Yellowjackets

• 12 493
  • 224
  •   1
Отговори
# 165
  • Somewhere far away
Аз пиша след всеки епизод. Как да не го следи 😄
Май само за последния не съм писала но ще пиша довечера

# 166
  • София
О да, май сме само двете, останалите не са стигнали до 8-ми еп.

Аз изгледах новата серия и все повече се обърквам.
Момичетата ли отключиха някаква психопатия в себе си, Пустошта ли ги побърква или просто са болни мозъци.

Може би Лоти страда от шизофрения, в следствие на което получава халюцинации, Шона се побърква след смъртта на Джаки, Таиса с раздвоение на личността, а всички останали се страхуват от тях.
И няма никаква свръхествествена сила, а всичко е илюзия заради техните паранои.

# 167
А и аз, и аз.. До 6.епизод съм обаче.. И исках много неща да кажа, след като писах след 3-ти, но беше мое последното мнение и сега вече ми мина.. Laughing Чакам си в SkyShowtime..
Подозирам Таиса (другата Таиса) в убийството на Лоти. Срещата с детето беше странна..
Много ме е яд, че убиха Бен съвсем преди да ги намерят.. А също мисля, че си го изсмукаха от пръстите това убийство именно от Нат, точно защото вече е мъртва и няма да им се сърдим.. Тъпо обаче.

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 18:51 от 50 Shades of Purple

# 168
Аз досега само ви надничах тук защото чаках да се съберат преведени поне 5 епизода и да ги качат някъде за да гледам накуп. Миналата седмица ги отметнах, но нещо тегаво ми върви този сезон. Първите сезони ги гледах на един дъх, сега един епизод го мотая дори и на два пъти понякога,вчера или онзи ден видях че има преведен 6-ти и все забравям  да го пусна,та смятайте колко ми е интересно Grinning може и проблема да си е само при мен де,прекалено много ми идва "откачалщината" в главните  героини и тези тинтири минтири глупости  за Пустошта

# 169
  • Somewhere far away
Е да, за лоти е сигурно че си има психично заболяване, нали пиеше лекарства. за другите също виждам че имат, ама не си го лекуват. и е така стават психозите, задълбочават се още повече като не се лекуват навреме- което важи за абсолютно всичко всъщност.

# 170
  • Berlin
Аз чакам да го пуснат по някои от каналите, за които имаме абонамент. Чета обаче темата, не ми пречи.😀 А стана ли ясно кой е убил момчето в настоящето? Не си спомням името му, онзи, дето се харесваха с Нат.

# 171
  • София
Травис, нали го представиха като самоубийство, не е разкрит убиеца.

Четох някъде инфо, че Джулиет Луис не е била доволна от развитието на ролята си и сама е напуснала.
Има логика при положение, че беше най- готиния образ точно нея да решат да убият.

# 172
  • Bayern
Травис, нали го представиха като самоубийство, не е разкрит убиеца.

Травис не се е самоубил.  В присъствието на Лоти се подложи на някакъв ритуал, но нещо се обърка и той се обеси пред очите й .

# 173
  • София
Да, но нали беше представено като самоубийство, беше оставил бележка за Нат и полицията не разследва повече, само Нат не вярваше и искаше да разбере истината.
Оказа се, че Травис се е побърквал от мрачни мисли, как Пустошта го зове и решава, че ако се доближи до смъртта и поговори с Тъмнината ще разбере, какво иска тя от него. За това измисля план, как да се обеси до степен само да изпадне в безсъзнание и помоли за помощ Лоти, която трябва да натисне копчето на крана, но то засича и Травис се обесва.

Последна редакция: чт, 03 апр 2025, 07:58 от Иля

# 174
След изгледания 7.епизод не мога да повярвам и приема какво се случва! Ядосана съм на сценаристите. Направо да ги убиват всички и като големи и да се приключва!!
Разбирам, че има известна логика да реагират така неадекватно, когато виждат хора, но чак пък във всички да не е останал здрав разум, хайде, Лоти е ясна.. Все пак да видим как ще доразвият след да кажем първичната реакция. Обаче ми се струва, че си измислят и разтягат в движение.. Не съм доволна.

# 175
  • София
И моето усещане е, че сценария не е написан, а се измисля на момента.
Дано само да не стане като едно време с Лост, сценаристите да измислят най- разочароващия край, само защото никой не го беше предположил.

В тази серия Лоти си беше права, да не иска да се прибира, като се имам предвид, че след това я затварят за много години в психиатрична клиника.

# 176
Да, затова имах предвид, че нейната реакция ми е ок, но на другите! Ясно е, че всичко стана много бързо и под опианението на случилото се непосредствено преди срещата. А явно и заради  това, което направи Лоти вече нямаше как да се проведе нормален и спокоен разговор с другите двама, но..

# 177
  • София
Най- големите психопатки пожелаха да останат Шона, Лоти и Таиса, след всичко което отключиха в себе си, няма как да не се притесняват за живота си в реалния свят.

# 178
  • Somewhere far away
Моята прогноза е че от тук натам ще се разделят на две групи.

# 179
  • София
Много ми хареса 9-ти епизод, и миналото и настоящето, имаше страхотна динамика.

Общи условия

Активация на акаунт