Yellowjackets

• 12 490
  • 224
  •   1
Отговори
# 210
  • Somewhere far away
Е тя първата зима вече мина.

# 211
Да де, ама трябва да разкажат. Но най-лесно е, че в хижата е имало достатъчно провизии.. А може би с пожар биха обяснили много неща.

# 212
  • София
За труповете могат да разкажат за стария самолет, който намериха още в началото и едно от момичетата изгоря докато летеше с него като кажат, че е бил с още хора.
И по техния самолет, ако има следи от пожар могат да измислят обяснение за другите жертви.
Или че са изгорили, защото ги е било страх диви животни да не надушат заровените трупове и да ги нападнат.

# 213
  • София
Слаб финал на един разочароващ сезон. Тренер Бен беше последната им сламка на надеждата. Но всички те се отказаха от нея и загубиха безвъзвратно душите си. Изключвам Мисти, но Мисти носи вина също за положението в което се оказаха.

Дано да няма продължение, точно това заслужават. Ако рейтингите са били лоши, то такова няма да има, защото сериалът е скъп.

Целият сериал можеше да се разкаже в два сезона, а те толкова много локуми разтягаха и накрая какво? Едно голямо нищо.
Знаех си, че щерката на Лоти е убийца, дано затрие и майка си. Шона е неизлечимо болна. Ето сега в края на епизода изля себе си в писмото и върна истинската си същност, която криеше зад маската на съпруга и майка.
Но Таиса и Мисти, са не по-малко виновни или по-малко опасни. Особено Таиса.

Всички до една заслужават да умрат. То всички измряха без трите най-побъркани. Мисти обаче ми е симпатична за разлика от другите две. Не знам защо. Може би е до актьора.

Не се разбра какво стана с Акила. Според мен Лоти я уби. Но защо на останалите не им направи впечатление, че липсваше и не я потърсиха? Още едно недоразумение в сценария.

Такааа, значи Мари и Акила вече са мъртви, за Мари е ясно, дори беше изядена. Акила е под въпрос, но според мен е мъртва.
Останаха тези, които са се завърнали, като само Хана остава да умре. Ще я убият тези психопатки със сигурност. Дано да се спаси ама не виждам как след като в настоящето е няма.

При един по-стегнат и най-вече по-добър сценарий можеха да се направят не толкова ясни нещата относно героите, знаейки настоящето им и кои са живи. Истинска интрига имаше само в началото на сезон 1, до към средата му. Като цяло беше много силен първи сезон с добре написана мистика и след това започнаха лека-полека да свалят нивото, за да ни подават по лъжичка и малко.
Толкова излишни неща и за какво? Само за да видим как в дивото някакви нормални момичета подивяват и се отдават на някакви си първични инстинкти. Били истински живи там, доставяло им удоволствие видиш ли. Т.е. да убиваш хора и да ги ядеш за спорта е нещо първично и характерно там за дивото?
Да бе да, добре, то така ако ставаше. На баба ви хвърчилото.

Последна редакция: пт, 25 апр 2025, 03:15 от Diavolo

# 214
Със сигурност сериалът върви надолу спрямо първия сезон. Но все пак ще остане като запомнящ се с разглеждането на действията и решенията в една такава крехка възраст, но и възраст, в която се оформяш като личност за цял живот. С логичната опустошаващата психика на трудно оцелелите и невъзможността да водят нормален живот.  

Смятам да гледам Companion, радвам се, че актрисата, играеща младата Нат се развива. Много ми е симпатична и ще ми е интересно да видя как се справя и извън познатия образ. Всъщност, гледайки последния сезон, точно си мислех, че играта й е доста по-присъствена, може би не е било случайно. Дали е придобила опит, или умишлено са й написали още сцени заради лансиране?! Реално голямата Нат умря и нямаше вече нужда чак толкова да акцентират на младата, ядосах се много напр., че я направиха убийца на Бен.. Въобще, беше си ключов герой постоянно. Но няма значение, просто разсъждения.

# 215
  • София
Лил ( съкратих ти името Relaxed), изгледах Companion и само заради Нат успях да издържа до края.
Не бях чела нищо за филмът и съм в шок, каква беше тази пародия.
Иначе Нат си е страхотна, но силно се надявам да и предложат по- добри роли от тази.

# 216
Мда.. и аз го гледах, шантав.. макар замисълът да е интересен, не е моят жанр. Тя се справя като за ролята.

# 217
Започнах новия сезон.
Вече са извън къщата, топличко е.
Ама откъде дрешки са взели ми е чудно?
Нали им изгоря къщата и едва ли не без дрехи почти излязоха.

# 218
Понаправили са си от убитите животни, но пак са в повечко, да. Simple Smile

# 219
Ха ха, че и шаренки са ги докарали.
Оф, хич не мислят тия.

# 220
Тоя сезон е много зле хора.
Преди ми се струваше изпипан, сега нещо се оляха сценаристите.
То колибки построиха, то дрешки за чудо и приказ намериха.
Отношението към Бен беше ужасяващо.
Защо му разрязаха ахилеса. Мъчиха го дни наред.
Дали наистина той обаче ги е подпалил?
Да, каза го на едната, но сякаш защото го направи от яд, да го убие.
Шона е тотално куку.
Абе всички са кукувици, нито един вече не харесвам.
Стигнах до там как дойдоха непознатите. Явно и те нещо катастрофирали, ама как, откъде, не знам още.
И логично утрепаха веднага един.
Хем искаха да се спасят, ама оная лудата не ще, иска си в гората. Ами стой си в гората, кой те е спрял.

# 221
  • Berlin
Аз скоро го изгледах, със смесени чувства съм. Убиха Бен, тия новите ги докараха, за да могат да оправдаят показването на още някой после. Кой знае още колко момичета ще се окажат живи.
Както си мислех в началото на сезона, че всичко е от гъби, сега не съм супер убедена, че е така. Просто са се събрали изкукали момичета, не им трябват гъби даже. Обаче пък на 1-2 пъти казаха, че не си спомнят вече, забравили са какво са преживели в гората и сега им идва по малко, не знам. В предните сезони мислех, че има фантастичен елемент, ама той е май само в главите им, което всъщност на мен лично не ми допада. Иска ми се да има някаква външна причина за това. Иначе как да си обясним мечето, което се запали в самолета например.

# 222
До края на сезона дава ли се как ги спасяват?
Те не че искат де.

# 223
  • Berlin
Не, има още май два сезона. Сигурно в следващия ще ги спасят. Сега се сетих… този шум, който те чуваха от време на време и си мислят, че е тяхната пустош, си е шумът от жабите, нали? Дали просто не са полудели от жабите?😀

Последна редакция: пт, 18 юли 2025, 16:43 от abs

# 224
Аха, на това ми стана много смешно. Тоя звук го издавали жабите , а тия кой знае какво са си мислели Joy

Общи условия

Активация на акаунт