Yellowjackets

• 12 514
  • 224
  •   1
Отговори
# 180
  • Somewhere far away
И на мен , но не ми хареса че продължават да убиват.
И то
Скрит текст:
една от тези които харесвах, Ван!

# 181
  • София
А дали щяха да убият Мелиса и без случилото се с Ван?

# 182
  • София
Епизод 7

Дойдоха нови хора и тези откачалки ги убиха. Мъжът на място на момента, а се разбира, че жената и водача им явно не са оцелели, защото така пишеше в статията от интернет.
Прекалено очевидно е Шона да е убийцата на Лоти. По-скоро ще има някакъв туист. Дано тази психопатка не убие сега дъщерята на жената с жабите. То и това остана вече.
Искам всички да измрат. Не мога да ги гледам. Отвращават ме чисто като човешки същества.
Добре бе а тази Акила може ли да е толкова тъпо парче. Според мен онова безгласно мекотело Травис (дето изяде брат си) според мен нарочно я натопи, за да се измъкне от хватката на Лоти, пролича си в епизода по виновния му, гузен поглед.

# 183
  • София
Всичко обясняват във финалния епизод.

# 184
  • Somewhere far away
Най-накрая има някаква надежда. Но има и още истории да се разплитат така че доволно ще изкарат още един сезон, според мен.

# 185
  • София
Епизод 8

Хах, Мелиса е жива. И то в ролята, много голяма звезда като Хилари Суонк. Каква изненада. Дойде ми от нищото. Но ако я вкарват само за да я убият епизод/два по-късно (примерно) ще е само за вдигане на рейтинг с вкарването на едва ли не гост-звезда. Тъпо.
Хех, познах, Травис е натопил Акила, за да се освободи от лудото Лоти.
Шона тотално изтрещя. Няма такъв боклук просто. Абе чудя се на Нат защо не и тегли куршума. И тя и Травис държат пушките.
Каква изненада, трите най-луди психопатки, Шона, Таиса и Лоти искаха да останат в пущинака. Защо ли...
Според мен ако не е просто стечение на обстоятелствата/злощастен късмет дъщеря и се опитва да я убие. Или много ми се иска... Ще се изкефя на макс ако малкото психопатче убие голямото такова. Друг щастлив край не виждам. Шона и Таиса трябва да умрат.
Сега ще убият и жената и водача най-вероятно. Толкова хора убиха тези изроди, не е истина.

# 186
  • Bayern
Оф, как няма една нормална жена в този филм, всички са свирепи чудовища Rage Ще гледам 4 и 5 сезон от любопитство, но е голямо разочарование този сериал ...

# 187
  • София
Ама той сериала не е подновен все още за 4-ти сезон. Очаква се, но доколкото знам май официално все още не е подновен. 😊

# 188
  • София
Ще е кофти така да приключи, дано го подновят.

# 189
  • София
Ама кога го изгледахте, пф
Тези тъпаци от СкайШоутайма се бавят с две седмици назад, ама няма как, права.

Ами на мен няма да ми липсва ако го канселират. Това и заслужават. И цялата тази история можеха да я разкажат в два сезона. Толкова много баластра има вече. И се чудят какво по-откачено нещо да измислят.

# 190
  • София
Все още ми е интересно, има ли някаква уникално побъркана идея зад всичко това, за това искам да го завършат.

# 191
  • Somewhere far away
Еми то това е идеята, как се справят с травмата след години и как все още искат по някакъв извратен начин да са пак така, както са били тогава. 
Показателно беше,  че дадоха Шона и мислите и как си ги пише накрая - тя иска отново да е кралица, а не да е просто някаква домакиня и майка. Това е основната драма, те  са били по-силни, по- първични , по -истински тогава, in the wilderness или поне са се чувствали така... това им липсва на всички , не само на Шона.
 И сега се мъчат да водят обикновен живот, но не им се получава.

# 192
  • Bayern
Някак недовършени неща останаха,  но не искам да коментирам, заради негледалите последния епизод.
Шоуто нали е замислено за 5 сезона, не вярвам да не го подновят официално за 4 , все пак е с приличен рейтинг

# 193
  • София
След като приключи и 3-ти сезон се замислих, че можеше по- дълго да живеят, ако бяха останали в Пустошта.

Deathcrush, не ме отчайвай да е само това, защо са им толкова сезона като всичко е ясно.

# 194
  • Somewhere far away
Не, аз не казвам че е само това, но че това е основното. Със сигурност ще има поне още един сезон.

Общи условия

Активация на акаунт