Yellowjackets

• 12 499
  • 224
  •   2
Отговори
# 195
  • София
Не смятам, че рейтингът е нисък, за да не го подновят.
Даже напротив, има малко негативни коментари за този сезон.

# 196
  • София
Епизод 9

Офф. Значи Нат и Травис държат оръжията, болшинството е с тях, решават да си тръгнат и изведнъж се отказват заради това, че Шона гледа лошо?! Естествено по идиотски начин Нат губи пушката в полза на Шона. И после цял епизод се чудят как да си я върнат, хахахаха. Толкова нелеп сценарий, че няма накъде.
И тази жена с жабите. Как така една зряла жена, която има дъщеря, която я чака изведнъж за 2 дена полудя и се върза на акъла на някакви побъркани тийнейджърки.
Много, много слаб сценарий!
За жалост един от много малко свестните хора в този сериал умряха. Ван разбира се. За да могат откачените да се вихрят на воля.
Заслужават всичко да приключи ей така без финал, защото този трети сезон е безумно слаб.
С убийството на Бен се счупи всичко за мен, а след това се закопават с пълна сила.

# 197
  • София
Жената с жабите не е полудяла, а прави всичко, каквото и е по силите, за да оцелее.
Ако трябва ще яде хора, ще убива, ще преследва плячка, само за да види отново дъщеря си.

# 198
  • София
И защо тогава не избяга с водача? Освен това вече е и убийца. Само не ми казвай, че водача е психопат и убива жени в гората. Защото имаше нарочно вкарано подобно съмнение. Само дето липсват доказателства. За сметка на това пред нея има група хора, които заклаха колегата и си хапват човешко. Тук съмнения няма.
И какво си мисли, че ще оцелее с тези лудите ли?

# 199
И аз изгледах 9. епизод. Наистина малко нелогични неща имаше, съмянвам се дали всичко е зимислено така още изначално, от първия сезон. Разбирам защо една майка може да убие, за да оцелее, но тя реално не знаеше дали Шона ще ги застреля, затова наръгването на водача, единствения, знаещ пътя, беше малко странно, но все пак го приемам. Това с името на якето му май беше само причина.

Ок съм да се появи така от нищото голямата Мелиса (голямата Ван напр. също се появи по-късно) и тя да е просто връзката с жабарите, чрез които са искали да ни покажат, че не са били готови да се върнат. И това приемам - шока от осъзнаването, че с възможната свобода ще бъде разкрито и какво са вършили! Но няма да съм много ок Мелиса да стане център на всичко! Да отмъщава?!! Натам ми върви обаче.. Нали твърдеше, че е имало писмо с касетата, явно няма.. Погледът и усмивката й в огледалото, когато избяга с колата бяха налудничави! Убийството на Ван беше красиво заради самата Ван, която успя да се съхрани сравнително чиста и добра, обичаща, всеотдайна.. Но може би е част от големия план на Мелиса или по пътя към плана, а не просто отключена моментна ярост.. Майка, с подреден живот, дете, не е логично да се поддаде така лесно на дивото. Но явно именно заради тях - иска да отмъсти! Ама така изведнъж!? Малко ми е съшито с бели конци..
Дали Мисти видя на телефона на Лоти именно нещо свързано с Мелиса.. Уолтър дори и да е видял, няма как да разбере, той не познава Мелиса. Ох, страхотна беше къщата на Уолтър! Иска ми се повече да ги дават двамата и Мисти да му позволи да я обича. Тийнката Мисти никак не ми е симпатична, макар да има обяснения и за нейните действия. Но голямата Мисти много ми харесва, особено сега с якето на Нат! Simple Smile

Надявам се да не замесват повече дъщерята на Шона, достатъчно травми има, както и баща й. Хубава линия са, добре е измислено да ни представят и близките как живеят с такъв психологично обременен, болен човек. Как и за тях нормалното излиза извън границите си. Все пак ще съм доволна Мелиса да се окаже в центъра на всичко именно, за да пощадят малко семейството на Шона поне. Също смятам, че семейството на Таиса вече се спаси от нея. Срещата със сина й на детската площадка беше сбогуване. Видяхме неговото неприемане..

Всъщност аз все още вярвам в добрите намерения на всичките ни главни героини. Bowtie В това, че наистина искат и могат да водят нормален, щастлив живот. Т.е. ще съм съгласна Мелиса да опере парсата. Но реално и в трите сезона ни показаха, че за тях нормалният живот е невъзможен. Затова е време всички оцелели да умрат, да намерят най-после покой. И да се приключва.

Последна редакция: пт, 18 апр 2025, 17:00 от 50 Shades of Purple

# 200
  • София
Хубаво мнение.
За съжаление аз добро не виждам. Има добри, но са страхливи и не предприемат нищо и така оставят лошите да се налагат. Така че никой не е невинен.
Аз искам Шона да умре задължително и то брутално, както и Таиса. За мен Шона е абсолютното зло.

# 201
Аз съм така устроена, че винаги търся доброто у хората или причини за лошото, което не означава, че ги оправдавам, но ги разбирам.
Съответно смятам, че и Шона ще излезе невинна, поне за Лоти. Ще се оябсни някак нейното ДНК по Лоти, може и пак Мелиса да има пръст. Реално за инцидентите, които се случиха на Шона, разбрахме, че само за хладилника е отговорна Мисти. Спирачката остана като случайност, а може би не е..
Шона живее във вечен страх, да, дреме в нея желанието да убива, но реално нищо умишлено не е сторила! Сгреши, залитайки с любовника, но то беше от липси. И веднага страхът и съмненията я активираха да действа категорично. И да не забравяме, че мъжът й беше виновен за всичко последвало. Тя опита да защити и предпази семейството и приятелките си. Сега прави същото с Мелиса и затова иска да я отстрани. А отключването на дивите инстинкти е просто багаж от травмата, следствие, подробност.
Таиса също има своята логика за нещата и вярва силно в тях! Мисти пък не е спирала да смята, че върши най-правилното. Като един Дон Кихот постоянно търси начин да им се докаже, хареса и също защити..    
Пак казвам, не ги оправдавам, разсъждавам, за да ги разбера. Предполагам, че създателите на сериала работят със страхотни психолози съветници.

Последна редакция: пт, 18 апр 2025, 17:22 от 50 Shades of Purple

# 202
Никой ли още не е изгледал 10.епизод?!
Скрит текст:
Не знам.. Ясно е, че от самото начало Шона се откроява като най-главен герой, ама не бях ок да правят и дъщеря й убийца. Тези свещи на стълбището от видението на Лоти, очакваща "бебето" ли бяха само? На Мелиса това ли й беше? А Натали я реабилитират като спасителка? 
Нещо не съм доволна. Не ми хареса и погребението на Ван..
Дано няма друг сезон. Но има какво да се доразвива. Не ни показаха и как умира Хана. Уолтър дебнеше..

# 203
  • София
Аз отдавна изгледах финала и писах, че искам да го подновят само, за да завършат все пак историята.

# 204
Да, сетих се.  Нали със закъснение гледам..
Единствено се радвам, че не изскочиха свръхестествени обяснения, а всичко е плод на тяхното превъртане. Съответно наистина трябва да завършат историята.. със смъртта на всички. Simple Smile

# 205
  • София
И аз само на това се надявах, да не развалят съвсем сериала с измислица за свръхестествени сили.
Интересно ми е самото спасяване, как се е случило и дали има още събития преди него в Пустошта.
Надявам се на продължение.

# 206
Освен Хана май и още момичета трябва да не се върнат.. Може би ще е интересно прикриването на следите, уговарянето да пазят тайна и покрай това евентуално несъгласните ще бъдат отстранени. А Хана макар че се присъедини към тях е свидетел, не е част от тях, имат и най-малко доверие..

# 207
  • София
Къде да не се върнат, обратно в Пустошта ли?
И на мен ми е интересно, как са излъгали толкова убедително, че всички да им повярват.

# 208
Живи. Не помня колко спасяват, а и не знам дали са ни показвали точен брой.
Чудя се също за телата и липсата на такива какво ще измислят.. Близките на неоцелелите ще искат останки, или поне отговори.

# 209
  • София
Хана, според мен е следващата жертва, нали тя е от незавърналите се.
Какво ще измислят за оцеляването си през първата зима, когато и животни почти нямаше.

Общи условия

Активация на акаунт