериалът има своя логика, но понякога решенията на героите изглеждат твърде пасивни. Да, канадската тайга е изключително сурово място, но все пак е странно, че никой не прави сериозен опит да се измъкне, особено в първите месеци.
Дори след инцидента с вълците, би трябвало поне някои от тях да обмислят тръгването на юг – винаги има шанс да стигнат до някакъв път, постройка или най-малкото по-ясен ориентир.
И все пак никой ли не се опитва да ги намери?! Да, в средата на 90-те технологиите за издирване не са това, което са днес, но все пак говорим за катастрофа с цял отбор хора.  В реалността би трябвало да има доста по-големи усилия за издирването им.
Но ако бяха поели в търсене на спасение, сериалът щеше да загуби основната си концепция, така че явно сценаристите нарочно ги държат статични. Просто понякога това изглежда неестествено, особено когато гладът ги кара да предприемат крайни мерки, но не и да поемат риск в друга посока. Един вид предпочитат да се самоизядат вместо да тръгнат из тайгата, търсейки спасение.

И така, за епизодите:
Все повече се убеждавам, че Мари е "pit girl". Това, че в момента е при Бен (за когото и Натали явно знае, че е жив), ме кара да мисля, че в даден момент групата ще се раздели на два лагера и вероятно ще се изправят един срещу друг. Мари и Бен обаче няма да оцелеят, това сякаш личи и в трейлъра (Бен).

Младата Шона винаги ми е била най-неприятният персонаж, а в този сезон ме дразни още повече. Тя ми се струва най-извратена и жестока от всички. Тази целувка накрая?! Хм. Мелиса (и преди сме я виждали да говори един-два пъти за цели два сезона) вероятно ще се окаже жива и сега преследва Шона. Предполагам, че като възрастна ще бъде изиграна от Хилари Суонк, която ще участва в този сезон.

При възрастните герои – сцената с Ван и Тай, когато избягаха от ресторанта без да си платят, ми се стори нелепа. Горкият сервитьор, който загина… Вероятно "то" изисква жертви, за да се запази някакъв баланс.

"Крещящите" дървета – точно този момент ми се стори доста объркващ. Ако свръхестественото наистина вземе превес, ще се отдалечим още повече от първоначалния реализъм, който направи сериала толкова завладяващ.

А накрая, с кого говореше Бен според вас? Аз мисля, че след толкова време сам, е започнал да си говори наум. А провизиите, които намери, също ме озадачиха. В един момент цялата тази ситуация започна да ми напомня на Изгубени.

# 123
Ще изчакам аз субтитрите май за всички епизоди.

# 124
Бях забравила че почва.Никакво време нямам и аз,май ще чакам сезона на куп,нещо не ми е интересен като в началото,много зловещ стана след предния сезон като дадоха баш канибализма и загубата на бебето 🤮.

# 125
И аз ще почакам, но и не ми е толкова интересно както в началото. Все още се надявам да няма свръхестествени елементи.

# 126
Канибализма и на мен ми е много противен.
Осъждам го.
Но го правя от стола си,  с пълен корем.
Гледала съм и филма Живи.
Не ги съдя хората, искат да живеят и само това са могли да направят.

# 127
Психиката толкова се променя, че всичко става приемливо.

# 128
  • Somewhere far away
Къде гледахте първите епизоди от новия сезон?

# 129
  • Варна/Амстердам
Пайрът бей, имаше ги и двата епизода.

# 130
Сериалът е супер. Не мога да повярвам, че вече сме на трети сезон. Първите два епизода от сезона  много ми харесаха, само това със Шона на финала на втория епизод ми е малко в повече... Една такава не стигаше ли? Като цяло защо им е по-лесно да пишат лесбийски двойки, жени във връжда и т.н. А им е толкова трудно да напишат сюжетна линия за две жени, които са просто приятелки...

# 131
Модерно е явно.
Да си нормален вече не интересно.

# 132
Модерно е явно.
Да си нормален вече не интересно.
Уви да, донякъде го прощавам, защото поне от началото имаше хинтове, че може да е би и да е била влюбена в Джаки, но пак ми дойде малко...

# 133
Явно субтитрите ще се бавят за сериала и ще се гледа доста по-нататък.

# 134
  • София
Така искам да измислят нещо и да върнат Нат, не мога да я прежаля, беше ми най- любимият персонаж.
Поне ми остана да се радвам на младата Нат, която също ми е любима.
Кастинга за двата образа е абсолютен топ.

Общи условия

Активация на акаунт